Rheno (Fara Critica) - Viciu (2012)
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: Fara Critica - Aduceri aminte (ALmixTape)
^ cam devreme pentru astfel de piese as zice eu. de astea gen "aduceri aminte" asa merg cand ai deja o cariera puternica in spate si te cunoaste lumea. asa dupa 5 ani plm, cand probabil esti tot acolo de unde ai plecat, nu prea intra, nu stiu.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Clue ofSS
- spre 5000 de posturi, e ok
Suzy, te-ai pus serios pe treaba la "Promovare", man.
Cauta si topicul meu.

Cauta si topicul meu.

Plm... sunt aduceri aminte pentru noi, nu pentru fani, ca aia nu-s oricum. 300 de oameni s-au "inghesuit" sa descarce aducerile aminte, ceea ce ma face sa ma bucur ca nu suntem singurii care avem piesele noastre in calculator. Statisticile astea virtuale iti dau putin moral, ca pe strada nu m-a oprit nimeni timp de 5 aniSuzy wrote:^ cam devreme pentru astfel de piese as zice eu. de astea gen "aduceri aminte" asa merg cand ai deja o cariera puternica in spate si te cunoaste lumea. asa dupa 5 ani plm, cand probabil esti tot acolo de unde ai plecat, nu prea intra, nu stiu.

Cum apara geloziaClue ofSS wrote:Suzy, te-ai pus serios pe treaba la "Promovare", man.![]()
Cauta si topicul meu.![]()