Cedry2k - Sfinții Închisorilor [EP] (2014)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

NskY
#

Re: Cedry2k - Identitate (2012)

Post by NskY »

poti trage lejer un album in 3 zile. mai ales ca poate nu vor fi 20 de piese. oricum ar fi... care e problema? nu tre sa dea explicatii nimanui... e ca si cum tu pictezi si zici ca gata, te lasi... nu mai pictezi.. iar peste 1-2 ani iti revine cheful si mai faci 3-4 tablouri.. atunci tre sa te astepti la un interogatoriu din partea celor 5-6 (se stiu ei) "cand ai facut astea mai exact? sigur te-ai lasat sau ai vrut doar sa ne fentezi pe noi?"

cedry2k nu a scos niciodata un videoclip la o piesa a lui. face rap de mai bine de 15 ani si ar fi putut face muuulte din punct de vedere al strategiei si astea.. si totusi n-a facut-o. si-a vazut de treaba si a facut muzica. si putem sa ne bucuram de ea sau sa o ignorma. oricum e ok.. eu m-am enervat un pic cand am vazut lumea pe net revoltata ca s-a intors cedry2k.. va e dator cu ceva? v-a luat painea de la gura? marea lui crima e ca a zis ca nu mai canta si dupa ceva vreme s-a razgandit. toti ne razgandim la un moment dat in legatura cu diverse.
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

nu il acuzam pe el de nimic, as fi nebun sa fac asta. vorbeam strict de interviuri.
eu sunt unul din aia care se bucura ca s-a intors, desi in general nu-mi place treaba cu du-te-vino.

a scos, dar nu sunt punctul lui forte
...un ștrudel și o armă
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Apropo, știe cineva sigur că e vorba de album Cedry2k? Că la începutul clipului scrie Haarp Cord, totuși...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

reminiscente ale trecutului. e uploadat pe contul lui de youtube, iar dobrescu a spus pe FB ca cedry2k urmeaza sa scoata EP in octombrie.
deci, da.
...un ștrudel și o armă
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

Deci, nu album, 6 piese..

Din care 2 intro/outro cu toaca cu sunet cand esti in biserica si cand esti pe langa biserica

ba ce rau sunt :(
http://soundcloud.com/arinix
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

iemsy wrote:
Shade. wrote:Cert e un rapper bun in comparatie cu ceilalti dar asta pt ca ceilalti sunt destul de slabi.
Ba mie ceilalti mi-au placut, vikloth si cu cretzu chiar formeaza o trupa ok.
Fara indoiala, cretzu si vikloth sunt foarte buni. Risc sa imi sara lumea in cap dar eu inca divizez rapul in functe de subiect, egorap, rap melodic, hardcore si ma refeream pe felia lui cedry2k de egorap ca e foarte bun. Daca compar egorapul american cu cel de la noi iesim pe minus. E doar viziunea mea. Cat despre mediocritatea piesei am sa elaborez, piesa nu e mediocra in comparatie cu ce e pe piata, piesa e medoicra pentru capacitatea lui cedry2k. As vrea sa scoata un album ca primele 2, sau poate chiar mai bun. Nu as vrea ca toate piesele sa sune asa. SI da cu siguranta sunt rapperi la fel de buni si chiar mai buni ca cedry2k gen Raku, Gnom, baietii de la paranoia13 etc.
Last edited by Shade. on Fri Sep 19, 2014 3:27 pm, edited 1 time in total.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Image

Fanii adevărați știe cum estem treaba. Băietu ăsta de exemplu, e ca un voce fără creier.

@Shade
Cedry2k are 1-2 piese de egorap pe fiecare album... nu cred că asta-i felia lui. El e mai degrabă ceea ce americanii numesc ”(socially) conscious rapper”, care cântă (supposedly) despre problemele reale cu care se confruntă societatea, sărăcie, corupție, astea. Deși la noi repării sociali se bat cu morile de vânt și alte „probleme” inventate, gen masonii, ateii, avortul, copii neduși la Biserică etc.
Ghiumurluc
dimineata verific forumu

Post by Ghiumurluc »

kazi ce felie are?!
...un ștrudel și o armă
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

avortul e o problema cat se poate de serioasa,nu e deloc inventata.Doar pt ca societatea o face sa para ceva normal,nu este.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Avortul este problemă serioasă, într-adevăr. Dar este o problemă 100% personală. Nu e treaba societății să intervină în viața nimănui. Și nici a repărilor.
Shade.
Shaman

Post by Shade. »

CreativeEgo wrote:Image

Fanii adevărați știe cum estem treaba. Băietu ăsta de exemplu, e ca un voce fără creier.

@Shade
Cedry2k are 1-2 piese de egorap pe fiecare album... nu cred că asta-i felia lui. El e mai degrabă ceea ce americanii numesc ”(socially) conscious rapper”, care cântă (supposedly) despre problemele reale cu care se confruntă societatea, sărăcie, corupție, astea. Deși la noi repării sociali se bat cu morile de vânt și alte „probleme” inventate, gen masonii, ateii, avortul, copii neduși la Biserică etc.
Ai drteptate dar si social conscious trebuie sa fie macar un pic conectat la realitate si aia cu zelea codreanu si arsenie boca nu e social.. e delir. Cat despre avort e o problema care poate fi abordata in rep dar trebuie argumentata, sa zici ca e naspa pt ca dumnezeu nu e argument. Iar modul de a spune asta "eu zic ca avortu e caca eu zic ca daca nu lingi moaste e naspa" e egorap, pt ca subiectul se pierde in imaginea hiperbolizata delirant a artistului. "Sunt un om moral care pupa icoane nu ca voi astia de va drogati, sunt un om care apreciaza legionarii martiri nu ca voi comunistilor" nu e social rap care e argumentativ e o forma de egorap, eu personal asa vad lucrurile.

Desigur sunt reductionist in problema asta, si am speranta ca cedry2k va aborda subiectele in conformitate cu intelectul cu care publicul il crediteaza.
cyta
fratele meu tu esti baiat

Post by cyta »

CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Sondaj defectuos, Boka nu e pe listă.

...și hu dă fac iz Țeastă? Sau Omy? Sau Vlad Dorbescu?
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Votat Leasa Dragos !
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
NskY
#

Post by NskY »

CreativeEgo wrote:Sondaj defectuos, Boka nu e pe listă.

...și hu dă fac iz Țeastă? Sau Omy? Sau Vlad Dorbescu?
dar spyke ?
Post Reply