Sisu - Jurnal de Vacanta 2008-2011 (2012)
Re: Sisu - Jurnal de Vacanta 2008-2011 (2012)

Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
cresteti*
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Niciodata nu am inteles de ce pula mea un artist roman simte nevoie sa dea explicatii de genul asta. Ba nene, cum am zis de o groaza de ori si pe topicul lui Cedrea: esti persoana publica, atunci inseamna ca trebuie sa fi dispus pe langa trandafiri si
sa-ti iei si
Aia de pe youtube si-au spus parerea. Buna, rea, e parerea lor. Nu l-am vazut pe Eminem dupa melodia asta noua (Berzerk) sa posteze ceva asemanator, desi are o groaza de dislikeuri si pe forumuri foarte, foarte multi nu au fost de acord cu stilul asta. Mai da-i in plm si pe artistii astia, ca se poarta ca niste pizde ofensate. Cum nu le convine ceva, gata, sa dea o explicatie.
Daca nu era profitabil sa faci muzica in Romania, stati linistiti ca nu mai facea nimeni asta !
Indiferent cat se pirateaza.

Daca nu era profitabil sa faci muzica in Romania, stati linistiti ca nu mai facea nimeni asta !

-
- spre 5000 de posturi, e ok
mai exista lume careia sa-i pese ce zice Sisu?
sunt prosti rau aia de pe youtube care o ard la modu "cu velea???? asa ai ajuns frate?".. da ma, cu velea. a mai avut 2 piese cu velea si in trecut. care e problema?
E nu ai dat tocmai o comparatie potrivita pentru ca stitul ala e cum e dar tot rep e(apropo, a iesit acum un teaser la clip care e cam tare ), adica astia de comenteaza sunt niste idioti care nu inteleg ca o piesa poate sa iasa tare chiar daca iti baga si inna pe refren. Intr-un fel au dreptate sa fie usosr speriati daca ne uitam la toti artistii astia de rep si chiar si Velea ce muzica fac. Ceea ce nu e ok e ca nu asteapta intai melodia, apoi vezi daca e Velea ala de canta cu Hahaha sau exact, ala de baga cu CIA.G-MONEY wrote:Nu l-am vazut pe Eminem dupa melodia asta noua (Berzerk) sa posteze ceva asemanator, desi are o groaza de dislikeuri si pe forumuri foarte, foarte multi nu au fost de acord cu stilul asta.
http://soundcloud.com/arinix
-
- Arhistrateg nebiruitul
Sunt CHIAR singurul care îşi dă seama că Sişu l-a luat pe Velea pe piesă ca să distragă atenţia ţării de la protestele anti-Gabriel Resources?
E Babilonul etern, nene!!!
Deschideţi, ochi!?!
E Babilonul etern, nene!!!
Deschideţi, ochi!?!
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Exagerezi si tu, poate poate e iubitor de animale si vrea sa distraga atentia asupra maidanezilor(mai ales ca, Puya) dar cu Montana nu cred, inca nu vorbeste cu baietii de la Mafia si nu cred ca vrea alt proces acum cu ei chiar daca si el 'face tot posibilul sa evite puscaria'.
http://soundcloud.com/arinix
-
- Arhistrateg nebiruitul
NU EXAGEREZ, cum să exagerez? Nu vezi că am scris cu majuscule şi ăsta-i semnul internaţional că eu am dreptate şi voi nu? Tu cine crezi că i-a dat lui Velea bani de implanturi de pătrăţele pe burtă, huh? Ăia bani murdari, canadieni, îţi spun io. E o conspiraţie canadiano-masonică internaţională etc. etc.
...deschi-deţi ochiii?
...deschi-deţi ochiii?
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Aia care comenteaza is probabil copiii care fac cheta cate 4 ca sa isi cumpere o etnobotanica la 25 de lei si li se pare ca atunci cand asculta haarp cord lumea li se deschide si inteleg care e faza cu lumea si acum sunt speriati ca sisu face melodie cu velea. maine o sa-i vezi speriati ca au gasit pe youtube o melodie cu sisu si puya.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- AlexDodi
- fratele meu tu esti baiat
Am senzatia ca acel cont "Sisu Tudor" de pe facebook nu este oficial ... In primul rand autorul care se pretinde a fi Sisu pe facebook e foarte analfabet si vorbeste numai baliverne ...
https://www.facebook.com/SisuTudor

https://www.facebook.com/SisuTudor
Last edited by AlexDodi on Mon Sep 09, 2013 4:14 pm, edited 1 time in total.
e pagina oficiala
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
- AlexDodi
- fratele meu tu esti baiat
Oricum nu cred ca posteaza Sisu , sigur e un "prieten" desemnat sa se ocupe de pagina , care din pacate e analfabet si agramat rau !
)