cine i-a facut profilul psihologic si in ce categorie l-a incadrat? si-a dat lumea cu parerea despre ce si cum. exista doar 2 variante. ori raku chiar vrea 50 de euro pt un amarat de autograf, ori nu a fost raku cel care a scris despre donatia de 50 de euro si el habar nu are despre subiect, situatie in care e bine ca am pus linkul aici pentru a vedea si raku ce oameni lacomi are in echipa. ori i-a cerut el, ori oamenii lui de baza. e clara treaba. da, sunt de acord si eu, nu e dator raku cu nimic nimanui. dar autograful e o forma de respect din partea fanului si o forma de aroganta din partea artistului care refuza.nea Caisa wrote:eu chiar cred ca el a avut ideea cu donatia de 50 de euro, de fapt reiese din modul in care au fost forumalte mesajele ca aia a fost conditia lui. dar nici voi nu sunteti normali, ii faceti profilul psihologic lui raku dupa 3 interviuri si un schimb de mailuri in care nu ii cunoastem exact contributia. va plictisiti rau de tot.
revenind la album, mie melodia "seara" mi se pare cea mai reusita.
una peste alta, ma bucur enorm ca medaliile nu s-au dat pe bune, altfel i-ar fi cocosat pectoralii lui raku