Maximilian - Maxim, am spus!!! (Album 2013)
Re: Maximilian - Maxim, am spus!!! (Album 2013)
dane, dacă ţii contact cu Okapi să-i sfătuieşti să declare şi la UCMR melodiile. Îşi mai ia nişte bănuţi şi din drepturi de autor.
Dacă e chemat la un concert/festival cu buget mare, ies ceva lovele.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
cei de la Okapi ar trebui sa stie care e treaba cu UCMR, problema sunt raperri de la noi care nu au treaba cu UCMR si ORDA, si rau fac
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
nu cred ca au Okapi probleme cu banii, bro. stai linistit.Ionuţ wrote:dane, dacă ţii contact cu Okapi să-i sfătuieşti să declare şi la UCMR melodiile. Îşi mai ia nişte bănuţi şi din drepturi de autor.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
si nu au probleme nici cu ucmr.
okapi inseamna mai mult decat cei 5-6 artisti afisati pe site.
okapi inseamna mai mult decat cei 5-6 artisti afisati pe site.

Suzy, nu am zis că ar avea băieţii probleme financiare ci am dat un sfat prin care îşi pot rotunji veniturile.Din păcate, din drepturi de autor pe România nu se câştigă extraordinar de mult dacă nu ai un repertoriu foarte bine împins în media (radio, televiziune etc).
Din concerte UCMR ia o cotă parte de ~7-8% din venituri (vanzări de bilete, publicitate, sponsorizări etc), bani pe care îi redistribuie către compozitori conform playlisturilor transmise de către organizatori. În fine, nu intru în detalii... cert este că ies bani şi de aici şi ar fi păcat să nu se conecteze la o asemenea sursă.
Din concerte UCMR ia o cotă parte de ~7-8% din venituri (vanzări de bilete, publicitate, sponsorizări etc), bani pe care îi redistribuie către compozitori conform playlisturilor transmise de către organizatori. În fine, nu intru în detalii... cert este că ies bani şi de aici şi ar fi păcat să nu se conecteze la o asemenea sursă.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Suzy nu e patron, deci il doare in pula de unde fac okapi rost de bani.
e atent doar la gaoaza lui.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Niciodata un nimeni
si la gaoaza unui baiat originar din judetul natal al lui nicolae dobrin.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Dar ziceti, cum a fost la lansare? Filmari ceva?
Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
Dane, de când vor putea fi cumpărate CD-urile?
dragut.ma asteptam la ceva mai multa lume.a fost prima data cand am fost in colectiv.e bagat intre blocuri, cam greut de ajuns la el daca nu`s bani de taxi.show-ul in sine a fost ok.ce m-a deranjat a fost faptul ca s-au tirat repede bajetii de la okapi, ii astepta coniac-ul la fratelli.foarte profi albumul in format fizic, cu carticica..ca pe vremuri.mi-am luat doua sa ma imbogatescAsclepio wrote:Dar ziceti, cum a fost la lansare? Filmari ceva?

http://shop.okapisound.com/maximilian-m ... s-album-cdIonuţ wrote:Dane, de când vor putea fi cumpărate CD-urile?
-
- spre 5000 de posturi, e ok
cautand pe tot netul albumul in format CD (cauti pe google maximilian maxim am spus si primele linkuri sunt de fisierulmeu) primul loc unde ma duc e maximilian.ro. sa intri pe pagina oficiala a artistului si sa nu fie nici macar o mizerie de link spre okapistore inseamna ca ploua cu bani la okapi (ironic, stiu ca ploua), nu mai e nevoie.dan wrote:http://shop.okapisound.com/maximilian-m ... s-album-cdIonuţ wrote:Dane, de când vor putea fi cumpărate CD-urile?
corect.Si eu zic la fel,si cred ca ar trebui sa ne bagam cu japca peste fraieri.Acu,cat mai repede,pana nu se prind toti cimpanzeii fomisti.dan wrote:cei de la Okapi ar trebui sa stie care e treaba cu UCMR, problema sunt raperri de la noi care nu au treaba cu UCMR si ORDA, si rau fac
-
- Niciodata un nimeni
nu e vorba ca ploua cu bani in curtea vreunui label. e vorba de faptul ca muzica in format fizic nu mai e o prioritate in 2013. ea ramanand pour les connaisseurs, in unele cazuri, pour less connaisseurs e sa si gasesti cum s-o cumperi.paranoic wrote:cautand pe tot netul albumul in format CD (cauti pe google maximilian maxim am spus si primele linkuri sunt de fisierulmeu) primul loc unde ma duc e maximilian.ro. sa intri pe pagina oficiala a artistului si sa nu fie nici macar o mizerie de link spre okapistore inseamna ca ploua cu bani la okapi (ironic, stiu ca ploua), nu mai e nevoie.dan wrote:http://shop.okapisound.com/maximilian-m ... s-album-cdIonuţ wrote:Dane, de când vor putea fi cumpărate CD-urile?
Viața e complexă și are multe aspecte.