Nimeni Altu'
Re: Nimeni Altu'
O00, da ! 

e foarteee tare, nu cam tare. La ora actuala NA e la ani lumina fata de restu. Poate sunt eu prea subiectiv..

... vad cam tendinta sa folosesc emoticonu' asta cam la orice scoate NA
Imi place.
Am ascultat Numai una, ba cat de tare poate sa fie!!!
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
cum e Numai una
ce imi place cand Nimeni altu iese din teren cu textele lui kilometrice
Numai una si Ma lupt cu umbra mi se par peste toate piesele de pe album

ce imi place cand Nimeni altu iese din teren cu textele lui kilometrice
Numai una si Ma lupt cu umbra mi se par peste toate piesele de pe album

Numai una e pe versurile lui Cosbuc, au mai incercat-o in alt mod Pheonix si Talisman, dar la NA a iesit brici.
Am foi, foite si schite!
G-MONEY wrote:e foarteee tare, nu cam tare. La ora actuala NA e la ani lumina fata de restu. Poate sunt eu prea subiectiv..
ozn wrote:Numai una e pe versurile lui Cosbuc.

Una la mana, eu ziceam de piesa cu Adapter.Boka wrote:G-MONEY wrote:e foarteee tare, nu cam tare. La ora actuala NA e la ani lumina fata de restu. Poate sunt eu prea subiectiv..ozn wrote:Numai una e pe versurile lui Cosbuc.![]()
![]()
Doi la mana, este un fel de mix intre poezia lui Cosbuc si versurile lui. Personal nu ma coafeaza melodia, imi place mai mult melodia celor de la Talisman
Trei la mana, citesti doua posturi la 2 useri diferiti si tot nu intelegi deste ce e vorba. Warning pentru admini, se pare ca Eladio i-a spart contul delfibokului, altfel nu-mi explic prostia asta.
G-MONEY wrote:Una la mana, eu ziceam de piesa cu Adapter.Boka wrote:G-MONEY wrote:e foarteee tare, nu cam tare. La ora actuala NA e la ani lumina fata de restu. Poate sunt eu prea subiectiv..ozn wrote:Numai una e pe versurile lui Cosbuc.![]()
![]()
Doi la mana, este un fel de mix intre poezia lui Cosbuc si versurile lui. Personal nu ma coafeaza melodia, imi place mai mult melodia celor de la Talisman
Trei la mana, citesti doua posturi la 2 useri diferiti si tot nu intelegi deste ce e vorba. Warning pentru admini, se pare ca Eladio i-a spart contul delfibokului, altfel nu-mi explic prostia asta.
Numai Una e de la Pheonix, Talisman au zis s-o spuna si ei ca prinde. Mai sunt trupe de cartier care o canta..
Am foi, foite si schite!
eu am zis ce varianta imi place, nu am stat sa sap dupa original.