Link-ul de mai sus adaposteste
un material video cu
Cimitiru' Bellu, 1994-1995.
http://www.dump.ro/download.php?id=N2I4 ... nload=true
El contine 3 difuzari la Tele 7abc:
- prima din 1994, dupa concertul comun de tip "versus" M&G si Cimitiru' Bellu din Disco Calise din septembrie sau octombrie 1994. Interviu cu baietii si DJ Sleek.
- a doua din 1995, o prima difuzare in cadrul emisiunii "Buna dimineata, Romania!", cu interviu si melodie live
- a treia din 1995, o a doua difuzare in cadrul aceleiasi emisiuni, continand iar interviu si melodie live si un promo pe care il pregatisera Cimitiru' pentru Tele 7 abc.
Trebuie spus ca desi trebuiau sa cante "Ura rasiala", aia din regie au incurcat negativele si baietii au fost nevoiti s-o dea pe "Ce vreti de la noi?"
De mentionat ca primele 4 minute ale materialului se aud foarte incet, astfel incat trebuie sa dati la maxim volumele, statia, etc pentru a auzi ce spun protagonistii. Restul materialului (pana la 23 de minute) se aude foarte bine.
Nu imi dau seama de ce acest lucru. Initial am crezut ca problemele mele cu caseta video au dus la acest rezultat, insa la reluari nenumarate ale capturii la fel iesea (sunetul si din caseta si cel tras pe DVD e la fel). Probabil ca cel care mi-a tras caseta n-o fi dat bine volumul de rec. In fine, asta e.