Invitati in tara?
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- fratele meu tu esti baiat
-
Pacz wrote:in facultatea de vest?Slang Royal wrote:cartus..Ursu rep urmeaza sa iasa pe interval!! cred ca trebuie sa fiti geana in vest!

Ursu rep e nebun!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
"Ursu pacalit de sine"Slang Royal wrote:Pacz wrote:in facultatea de vest?Slang Royal wrote:cartus..Ursu rep urmeaza sa iasa pe interval!! cred ca trebuie sa fiti geana in vest!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dute ba deaici:)) tu ai aflat ca exista facultatea de vest? ca ziceau oamenii ca dupa aspect si reactii ai ardeo pe undeva prin clasa a 8a, a 9a?:)) la Vest e limita de varsta prietene
![]()
Ursu rep e nebun!

-
sa vezi pac pac cum se pacaleste singur cu o imagine de gigant:)) intre pitici, ah, cinei piticu?:))
Junior LEague e ceva mai in spate:)
Last edited by Slang Royal on Tue Jul 29, 2008 4:36 pm, edited 1 time in total.
in fine , pot sa tot dau o replica si tu la fel pana nu mai avem tangente cu topicuSlang Royal wrote:sa vezi pac pac cum se pacaleste singur cu o imagine de gigant:)) intre pitici, ah, cinei piticu?:))

-
Pacz wrote:in fine , pot sa tot dau o replica si tu la fel pana nu mai avem tangente cu topicuSlang Royal wrote:sa vezi pac pac cum se pacaleste singur cu o imagine de gigant:)) intre pitici, ah, cinei piticu?:))
Junior LEague e ceva mai in spate:), daca vrei sa ne dissuim hai facem topic sau pe comunitatea noastra cea de toata zilele :> !! ontopic : daca rezolvi cu sonorizarea esti tare
inca un detaliu:) organizatorii de la Phi Life au fost inregimentati in echipa mea de organizatori de show-uri, iar ei fiind sursa directa, trebuie mentionat ca sonorizarea de pe bounce de la Phi nu a fost a omului MOsh de care vorbeati voi:)
-
Pacz wrote:cum s***** sa nu fie facut de el daca l-am si vazut acolo? el se ocupa de sunet ...
e adevarat ca imi lipseste din intreg sistemul colaborarea, sau eventuala colaborare a lui camil cu baiatul asta Moshu, dar voi afla astazi care a fost legatura! ce e adevarat e ca s-a auzit impecabil, DAR a fost Phi, Poate o sa arat franturi din riderul tehnic a lui DIlated si o sa intelegeti de ce imi fac griji pana si cu sonorizarea aia...
-
- Niciodata un nimeni
ba cat ma plictisesc pe mine toate detaliile astea inutile pe care eu ca ascultator de rap pur si simplu nu vreau sa le stiu ... impingeti si voi o data tava cu concertul asta,si lasati faptele sa vorbeasca de la sine,nu posturile de pe forum. din experienta mea de viata am ajuns la concluzia ca daca-ti faci dinainte planu' ca tiganu',nu iese nimic bine.
Viața e complexă și are multe aspecte.
daca lasi faptele sa vorbeasca de la sine probabil s-ar tine concertu in spatele blocului lu' Slang , cu microfonu conectat la laptop si negativu rulat in Media PlayerMallone wrote:ba cat ma plictisesc pe mine toate detaliile astea inutile pe care eu ca ascultator de rap pur si simplu nu vreau sa le stiu ... impingeti si voi o data tava cu concertul asta,si lasati faptele sa vorbeasca de la sine,nu posturile de pe forum. din experienta mea de viata am ajuns la concluzia ca daca-ti faci dinainte planu' ca tiganu',nu iese nimic bine.

-
Pacz wrote:daca lasi faptele sa vorbeasca de la sine probabil s-ar tine concertu in spatele blocului lu' Slang , cu microfonu conectat la laptop si negativu rulat in Media PlayerMallone wrote:ba cat ma plictisesc pe mine toate detaliile astea inutile pe care eu ca ascultator de rap pur si simplu nu vreau sa le stiu ... impingeti si voi o data tava cu concertul asta,si lasati faptele sa vorbeasca de la sine,nu posturile de pe forum. din experienta mea de viata am ajuns la concluzia ca daca-ti faci dinainte planu' ca tiganu',nu iese nimic bine.

Detalii! adevarat!