Guess Who - Tot mai sus (2011)
- Pyuric
- fratele meu tu esti baiat
Re: Guess Who - Tot mai sus (2011)
Au dat claim aiurea de le-a fost redirectionat community page-ul ala. Nu exista confuzii conform legilor in vigoare: Guess Who canta un anumit stil muzical intr-o anumita limba (si are si el numele inregistrat), The Guess Who (-> minim 3 caractere diferite) canta alt stil in alta limba (...si nu au mai lansat un album de la jumatatea anilor '70. nici macar nu mai activeaza in formula initiala.).
Teoretic poate fi luata inapoi, da' trebuie sa faca managementul lui GW contra-raport.
Teoretic poate fi luata inapoi, da' trebuie sa faca managementul lui GW contra-raport.
-
- Niciodata un nimeni
Re: Guess Who - Tot mai sus (2011)
eu am bifat "this is not what i wanted',si m-a redirectionat inapoi la pagina lui guess who. da,faceti contra-raport,explicand care e treaba. eventual,dati un mail prin care sa dovediti ca guess who are numele inregistrat,si ati rezolvat problema.Pyuric wrote:Au dat claim aiurea de le-a fost redirectionat community page-ul ala. Nu exista confuzii conform legilor in vigoare: Guess Who canta un anumit stil muzical intr-o anumita limba (si are si el numele inregistrat), The Guess Who (-> minim 3 caractere diferite) canta alt stil in alta limba (...si nu au mai lansat un album de la jumatatea anilor '70. nici macar nu mai activeaza in formula initiala.).
Viața e complexă și are multe aspecte.