Istoria Rap-ului Romanesc
Multumiri eterne Simbad pentru toate materialele pe care le-ai pus pana acum !
Daca nu erai tu,probabil ca toate materialele astea se pierdeau in negura timpului si nimeni nu le mai aducea la viata !
I-as propune lui Brugner sau lui Dox sa faca o emisiune sau doua dedicate inceputurilor rapului romanesc,in care sa se difuzeze si re-difuzeze diverse materiale video din arhiva ameromului,tele 7 abc-ului sau tuturor posturilor care au acordat atentie hip-hopului romanesc in perioada primordiala.
Dupa parerea mea,ar iesi ceva mega tare, + ca sunt foarte multi ca mine care au o sete nemarginita sa vada cum a fost totul la inceput si de la ce a plecat totul,pana sa se ajunga unde s-a ajuns,in anul de gratie 2008.
Inca o data multe multumiri Simbad !
Kombat,scuza-ma ca postez,dar la asta chiar nu m-am putut abtine !
Daca nu erai tu,probabil ca toate materialele astea se pierdeau in negura timpului si nimeni nu le mai aducea la viata !
I-as propune lui Brugner sau lui Dox sa faca o emisiune sau doua dedicate inceputurilor rapului romanesc,in care sa se difuzeze si re-difuzeze diverse materiale video din arhiva ameromului,tele 7 abc-ului sau tuturor posturilor care au acordat atentie hip-hopului romanesc in perioada primordiala.
Dupa parerea mea,ar iesi ceva mega tare, + ca sunt foarte multi ca mine care au o sete nemarginita sa vada cum a fost totul la inceput si de la ce a plecat totul,pana sa se ajunga unde s-a ajuns,in anul de gratie 2008.
Inca o data multe multumiri Simbad !
Kombat,scuza-ma ca postez,dar la asta chiar nu m-am putut abtine !
United we shall stand...divided we shall fall !
Cimitiru Bellu la Tele7abcbarnici wrote:se poate sa urce cineva si pe filebox ??? va rooog mult....trag cu 7 kb de pe dump....si de pe filebox trag cu 3-4 mb....vreau sa bag ochiu si io....va rog mult...multumesc!

- Kaen Shine
- Shiftee
18 ani in '95. Asa ca am avut noroc sa le traiesc pe majoritatea live.Chewbacca2 wrote:Simbad, tari rau astea. Serios, cati ani ai/aveai atunci ? Ai niste chestii foarte foarte exclusive.
In filmulet, pe la inceput se vad si 2 negri in Calise antrenand atmosfera (foarte scurta secventa). E Francis Rebelu' si una dintre panterele lui negre...
Hipocrisy is the greatest luxury!
Panterele Negre , yeahhh
Apasa
preacher wrote:o futem pe ma-ta si o futem foarte tare
il avem pe dino cu noi care rupe bilete la intrare
stii si tu ca multumirile principale le meriti tu, care ai fost exemplul viu de urmat pentru noi ceilalti. Eu am avut noroc ca s-a rezolvat cu impedimentele tehnice care pareau initial de nesurmontat.Fulgutza wrote:Multumiri eterne Simbad pentru toate materialele pe care le-ai pus pana acum !
Hipocrisy is the greatest luxury!

ROMANIAN HIP HOP VOLUMUL 2
Nota: Sunt doar cateva piese restul sunt rare, doar cei care au caseta le au
-
- agent orange
merci frumosby2tza wrote:
ROMANIAN HIP HOP VOLUMUL 2
Nota: Sunt doar cateva piese restul sunt rare, doar cei care au caseta le au
Kombat mai pui albumele alea cu Co-G?