Invitati in tara?

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

hai cu delinquent pe la mare pe undeva . .
Slang Royal
fratele meu tu esti baiat

Post by Slang Royal »

cartus..Ursu rep urmeaza sa iasa pe interval!! cred ca trebuie sa fiti geana in vest!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
Pacz

Post by Pacz »

Slang Royal wrote:cartus..Ursu rep urmeaza sa iasa pe interval!! cred ca trebuie sa fiti geana in vest!
in facultatea de vest?
Image
Slang Royal

Post by Slang Royal »

Pacz wrote:
Slang Royal wrote:cartus..Ursu rep urmeaza sa iasa pe interval!! cred ca trebuie sa fiti geana in vest!
in facultatea de vest?
:D :D :D :lol: :lol: :lol: dute ba deaici:)) tu ai aflat ca exista facultatea de vest? ca ziceau oamenii ca dupa aspect si reactii ai ardeo pe undeva prin clasa a 8a, a 9a?:)) la Vest e limita de varsta prietene 8)

Ursu rep e nebun!
Pacz

Post by Pacz »

Slang Royal wrote:
Pacz wrote:
in facultatea de vest?
:D :D :D :lol: :lol: :lol: dute ba deaici:)) tu ai aflat ca exista facultatea de vest? ca ziceau oamenii ca dupa aspect si reactii ai ardeo pe undeva prin clasa a 8a, a 9a?:)) la Vest e limita de varsta prietene 8)

Ursu rep e nebun!
"Ursu pacalit de sine"
Image
Slang Royal

Post by Slang Royal »

sa vezi pac pac cum se pacaleste singur cu o imagine de gigant:)) intre pitici, ah, cinei piticu?:))

Junior LEague e ceva mai in spate:)
Last edited by Slang Royal on Tue Jul 29, 2008 4:36 pm, edited 1 time in total.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

aduceti-l pe raekwon iar ca sunt sigur ca inca se mai gasesc aceiasi 200 de oameni care sa stea in fata scenei si sa cante cu el.
99.9%
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

wu-tang is here for ever, mothafucka!
Pacz

Post by Pacz »

Slang Royal wrote:sa vezi pac pac cum se pacaleste singur cu o imagine de gigant:)) intre pitici, ah, cinei piticu?:))

in fine , pot sa tot dau o replica si tu la fel pana nu mai avem tangente cu topicu :D , daca vrei sa ne dissuim hai facem topic sau pe comunitatea noastra cea de toata zilele :> !! ontopic : daca rezolvi cu sonorizarea esti tare
Image
Slang Royal

Post by Slang Royal »

Pacz wrote:
Slang Royal wrote:sa vezi pac pac cum se pacaleste singur cu o imagine de gigant:)) intre pitici, ah, cinei piticu?:))

in fine , pot sa tot dau o replica si tu la fel pana nu mai avem tangente cu topicu :D , daca vrei sa ne dissuim hai facem topic sau pe comunitatea noastra cea de toata zilele :> !! ontopic : daca rezolvi cu sonorizarea esti tare

inca un detaliu:) organizatorii de la Phi Life au fost inregimentati in echipa mea de organizatori de show-uri, iar ei fiind sursa directa, trebuie mentionat ca sonorizarea de pe bounce de la Phi nu a fost a omului MOsh de care vorbeati voi:)
Pacz

Post by Pacz »

cum sloboz sa nu fie facut de el daca l-am si vazut acolo? el se ocupa de sunet ...
Image
Slang Royal

Post by Slang Royal »

Pacz wrote:cum s***** sa nu fie facut de el daca l-am si vazut acolo? el se ocupa de sunet ...

e adevarat ca imi lipseste din intreg sistemul colaborarea, sau eventuala colaborare a lui camil cu baiatul asta Moshu, dar voi afla astazi care a fost legatura! ce e adevarat e ca s-a auzit impecabil, DAR a fost Phi, Poate o sa arat franturi din riderul tehnic a lui DIlated si o sa intelegeti de ce imi fac griji pana si cu sonorizarea aia...
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

ba cat ma plictisesc pe mine toate detaliile astea inutile pe care eu ca ascultator de rap pur si simplu nu vreau sa le stiu ... impingeti si voi o data tava cu concertul asta,si lasati faptele sa vorbeasca de la sine,nu posturile de pe forum. din experienta mea de viata am ajuns la concluzia ca daca-ti faci dinainte planu' ca tiganu',nu iese nimic bine.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Pacz

Post by Pacz »

Mallone wrote:ba cat ma plictisesc pe mine toate detaliile astea inutile pe care eu ca ascultator de rap pur si simplu nu vreau sa le stiu ... impingeti si voi o data tava cu concertul asta,si lasati faptele sa vorbeasca de la sine,nu posturile de pe forum. din experienta mea de viata am ajuns la concluzia ca daca-ti faci dinainte planu' ca tiganu',nu iese nimic bine.
daca lasi faptele sa vorbeasca de la sine probabil s-ar tine concertu in spatele blocului lu' Slang , cu microfonu conectat la laptop si negativu rulat in Media Player
Image
Slang Royal

Post by Slang Royal »

Pacz wrote:
Mallone wrote:ba cat ma plictisesc pe mine toate detaliile astea inutile pe care eu ca ascultator de rap pur si simplu nu vreau sa le stiu ... impingeti si voi o data tava cu concertul asta,si lasati faptele sa vorbeasca de la sine,nu posturile de pe forum. din experienta mea de viata am ajuns la concluzia ca daca-ti faci dinainte planu' ca tiganu',nu iese nimic bine.
daca lasi faptele sa vorbeasca de la sine probabil s-ar tine concertu in spatele blocului lu' Slang , cu microfonu conectat la laptop si negativu rulat in Media Player

:)):)):)) facem un soi de Block Party asa:)) adevarul e ca asa ceva inca nu sa facut in tara gen Dave Chapelle?:)):))

Detalii! adevarat!
Post Reply