PORC TV Urbanist Sessions
Re: PORC TV Urbanist Sessions
daca ar fi sa aplice criterii stricte ar trebui sa dea doar el cu doc, deci nu si-ar mai avea rostul toata treabaa
-
- Niciodata un nimeni
Nu ma omor dupa Frank, dar fata de ce-am vazut pe la copiii din rapul romanesc actual, are o aparitie decenta. Ca MC, nu mi se pare ca exceleaza cu ceva. E si el p-acolo si nimic mai mult.
Oricum, decat sa vad cocalari deghizati in rapperi cu opulenta de Colentina, mai bine d-astia ca Frank all the way...
E greu sa ma mai impresioneze vreun copil. In rapul romanesc sunt prezente inteligenta si cultura, dar lipsesc cu desavarsire.
Oricum, decat sa vad cocalari deghizati in rapperi cu opulenta de Colentina, mai bine d-astia ca Frank all the way...
E greu sa ma mai impresioneze vreun copil. In rapul romanesc sunt prezente inteligenta si cultura, dar lipsesc cu desavarsire.
Viața e complexă și are multe aspecte.
pentru ca rap ul romanesc e pentru pot headshanno wrote:ce-i cu moda asta cu hipioti in rapul romanesc/
ce plm??Vallejo wrote:pentru ca rap ul romanesc e pentru pot headshanno wrote:ce-i cu moda asta cu hipioti in rapul romanesc/

asta e mai slab ca amully
cat despre par... astia arata ca https://youtu.be/_rfvgrForo4 dar varianta bootleg
cat despre par... astia arata ca https://youtu.be/_rfvgrForo4 dar varianta bootleg
-
- Niciodata un nimeni
Am eu onoarea sa postez cea mai buna bucata dintre toate sesiunile astea.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Bine babaiatuleee 

-
- spre 5000 de posturi, e ok
bun bine si se aude foarte frumos
Singurul pe care am putut sa-l ascult pana la capat, in afara de Doc si Vlad Fueraru.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
si exile a rupt, pacat ca e cam repetitiv dar in rest e OGG-MONEY wrote:Singurul pe care am putut sa-l ascult pana la capat, in afara de Doc si Vlad Fueraru.
-
- ce n'est pas possible
numai hateri pe forumul asta
) mie mi-au placut toti in afara de frank

la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
Nu stiu cine e, dar e bun
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.