raku - Sapte (Album)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

NskY
#

Re: raku - Sapte (Album)

Post by NskY »

nea Caisa wrote:eu chiar cred ca el a avut ideea cu donatia de 50 de euro, de fapt reiese din modul in care au fost forumalte mesajele ca aia a fost conditia lui. dar nici voi nu sunteti normali, ii faceti profilul psihologic lui raku dupa 3 interviuri si un schimb de mailuri in care nu ii cunoastem exact contributia. va plictisiti rau de tot.
revenind la album, mie melodia "seara" mi se pare cea mai reusita.
cine i-a facut profilul psihologic si in ce categorie l-a incadrat? si-a dat lumea cu parerea despre ce si cum. exista doar 2 variante. ori raku chiar vrea 50 de euro pt un amarat de autograf, ori nu a fost raku cel care a scris despre donatia de 50 de euro si el habar nu are despre subiect, situatie in care e bine ca am pus linkul aici pentru a vedea si raku ce oameni lacomi are in echipa. ori i-a cerut el, ori oamenii lui de baza. e clara treaba. da, sunt de acord si eu, nu e dator raku cu nimic nimanui. dar autograful e o forma de respect din partea fanului si o forma de aroganta din partea artistului care refuza.

una peste alta, ma bucur enorm ca medaliile nu s-au dat pe bune, altfel i-ar fi cocosat pectoralii lui raku :mrgreen:
Annitu
tanar

Post by Annitu »

Da. Eu sunt cea care a scris articolul. Si pentru cine nu a inteles situatia si are impresia ca il acuz pe raku de asta... da, poate intr-adevar, nu raku in persoana a cerut 50 de euro, insa tot e responsabil si de condamnat pentru faptul ca nu isi alege cu mai mare atentie adminii. E vorba totusi de persoane care te reprezinta si care pot vorbi in numele tau.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

Haide ma, nu a cerut raku 50 de euro a cerut adminul, din mejase se intelege clar ce si cum. Corect, e dretul lui Raku sa ceara cat vrea dar mai penibil de atat n-ai cum, nu era mai ok sa "cumperi un cd si scriu pe el ce vrei" ?
http://soundcloud.com/arinix
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Eu cred că mulți dintre artiștii din școala se simt extrem de dezamăgiți și frustrați de faptul că nu au succesul pe care sunt convinși că îl merită (și unii chiar îl merită). Și mai cred că aceiași artiști sunt dezamăgiți de publicul românesc.

Dar 50 de euro pentru un autograf? Asta-i mârlănie mare...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

nsky, la shade mai exact ma refeream ca face asta. si dupa aia va mai mirati ca e lucru recunoscut ca userii de pe aici adreseaza jigniri la adresa artistilor. evident ca gestul e de cacat oricum ai da-o, indiferent in ce masura a fost el implicat in discutie, dar de aici pana a zice despre raku ca e un om lipsit de compasiune (lol) e cale lunga. partea mai trista e ca de album s-a vorbit vreo 2 pagini si despre incidentul asta prea putin interesant o sa se vorbeasca probabil vreo 10.
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Mie îmi place albumul. Are un sound care inspiră voie bună. :)
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
ftw
un domn / doamna

Post by ftw »

sa se duca drecu la munca sau sa citeasca cateva almanahe
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

CreativeEgo wrote:Eu cred că mulți dintre artiștii din școala se simt extrem de dezamăgiți și frustrați de faptul că nu au succesul pe care sunt convinși că îl merită (și unii chiar îl merită). Și mai cred că aceiași artiști sunt dezamăgiți de publicul românesc.

Dar 50 de euro pentru un autograf? Asta-i mârlănie mare...
dar ce succes vor sa aiba frate? :lol: mie mi se pare destul de apreciat Raku. pe Facebook are peste o suta de mii de like-uri, ceea ce pentru un artist underground e enorm, are concerte cu sala plina, fanii il apreciaza etc. mai mult nu se poate pentru ca nu canta nimeni in engleza ca sa fie ascultati si de comunitatea internationala. totusi, e o tara cu o populatie nu foarte mare si cu putini ascultatori de muzica rap. cam la nivelul ctc/raku e maxim pentru un artist din sfera asta, zic eu. asta daca nu vrei sa iesi pe radio.
cat despre autografe, ori nu dai deloc ori dai moca. daca ceri bani pe ele esti un pisat de om. oricum e clar ca nu a vorbit cu raku personal ci cu adminii de pe pagina respectiva.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

mai sus e un interviu in care raku se lauda ca pastreaza o relatie stransa cu adminii paginii sale si are incredere in ei. :lol:
bun asa, raku
...un ștrudel și o armă
NskY
#

Post by NskY »

oare si crbl cere la fel de multi bani pe un autograf? :?
X-static
rapperu vostru preferat

Post by X-static »

Image
Licitatia incepe de la 50 euro 8)
Suzy

Post by Suzy »

Static te cheama in buletin fmm? :lol:

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

nu e prost cine cere,e prost cine da :)
Suzy

Post by Suzy »

expresia pulii. :lol: daca fraieresti niste oameni nu te face un om mai ok, tot pisat esti.

NskY
#

Post by NskY »

Boka wrote:nu e prost cine cere,e prost cine da :)
deci cine e prostu in toata povestea asta? nu a dat nimeni banii aia. si nu e vorba despre cine e prost si cine nu e prost. e chiar urat sa vrei macar sa prostesti pe cineva care te apreciaza atat de mult incat si-ar dori ca tu sa ii semnezi o hartie. :?
Post Reply