Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
hai sa spunem ca locuiesc alaturi de 2 rock-eri si nu ma deranjeaza!!!! (prea tare)... sepultura, aphocaliptica, amorphis + multi alti imi plac si mie:D dar nu ma omor cu...
Nu ascult k nu-mi place.
Nush.. o explicatie ar putea fi ca intr-un top al instrumentelor preferate as situa chitara electrica undeva pe ultimul loc intre cimpoi si saxofon
multa lume zice " rockeri..huaaa..satana"..chiar daca nu va place rockul nu trebuie sa va purtati urat si sa vb porcos despre saracii rockeri ..si ei sunt oameni
cel mai complex si mai dificil de "performat" gen de muzica , alaturi de jazz . tot respectu . pentru rockul adevarat nu cel pentru copii in cautare de identitate.
Sun|Rah wrote:N-am nici o treaba.. foarte rar ascult.
insa.. gratie unor intamplari, repulsia fata de ei va exista tot timpul.
Murs -> I've been in the office all day working with Guerilla Union just trying to recover. We got kicked out of our venue because some punk-rocker nazi motherfuckers had a riot and now they won't let us to have our show.
Daca asta e motivul pentru care nu itzi plac roacherii atunci e lata Toata lumea uraste nazi punks si nazis in general. Accent pe toata.
N-ai inteles.
you just never know when you're living in a golden age.
So then..if ..it happens to...be a nazi fucked up idiot...in the world....
the this means...that..al the rockers...ar crazy idiots with ''no art ''in their mind and soul...they can't express love ,hate,confusion...through theyr music....only rappers can!?...
i don't get the ideea....the main ideea
nu am tipar nici lege sunt numai eu sunt diavol si zeu