PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti
Moderator: dan
preaaa beleeeaa ... rar ai ocazia sa mergi la un asa concert. totu a fost belea de la vinu baut in bodega pana la frigu care l-am indurat
. Cel mai tare moment a fost claaar cand a dat: These walls don't lie. Dj large ... pfft doar un cuvant: GENIAL. Cei care l-au dublat pe Promoe erau dubiosi (prin ce gesturi faceau si cum dansau) dar au amandoi au o voce
. In concluzie a fost un concert de nota 10. cei care nu au venit au de ce sa se zgaraie pe ochi.

- Bazooka Joe
- trendy guy
Re: FOARTE TAREEE
din pacate Bucurestiul duce lipsa de locatii decente pentru concerte de genul asta...gen 1000 de insitheKID wrote:cam naspa insa locatia... bartai canceru' ce-a fost aseara...totusi a meritat, vorba ta moses, super energie... PROMOE rulzz!!!
Alta nu exista in afara de Preoteasa ...care era ocupata cu actiunea Ministerului Culturii
muie copos
oficial, au fost peste 1000 (1200-1400 cu totul).
pozele oficiale vor aprea pe www.hadesrecords.com/promoe zilele in 2-3 zile de la fotografii hades (miu & ernest).
multumim publicului prezent pentru super-atmosfera de aseara

pozele oficiale vor aprea pe www.hadesrecords.com/promoe zilele in 2-3 zile de la fotografii hades (miu & ernest).
multumim publicului prezent pentru super-atmosfera de aseara

Doamne ce om !!!! a meritat tot frigu indurat de la cta pana acolo si mai ales dusss
)))
nici acum nu mi a iesit frigu din oase
p.s tipu si tipa aia , shy beatz parca aveau niste voci superbe
bravo si pt cei de la hades care au incalzit atmosfera.
p.s 2 ma bucur ca am auzit "in lupta cu timpul" live ca o tot ascultam si imi placea
mi a placut rau ,da eram inghetata de frig
sa mai vina promoe:D

nici acum nu mi a iesit frigu din oase
p.s tipu si tipa aia , shy beatz parca aveau niste voci superbe
bravo si pt cei de la hades care au incalzit atmosfera.
p.s 2 ma bucur ca am auzit "in lupta cu timpul" live ca o tot ascultam si imi placea

mi a placut rau ,da eram inghetata de frig

sa mai vina promoe:D
Re: FOARTE TAREEE
sincer pt un artist gen promoe sau afu-ra.. as sta in cer liber chit ca ninge sau ploua. am geaca cu buzunare mari unde intra muuult aracetmihai.lazar wrote:din pacate Bucurestiul duce lipsa de locatii decente pentru concerte de genul asta...gen 1000 de insitheKID wrote:cam naspa insa locatia... bartai canceru' ce-a fost aseara...totusi a meritat, vorba ta moses, super energie... PROMOE rulzz!!!
Alta nu exista in afara de Preoteasa ...care era ocupata cu actiunea Ministerului Culturii

-
- Professional Hater
Shy Beatz sunt,parca, J & DJ Undoo (sa ma corecteze cineva dak gresesc k nu sunt sigura 100%).Blu wrote: p.s tipu si tipa aia , shy beatz parca aveau niste voci superbe
Concertul nu-l pot descrie...Chiar nu am cuvinte...
Ignorand frigul,la piesele la care nu saream si tipam cat ma tineau corzile vocale,pur si simplu priveam fascinata la Promoe si savuram fiecare cuvant & miscare de-a lui.Am ramas profund impresionata!Si a meritat tot stresul si efortul depus pt a reusi sa ajung la concert.
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
JayUnderCover wrote: Shy Beatz sunt,parca, J & DJ Undoo (sa ma corecteze cineva dak gresesc k nu sunt sigura 100%).

Dap... n-are rost sa scriu prea mult, pentru ca deja sunt multe pareri la care pot sa subscriu... Foarte tare concertu'

Mi-a placut mult cand a bagat Bandit Queen si Looking For Love si atmosfera de la final, de pe These Walls Don't Lie nu poate fi descrisa

Un concert foarte reushit, excluzand frigu' (aspect care s-a rezolvat pana la urma, cretzaru' stie

-
- Professional Hater