Gypsy Bogdan vine la Bukresh!
Moderator: .etalosed
doru649 wrote:of, ce topic trist![]()
nu stiu, cred ca publicul era dinainte pregatit sa asculte daca nu hip-hop,
atunci hasmojazzuri si hot-breathuri, crate-digger style.
si din cate'mi dau seama, n'a iesit nici una.
mie mi s'a spus c'a fost ceva neclasificabil.
aici vad "electro-house"?
dati'mi voie sa o iau si eu drept gluma.
ascultati chestii gen Tiefschwarz sau Hacker.
alea n'au cum iesi din picapu' lui Bogdan.
si nu e vorba c'ar fi prea "de club" sau nustiucum.
pur si simplu, e o secta cam prea restansa, cu iz cam prea de europa-de-vest.
tot ce pot sa presupun e ca Bogdan al nos' a dat de gustu Baltimore-ului.
care in ultimii ani a crescut enorm pe piata din state.
suficient sa te uiti pe turntablelab.com, la top sellers si daily arrivals.
e o scena noua, cu nume noi, care inca n'au patruns in europa.
abia de a patruns in state, dupa ce alde Diplo si Lowbudget le'au promovat la greu.
ma rog, inteleg de unde vine si ideea de "electro-house", ptr ca e cumva 4x4 si foarte bouncy/bassy, etc.
mie imi place, ca muzica de club. e o muzica total lipsita de complexe. inca.
si daca intr'adevar e "B-more" ce'a bagat Bogdan, atunci tot respectul.
trebuie sa ai coi ca sa promovezi asa ceva, mai ales in .ro
are cohones!(parerea mea

foarte putina lume comparativ cu ce am vazut in serile Electric Decadente(spre exemplu!) si foarte multa incordare, crispare & nemultumire pe fetele multora
dar cum nu mereu capra si varza pot fi impacate..
acum nah, nu vreau sa intru in discutii despre gusturi
respect parerile.. si asta e!
poate ca nu suntem pregatiti inca pentru "gura de aer proaspat" venita de peste ocean..
mai trebuie sa ne deschidem urechile si antenele si abia dupa aceea.......
Ce mi-a placut foarte tare...Bogman himself care era foarte vesel si intr-adevar se simtea bine(cred ca el a zambit cat pentru toti cei prezenti si incruntati la un loc)
si cam atat!
i rest my case here~
: )
- Bazooka Joe
- trendy guy
e greu sa-i impaci pe toti, mai ales atunci cand oamenii sunt atat de incordati si fixati pe anumite idei, si mai ca nu fac din muzica o religie. diferenta intre a pleca zambitor cu un "not my cup of tea" pe buze, si a sta incruntat simtind nevoia de a iti arata nemultumirea. si totusi, chiar si asa cred ca e mai ok decat un zambet fortat si poezia "nu conteaza, mi-a placut pentru ca e dj sleek care a facut multe pentru hip-hop, si eu fac prezenta ca sa sustin miscarea". 
s-a inregistrat ceva oare?

s-a inregistrat ceva oare?
- Bazooka Joe
- trendy guy
- sadclown
- dimineata verific forumu
doamne ce batai de cap va da baiatul asta.mai bine nu venea decat sa va "deceptioneze" atat de mult pe voi fanii nemultumiti de prestatia lui
facerea de bine ..........

facerea de bine ..........
duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
- Dj Skid
- adevarat sa mor de nu
trist e ca pe zi ce trece observ ca acesti oameni chiar traiesc pe forumuri si ca toata existenta lor se invarte in jurul unei adrese de net/mail.coae ca sa stiti cum a fost mergeati vedeati auzeati si dupa aveati 2 optiuni 1.va placut 2 nu va placut.nu vad rostu asta al comentariilor si kkt.vai cum punea si vai ce facea..pula omu a pus cea pus a pus bine nu zic ca am fost super incantat dar mai mult ca sigur a stiut ce fac.el nu e asa ingust la minte ca dvs..
gie rep si muie altor genuri in stilu caracteristic forumului....
gie rep si muie altor genuri in stilu caracteristic forumului....
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
- Borac_cel_original
- un domn / doamna
cum spunea si kid loco intrun interviu,asta ca sa clarificam si cu kid loco si muzica de dans ca sa zicem asa "nu pot sa fac petrecere la radio cu oamenii stand acasa sau in masinile lor ,daia pun mai down tempo,si invers"
one good thing about music,when it hits you feel no pain
B ob
M arley and the
W ailers
B ob
M arley and the
W ailers
- Borac_cel_original
- un domn / doamna
- sadclown
- dimineata verific forumu
maed faza e ca omul se schimba si evolueaza la fel si nea' bogdan.a fost tata urs a fost sleek.a postat si deena un mesaj de la el.sleek e in munti deci nu il mai incantati atat.un dj ,care a plecat din romania (pe vrema cand cei are maraie acum si stramba din nas ascultau il-egal si alte chestii) in state unde a luat contact cu multe alte influente si nascociri ale muzicii obtinute electronic este normal sa ii faca mintea scantei.
pana acum asta s-a facut aici.l-ati balam ca s-a dat pe alte alea.sunt sigura ca el nu a uitat cum a inceput.
vb lu skid gie rap si trebuia sa fiti la mad mats sa vedeti ce bine se impletesc rep-ul cu alte sunete electronice.sunteti penibili.
pana acum asta s-a facut aici.l-ati balam ca s-a dat pe alte alea.sunt sigura ca el nu a uitat cum a inceput.
vb lu skid gie rap si trebuia sa fiti la mad mats sa vedeti ce bine se impletesc rep-ul cu alte sunete electronice.sunteti penibili.
duceti-va in pastele mamii voastre
eu m-an dus la eveniment sa-il vad pe dj sleek in actiune (din respect pt proiectele in care a fost el implicat in lumea hip-hop-ului de la noi pana sa plece + curioziate, care e si ea o forma de inteligenta
), stiind constient ca il voi auzi de fapt pe gipsy bogdan, in mare mi-a placut, nu aveam cum sa ma astept la asa ceva pt ca nu am mai auzit ceva asemanator, nu regret ca am fost, am stat totusi pana pe la 3 jumatate.. si e foarte probabil sa vin si pe 20 in embrio... numai ca pt mine e obositor genul acesta de muzica... prefer ce am auzit si vazut vineri in brasov la dj flip 

cine cristina?sadclown wrote:sunteti penibili.
Last edited by dan on Fri Oct 20, 2006 9:53 pm, edited 1 time in total.
- Bazooka Joe
- trendy guy