Spike - Lumea lui Paul (2015)
Re: Spike - Lumea lui Paul (2015)
Phane se duce la Spike, a dat si going deja, voi de ce pula mea nu puteti ?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Cum pula mea, eu nu sunt Phane să îmi las holograma la Carbon și mă duc personal la Spike?
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
de sa o sugi, d-aiaPilu wrote:Phane se duce la Spike, a dat si going deja, voi de ce p*** mea nu puteti ?
http://soundcloud.com/arinix
ma duc si la spike, normal... pai eu cred ca bag muzica in fabrica si apoi ma duc spre colectiv.
oricum ce dreacu sa mai zicem, ca la Amini vin 170 de insi (pe fb) aka 50 reali aka 30 platitori... probabil primu' si sigur ultimul album rep pe care-l fac 

Pai si okapi nu face rep?
Spike - album rep | Carbon - EP rep (deja lansat)
Spike - okapi peste 1.000.000 de like-uri la artisti pe facebook, au dat toti share la eveniment | Carbon - facem records 0, Phane 9000 Carbon 40.000
merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing nalapuladebandit merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing saitralamuieluisteaua merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing muiesteaua merketing merketing merketing merketing muiesteaunalapula merketing merketing merketing merketing samibagpulainsteaua merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing muiepontadatiasmuieluneasvata merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing
#carbonnuvreabani #cucarbonnufacibani #stiumacasescriemarketing
Spike - album rep | Carbon - EP rep (deja lansat)
Spike - okapi peste 1.000.000 de like-uri la artisti pe facebook, au dat toti share la eveniment | Carbon - facem records 0, Phane 9000 Carbon 40.000
merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing nalapuladebandit merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing saitralamuieluisteaua merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing muiesteaua merketing merketing merketing merketing muiesteaunalapula merketing merketing merketing merketing samibagpulainsteaua merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing muiepontadatiasmuieluneasvata merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing merketing
#carbonnuvreabani #cucarbonnufacibani #stiumacasescriemarketing
Concluzia e ca tre sa te bage ăștia la okapi ca sa nu mori de foame.
Întreb la modu cel mai serios : nu e mai convenabil sa amânați evenimentul pe weekendu următor? Și asa îs concerte puține, dacă îți mai și merge lumea la spike, nu scoți banii nici pe berea ce ti-o iei acolo.
Întreb la modu cel mai serios : nu e mai convenabil sa amânați evenimentul pe weekendu următor? Și asa îs concerte puține, dacă îți mai și merge lumea la spike, nu scoți banii nici pe berea ce ti-o iei acolo.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Am ascultat albumul şi îmi place mult, tehnic e probabil cel mai bine realizat material din HHR de până acum, suna foarte bine. Deşi ca sound e exceptional unele piese şi dume îmi par inutile iar altele tari. E un album bun per total.
De anu asta, la asta te referi, nu?Shade. wrote:tehnic e probabil cel mai bine realizat material din HHR de până acum, suna foarte bine.
-
- dimineata verific forumu
Da, de anul asta, nu precizasem. Mie imi pare soundul mai bun ca la grasu, e o coeziune gen la spike, are o claritate mare a sunetelor. Plm se leagă bine!iemsy wrote:De anu asta, la asta te referi, nu?Shade. wrote:tehnic e probabil cel mai bine realizat material din HHR de până acum, suna foarte bine.
-
- dimineata verific forumu
asta-i altceva. nici n-a iesit ceva substantial anul asta, oricum
...un ștrudel și o armă
am discutat si despre o eventuala amanare - eu asa as fi facut. e si street delivery si spike. mai lipseste un concert ad hoc ctc sau dragonu si aia e... o sa fiu doar eu cu carbon acolo. da-i dam inainte.... data e setata, albumu e... plm. se mai intampla.
Azi mi-a venit și mie CD-ul:

degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
- Samio Molfai
- Je suis Pateu
Si mie tot astazi mi-a venit. Acum 1 ora... arata intr-un mare fel pachetul. cd-coperta-carticica