Nimeni Altu'
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Nimeni Altu'
am ascultat si reascultat albumul, e frumos, ca stil e foarte similar cu Lazy Jazz, ascultand albumul mi-a venit in minte Amy Whinehouse, cel mai mult imi place Film Mut, pare scrisa back in 2008 si NA e foarte consistent pe beat, apoi Despre un om, In surdina si Tine-le sus. La un momentdat mi-am pus intrebarea daca In surdina o sa fie la nivelul NPL, n-are nicio treaba.

Pai ORICE album ar scoate NA nu are cum sa fi peste NPL. Imposibil. Cel mai mult imi place Mantra Pacii, Film mut si In Surdina. Negativul de la Mantra Pacii este absolut fabulos (cel putin pt mine) 

Se mai poate cumpara de undeva cd-ul cu Transmisii In Distors? Merci.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ce piesa misogina.JaBy wrote:mama cum e asta![]()
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nu am reusit sa ajung la concert cu toate ca as fi vrut, cel mai mult imi place "Probabil, "probabil' cea mai sincera piesa ascultata in ultimul timp. Acest album vine perfect sincer, eu unul aveam nevoie de asa ceva, ma fut pe toate piesele ce-au aparut de la artistii de muzica hip-hop/rap in ultimul timp iar albumul asta e ca un tub de aer
http://soundcloud.com/arinix
L-am ascultat pe youtube. Imi place ca NA si-a dat seama ca nu-i bine sa inchida muzica undeva unde n-o aude nimeni.
Nici nu stiu de cate ori am ascultat Natural. Ortega e un geniu
La In Surdina am zis deja ca ma deranjeaza toata treaba cu "dacii liberi vor sa fie liberi". Imi plac comentariile de pe youtube din seria "muie tiganilor/ungurilor/alora care nu-s daci liberi".
Pe Film Mut flow-ul lui NA mi se pare fortat.
Pe Floare de Colt sample-ul se baga in fata si mi-e greu sa fiu atent la Nimeni Altu. L-am mai auzit undeva. Daca stie cineva unde, e rugat sa spuna.
Nu inteleg de ce uneori repeta refrenul de multe multe ori la final (ex.: Probabil), dar se accepta.
si ziceti ca-i 3 euro prim sms?
O sa fie lansata si o versiune instrumentala?
cam cel mai bun album din repul romanesc din ultimii ani.
Nici nu stiu de cate ori am ascultat Natural. Ortega e un geniu

La In Surdina am zis deja ca ma deranjeaza toata treaba cu "dacii liberi vor sa fie liberi". Imi plac comentariile de pe youtube din seria "muie tiganilor/ungurilor/alora care nu-s daci liberi".
Pe Film Mut flow-ul lui NA mi se pare fortat.
Pe Floare de Colt sample-ul se baga in fata si mi-e greu sa fiu atent la Nimeni Altu. L-am mai auzit undeva. Daca stie cineva unde, e rugat sa spuna.
Nu inteleg de ce uneori repeta refrenul de multe multe ori la final (ex.: Probabil), dar se accepta.
si ziceti ca-i 3 euro prim sms?

O sa fie lansata si o versiune instrumentala?
cam cel mai bun album din repul romanesc din ultimii ani.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Da, ba! Da, da, da! Aveam nevoie de un album cu versuri care sa-ti dea sa simti. Bun tare, probabil cel mai bun al anului. Vedem ce mai iese. Eu, unul, astept cu mare interes Butch.
E un album bun, deosebit prin versuri. Personal mie imi pare mai slab ca tehnica, flow si dictie fata de NPL.O alta remarca e obsesia fumatului de iarba, am inteles ca ii place nu inteleg de ce tine sa imi aminteasca cat de mult ii place asta odata la doua piese. Per total e probabil cel mai bun album al acestui an.
Pai dragonu in zilele lui "bune" cum de amintea mereu ca ii place davaua?
Macar NA face reclama la ceva bio. 

- andreeabumbum
- un domn / doamna
-
- Majestate ninja
Imi plac foarte mult Mantra Pacii si Dansand Cu Umbrele
cea din urma as tine-o pe repeat la nesfarsit

I have an approximate knowledge of many things.
- AlexDodi
- fratele meu tu esti baiat
Fara cuvinte !