BUG Mafia
Re: BUG Mafia
da' tataee nu a stiut niciodata sa bage live. e tare in studio.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
de acord
si nu putine au fost concertele in care tataee se baga peste ceilalti, cantandu-le aproape toate versurile
. Si e chiar deranjat, avand in vedere ca mai mult tipa si nu se mai intelege mare lucru
si nu putine au fost concertele in care tataee se baga peste ceilalti, cantandu-le aproape toate versurile

mi se pare normal ca tataee sa sa bage peste ei avand in vedere ca pe uzzi si caddy nu prea ii ajuta plamanii in concerte
caddy chiar nu are plaman...uzzi e rezonabil,dar tataee e chiar deranjant live! niciodata nu mi`a placut mafia live! parazitii ,cia si zale sunt cei mai smecheri la capitolul asta,din ce am auzit yo pana acum!
speram sa rupa piesa asta 9,am inteles ca suna bine! oricum remixurile nu ne intereseaza...astept in schimb cu maxim interes un album nou care sa faca ravagii
speram sa rupa piesa asta 9,am inteles ca suna bine! oricum remixurile nu ne intereseaza...astept in schimb cu maxim interes un album nou care sa faca ravagii

Decat sa muncesti degeaba/ Mai bine stai degeaba!
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
- bogdanovski
off: armada live
on: daca Mafia este tot ce'ai asteptat da din cap, da din dap, da din cap, da din cap! \:d/

on: daca Mafia este tot ce'ai asteptat da din cap, da din dap, da din cap, da din cap! \:d/
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
Mirelinho wrote:caddy chiar nu are plaman...uzzi e rezonabil,dar tataee e chiar deranjant live! niciodata nu mi`a placut mafia live! parazitii ,cia si zale sunt cei mai smecheri la capitolul asta,din ce am auzit yo pana acum!
grasu xxl e cel mai tare rapper live EVER!!!(de la noi) super atmosfera face omul asta
si mafia face show in concerte... la toate concertele lor e super atmosfera.
asteptam noul hit

ai perfecta drebtate in amandoua privinteleMrMario wrote:Mirelinho wrote:caddy chiar nu are plaman...uzzi e rezonabil,dar tataee e chiar deranjant live! niciodata nu mi`a placut mafia live! parazitii ,cia si zale sunt cei mai smecheri la capitolul asta,din ce am auzit yo pana acum!
grasu xxl e cel mai tare rapper live EVER!!!(de la noi) super atmosfera face omul asta
si mafia face show in concerte... la toate concertele lor e super atmosfera.
asteptam noul hit
- bogdanovski
nu se mai aude chiar nimic de filmari sau noul single? o poza, un zvon...
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
va iesi in curand noul clip, si vol. 2, si editia cu vol 1 si 2 + bonus dvd cu toate clipurile lor. un pic de rabdare.
- Chill Will
- the funky man
hai frate, we want new shit nu cacat deja expirat dar ambalat altfel.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
exact asta ziceam si eu...Chief Rocka wrote:hai frate, we want new shit nu c***t deja expirat dar ambalat altfel.
"my life is my game"
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
doua dube nu va expira niciodata...sau am sa-ti zbor capatana.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
remixurile sunt the shit. e vibe de '96, cu sound de '09.
Mai asteptati putin, au mai ramas sunt cam doua saptamani pana ies si clipul si albumul. Degeaba tot intrebati voi de alte detalii, ca nu mai aflati nimic.bogdanovski wrote:nu se mai aude chiar nimic de filmari sau noul single? o poza, un zvon...
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
plus de asta poa' se supara bunicu si nu mai scoa' nimic... Pantelimon, pistoalele au gloante oarbe si sangele-i buliooon.Yeah