Există cale de mijloc: uneori îmi place, alteori nu.
De exemplu, piesa anterioară, aia cu clipul ăla în care distrugea natura cu căcatul ăla de mașină, mi-a plăcut. Deși era aceeași ciorbă reîncălzită, avea câteva sclipiri prin versuri și un instrumental mult mai mișto decât asta.
(Valabil și pentru NA, albumul cu Ortega a fost superb.)
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
pe mine ma seaca cel mai tare productia care e fix acelasi cacat de 10 ani incoace. nu zic sa-ti schimbi stilul, doar incearca sa-l imbunatatesti cumva, sa adaugi ceva nou, ceva proaspat. si haideti sa nu vorbim despre "soundul sfant" de la care nu ne abatem indiferent de mileniul in care ne aflam, ca nu are rost. daca stau bine sa ma gandesc, cheloo a tras aer printre dinti ca method man vreo jumatate de cariera pana sa ajunga rapperul cu stilul propriu si original pentru care este renumit acum .
si dovada pentru hanno ca se poate face muzica de calitate si in afara "stilului rusesc" :
iustinescu, sunt sigur ca nu stia nimeni piesa postata de tine na, ca poate tu ai inteles ca eu sunt abonat la Balshoi, cand eu ziceam doar ca nu resping ce suna mai ne-originar(m-am lamurit cu ego intre timp in privinta asta)...Fabricant de gunoi e un album care imi place cap-coada...De atunci ca aparitie individuala a lui Cheloo, singura capodopera a fost Unde se termina visele urmata la mare distanta de piesa de fata..Restul petarde...
ego, cu atat mai mult ca se repeta, ma bucur cand totusi ceva din stilul asta repetitiv imi starneste o reactie..E un mic upgrade la a asculta o piesa veche care ti-a placut dar pe care n-ai mai rulat-o de mult...
ba cheloo e o ipocrizie de om. mie imi plac parazitii asa ca trupa ombladon are felia lui. da cheloo asta o pretentie jegoasa de om. ba adica a dat-o in neoliberalism dupa 89 ok, jos cenzura, beau fut degeneratia urmatoare, chestii d'astea. muie cenzura jos cenzura, cat studiez tot prosti mori tralala. dupaia in pula mea il auzi ca citeste o carte, mari romani, s-a gasit sa promoveze cultura ala care vorbea de "cu ei ma combin cand nu gasesc vena" si de fantasmele lui de golanie du heroina la care nu a luat parte. dar i-se parea lui smecher prin anii aia sa fie rebel sa vorbeasca de asta. dupaia face pe lupu' moralist. pula mea. tot el contra la manele, de parca hip hop-ul romanesc era basina lu' miles davis si charlie parker. pe alta parte "baietii mei doar hip hop si manele". un jeg de om, cand pro liberal, cand conservator, cand antisistem, cand maimuta ranjitoare la tv. pula mea, fiecare isi castiga o paine cum poate dar om mai schimbator ca asta rar vezi. putea sa se faca politic da-l in pula mea. egou' si lipsa de principi si de continuitate l-ar recomanda pentru