SQN - S.O.S
Re: SQN - S.O.S
Totusi, nu se poate muta la "Hip hop romanesc"? Vad ca acolo sunt baietasi consacrati ca Fizz...
Am foi, foite si schite!
ba dar mai termina o data ca e a 10a oara cand zici... de asta nu mai poti tu? daca e topicul la hip hop romanesc asculti piesele mai cu drag? asta vad ca e foarte important pt tine, sa fie pe forumul hades topicul prietenilor tai la hh romanesc... 

NskY, nu-i cunosc, nu am schimba nicio vorba cu niciunul dintre ei, doar ii ascult. Sustin asta, pentru ca merita sa fie pusi acolo.
Am foi, foite si schite!
wooooord up!OZN wrote:Totusi, nu se poate muta la "Hip hop romanesc"? Vad ca acolo sunt baietasi consacrati ca Fizz...
De ce merita sa fie pusi la hip-hop romanesc? Chiar sunt curios.
In primul rand comparativ cu ceialti de la Hip Hop Romanesc,mie mi se par mai dedicati si mai buni ca de exemplu Tonil ObiektivAnto. wrote:De ce merita sa fie pusi la hip-hop romanesc? Chiar sunt curios.
ce plm conteaza ca e la hip hop romanesc sau la promovare/dld atata timp cat oricum toata lumea se cearta cu toata lumea si nimeni nu se concentreaza cu adevarat pe subiectul topicului.
P.S: @NskY... asta cu "sa fie pe forumul hades topicul prietenilor tai la hh romanesc" chiar a fost deranjanta, dar nu-i bai.
P.S: @NskY... asta cu "sa fie pe forumul hades topicul prietenilor tai la hh romanesc" chiar a fost deranjanta, dar nu-i bai.
NSKY vad ca esti moderator pe aici,oricat mi-ar face placere sa ma cert cu Becks,imi cer scuze formatiei SQN pt lipsa de respect(din partea mea)a topicului lorl.Te rog frumos intrucat ai aceasta posibilitate tehnica sa imi stergi toate mesajele ce nu au legatura cu subiectul.ms anticipat.
SQN in deschidere la concertul DOC de joi 17 martie, club Oldies, Sibiu
koulipak wrote:SQN in deschidere la concertul DOC de joi 17 martie, club Oldies, Sibiu
Vreun video?

Am foi, foite si schite!
OZN wrote:koulipak wrote:SQN in deschidere la concertul DOC de joi 17 martie, club Oldies, Sibiu
Vreun video?
bah a filmat lumea pe acolo, a pozat...dar nimeni pe care sa-l cunoastem noi:( acum daca si-o face cineva "mila" sa urce ceva, sa fie primit