ba ...deci daca faceti ce am zis eu va dau in judecata...clar...fara caterinca... am salvat si pagina pe care am enuntat ideea pt a demonstra in instantza ca a fost ideea mea...
nuj despre ce e vorba dar ma bag... ne bagam cu totii?...hai bai...care se mai baga? care nu te tzine frate?...zi ma?...
Lyrical.Mesiah wrote:Yo Ziceam ca e Sorin Talent da.......daca tu zici
tu daca mai postezi o singura data offtopic zbori iar ... ti-am mai explicat o data ca nu ne bucura foarte tare compania ta, am inteles ca vrei neaparat sa iesi in evidenta creandu-ti un nou user pe acest forum neputand trai fara el ... dar respecta-i regulile
eu cred ca vine trupa INDECENT la hadesrecords , iar poza reprezinta o mana care a dat jos chilotzii si a ridicat-o ptr ca in sfarsit a dat de pizda , tati ! doar ca pizda era virgina si a dezvirginat-o cu microfonu, tati ! si din cauza asta e patata de sange , tati ! asta este un mare offtopic cum se zice pe acest sait ueb , tati !
ontopic : cred ca e odd . daca nu e odd atunci e ceva misto cu sigurantza . este cu sigurantza hip-hop , deci nu are cum sa nu fie misto .... poate doar daca are treaba cu offtopicu de mai sus (dar nu cred )