BATTLE OFF DA DOME 3 / runda 3: 9 noiembrie

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

venea l-doc sa dea batle sa ajunga cu Julian in finala cica sa il faca pe Julian
Last edited by Lyrical.Mesiah on Fri Nov 10, 2006 1:57 pm, edited 1 time in total.
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

se inscrisese si L Doc ..dar dat fiind ca a avut concertul la Galati cu CTC-ul nu a mai putut veni .... ce atata mister?
muie copos
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Lyrical.Mesiah wrote:venea l-doc sa dea batle sa ajunga cu Julian in finala cica sa il faca pe Julian
nu cica ... il facea sigur :lol:
C.r.C
rapperu vostru preferat

Post by C.r.C »

scheitahru wrote:
Lyrical.Mesiah wrote:venea l-doc sa dea batle sa ajunga cu Julian in finala cica sa il faca pe Julian
nu cica ... il facea sigur :lol:
dooh.....
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

da de ce sunteti voi asa de siguri ca l-doc e asa de bun la ODD ???
Image
Dia
un domn / doamna

Post by Dia »

Pentru ca l-am auzit de prea multe ori :) pentru ca stie toata lumea cat de tare e omu ... Tu de ce esti asa sigur ca Julian e asa bun ? :)
Oricum...aici este topic despre ce s-a intamplat aseara..eu n-am fost acolo, asa ca ma retrag si va las sa va spuneti impresiile!
Felicitari tuturor celor care au participat ...si in special celor care s-au calificat ...abia astept sa va vad in finala :)
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

aolo...nu din nou...va rog eu...

nuj dane...poate vine cu ele de acasa...ar fi castigat ca e prieten cu juriul...sau ca e fratele lu sarin3... sau poate chiar e bun... eu unu nu l'am auzit niciotada odd gen... insa eu tind sa cred ca nu are cum sa fie praf omul...
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

nu a zis nimeni ca e praf :) :D doar ca J vine cu ele pe loc .......si de aceea e bun.....e spontan.......pe L-doc ...hm...nu am auzi sa isi fi facut nume din ODD ci doar din piese scrise ;)
Image
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

ok...sa dea domnu sa se razgandeasca dragonu pt finala... daca doamne fereste o tine nebunu pe a lui si nu vrea sa participe, chiar mi'as dor sa il vad pe doc decat sa apara vreun tiriplici de genul : plm...ai zis ca vin cu versuri de acasa...dar plm... aaaaaaaaaa... plm... tu ... aaaaaaaa... mama face sandwishuri cu delma... :roll:
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

adica pe aaf ?
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

J.J. wrote:adica pe aaf ?
aberezi
Image
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

J.J. wrote:adica pe aaf ?

ma...una peste alta...chiar si aaf... macar de el stiu ca a venit sa faca caterinca... dar sunt toti aia care sa moara ma'sa chiar se credeau in 8mile...era disperatu ala ...satan... sa fie el al lui daca era sanatos...scandaluri, amenintari ...gie reparii ...suntem rep ce plm...

intelegi tu scumpete :lol:

ba...si ala din prima runda care tacea ca prostu... si aia de data asta ... frate...sunt tras sunt fumat sunt praf sunt futut in cur... vorba lu dox ... GO GO GO GO ! DUUUUUUUUUU'TEEEEEEEEEEEEEE TAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEE!!!
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Au fost niste runde tari aseara, la modul serios si alte runde SI MAI TARI, la modul ca am leshinat de ras... Cum a zis si Kombat, au fost concurenti care ar fi meritat sa ajunga in finala: Knoxx, Chrom, Pytt, Jepcar, etc... unii au avut parte de adversari grei, in timp ce in unele runde au mers mai departe altii care nu meritau, comparativ cu ei... dar na, aici totul a depins de mana publicului care a extras biletele... in concluzie, abia astept FINALA! 8)
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

du'te ma ca te asteapta dia...lasa'ne ca tu esti gelos ca nu te'au pupat si pe tine in cur :lol:
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

Da toti au fost cu Bitza .....:) dar KO nu cred ca iti convenea sa iti suga atata lume pula ........intra la saliva :) :twisted:
Image
Locked