Sugar Hill Gang in Romania!

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

jay.there.is.a
rhyme maker

Post by jay.there.is.a »

holy ba'fuckin'shit!!!!

deci k sa intzeleg si eu un pic asha, eu shtiam k de obicei cineva merge la un concert k sa vada o prestatie live a unor oameni care fac ceva deosebit. nu pentru k e kewl sa mergi k asha fac totzi prietenii tai sau k e "rep". suntem in 2007 si cred k ar fi timpul sa ne trezim la realitate!!! e foarte simplu!!! gandeste pentru tine!!!!

daca hades events face un eveniment cu "whomever" si tu nu vrei sa mergi, nu mergi!!! si in acelasi timp nu itzi faci probleme cum k de ce nu a adus hades pe altineva!!! e treaba lor!!!

anywayz...
smile that easy smile
romanian style
be proud of what you are
cause you're a star!!!

p.s. I like them washed-up sugarhill ol'timerz :wink:
rOyaL
tanar

Post by rOyaL »

jay.there.is.a wrote:holy ba'fuckin'shit!!!!

daca hades events face un eveniment cu "whomever" si tu nu vrei sa mergi, nu mergi!!! si in acelasi timp nu itzi faci probleme cum k de ce nu a adus hades pe altineva!!! e treaba lor!!!
p.s. I like them washed-up sugarhill ol'timerz :wink:

atata de dreptate are omu asta!!(tot respectu)

nu stiu cum mai puteti sa va cacati pe voi cu discuti de genu!!!! cum poti care esti sa zici "daca pot sa cante trei piese ma tai" sau ca "nu esti fan si ca nu am crescut cu astea" ....da cu cine ai crescut ma cu treisudest? sau cu n&d? pai daca nu ascultai atunci cred ca ar trebui sa te pui repede sa asculti tot ce inseamna hip hop oldschool......poate o sa intelegi dece sugar hill gang si nu puf daddy sau eu stiu cine!!!

nu ii de mirare ca se duce hiphop de rapa.....

hades aduce pe cineva si sare unu altu care habar nare sa comenteze ..................................tuuoaammee!!! nu pot sa cred
...............ezz people. :idea: :arrow:
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

daca era topic de felicitari aduse organizatorilor poate ca asta faceam...eu de cand am aflat am spus la toti pe care-i cunosc de eveniment...cu toate astea nu cred ca oamenii pot face un show asa cum se vrea in ziua de azi...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

meggadon wrote:cu toate astea nu cred ca oamenii pot face un show asa cum se vrea in ziua de azi...
Hai sa nu mergem pe intuitia proprie care poate da gres...

stii ce pot zice la treaba asta ? cumpara biletul si ai sa te convingi daka fac oamenii show sau nu....atata pot sa zic...
Viața e complexă și are multe aspecte.
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

si totusi, biletu cat e?
Shearer
old school

Post by Shearer »

si totusi , mai sunt 3 luni , se anunta din februarie pana pe 1 aprilie
uite
adevarat sa mor de nu

*

Post by uite »

Am mai multe comentarii ...

Jepcar : stay linistit ca o sa dam din cap si din maini,nu da nimeni din buric...

Nush cine a zis de formatii de deschidere .. dam a sunt de acord .. da gandestete ce cata S.H.Gang .. si ce canta Mafia ..gen SHG canta gabori,droguri,gangsta ( gen ) ... si mafia ? .. pizde , masini , cluburi .. ( astea deja sunt manele sau pop-dance ) .... plus ca parerea mea .. mafia e buna in negative ca versurile lasa de dorit ...

As prefera in deschidere .. astia noi si cativa vechi .. .. gen.. parazitii , racla
, da hood justice , veritasaga, ctc , ad litteram ( preferintele mele .. adica .. nu va place .. ma doare in pula .. si nici acolo ca e nasol sa te doara )

... Blaziny .. vezi ca sunt generatii care au crescut pe gen .. adica .. nu neaparat crescut .. dar .. s-au format ...

Da .. concertu cred ca o sa fie ceva gen fenomen .... pariu ca vor fii 5000 care vor vedea subiectu , 500 care zic ca vin ... 150 care vin ca restu pot fi descalificati de : no bilete , sunt oameni,care sunt buni in materie si stiu ce e aia .. si care chiar vor sa vina .. dar , bai frate .. biletu daca e 2.000.000 ? ... , sau astia de gen " nu stiu unde se tine " .. n-a diferite .. si multi ( jumate din post-uri ) .. sunt fake-eri .. care gen .. wow .. sugar hill gang .. cat mi-am dorit.. si draq ca o sa il caute pe net in urmatoarea saptamana in draci !!! ( adica aia .. download albume pe oDC / DC++ zilnic .. )
... anyway .. da .. o sa fie fenomen .. vreti bilet .. dat-o in mortii ei de iarba , .. lasati graff-urile putin timp .. presupun ca 15 can-uri sunt echivalentul biletului .... daca tine faza de can-uri .. hmm .. prefer sa-i iau lu mama din portofel .........

Si sugestie care sigur nu va fi ascultata .. hades sa faca ceva gen concurs de fidelitate .. post-uri .. incepand din data x .. se termina pe x .. pana mea .. chestii .. macar 20 de bilete daca se pun la bataie e ceva .. plus ca si-ar face mare reclama ..... oricum .. momentan sunt aburit de aburii alcoolului .. deci .. nu injurati sa va traiasca .. pace nu va zic .. ca degeaba .. asa ca .. tot asa frate .. vedeti ce faceti cu concertu ..
Demented beats for disturbed minds.
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

ba parca sunteti nebuni.. de cand pana cand ar trebui sa mergi la doar la concertele artistilor preferati? nu stii mai mult de 3 melodii de la ei, nu te tine nimeni sa asculti mai mult si sa-ti faci o parere... nu a zis nimeni, sunt fan, nu a dat nimeni in cap ca lumea nu vrea sa mearga... da sunt mii de lucruri carora ar trebui sa le acorzi atentie la un concert de gen... nu trebuie nici sa te duci ca sa iti faci "teme" cand vine vorba de hip hop, nu nu trebuie sa mergi sa arati cat esti de fan, nu trebuie sa mergi ca sa te dai mare ca ai fost, nu trebuie sa mergi ca sa sustii miscarea... e un lucru care il faci pentru tine... te duci pentru ca te relaxeaza, te face sa te simti bine... si gata...

lucruri de genul asta dau de inteles unele posturi dinaintea acestuia, de aia am spus ce am spus. dar, in fine... :P
Last edited by DFB on Mon Jan 29, 2007 10:33 pm, edited 1 time in total.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

pretul biletelor il vom anunta cel tarziu saptamana viitoare. el este deja stabilit dar va fi anuntat odata cu aparitia afisului oficial si etc.
ca idee va fi un pret f. ok spunem noi .. nu fabulati ca in postul de mai sus

ps: era vorba de 2 posturi mai sus
Last edited by Bazooka Joe on Mon Jan 29, 2007 11:03 pm, edited 1 time in total.
muie copos
preacher
o viata pe forum

Re: *

Post by preacher »

urban wrote: Si sugestie care sigur nu va fi ascultata .. hades sa faca ceva gen concurs de fidelitate .. post-uri .. incepand din data x .. se termina pe x ..

sunt total de acord :)))) dati bilete la aia cu posturi multe :lol: :lol:
99.9%
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

urban wrote:momentan sunt aburit de aburii alcoolului .. deci..
aburit?? eu zic ca esti la un pas de coma alcoolica la ce aberezi..

meggadon wrote:eu i-am avzut la un show ceva nu mai stiu si daca batraneii astia pot canta mai mult de 3 piese ma tai cu lama :))
logic ca nu vor presta la aproape 50 de ani cat au.. la fel cum concertau acum 20 de ani.. dar NU asta este important...
important e ca asta.. cam este o ocazie unica in viata.. cine stie cat si daca vor mai fi prezenti pe scena, ca sa nu mai zic de scena din romania..
nuj nene.. eu nu inteleg ce atatea controverse.. sunt SUGARHILL GANG neneeeeee.. voi sunteti nebuni la cap??? deci la asha un concert.. trebuie sa vii chiar daca nu esti fan sau daca singura melodie pe care o stii de la ei este rapper's delight.. chiar daca au 50 de ani si nu pot canta mai mult de 3 piese.. chiar daca vin si se asaza pe cate un scaunel in mijlocul scenei sa te uiti la ei, si ei la tine, ca la muzeul figurilor de ceara..
e ca si cum ai studia filozofia de o viata.. si ar veni mahatma ghandi sa iti tina o prelegere.. ca si cum lupti de-o viata impotriva rasismului.. si vine martin luther king sa iti povesteasca despre cum era pe vremea aia..
ma rog.. dar eu nu inteleg multe.. de ex. cum mai era posibil, dupa ce s-a dat si audio-ul la teaser, sa mai exista pronosticuri de genul: the roots, dj shadow, premier, rakim, jeru, pete rock.. si muuulti multi altii :| ...poate la misto.. ca altfel nu pot sa imi imaginez
chiar daca nu ai trait pe vremea aia.. dar iti place, indragesti si respecti old school-ul.. nu ai cum sa ratezi asha ceva..
Image
Image
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

Mallone wrote:
meggadon wrote:cu toate astea nu cred ca oamenii pot face un show asa cum se vrea in ziua de azi...
Hai sa nu mergem pe intuitia proprie care poate da gres...

stii ce pot zice la treaba asta ? cumpara biletul si ai sa te convingi daka fac oamenii show sau nu....atata pot sa zic...
clar o sa vin...si doar din curiozitate si tot vin...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

Vicentiu wrote:da, exact despre asta e vorba! in concluzie: cine nu vine la concertu asta, NU E REP! :butch2:

sau.......

nu`l lasa parintzii (sa plece din oras)
nu`l lasa parintzii (sa plece din oras duminica-luni fiind scoala gen)
nu isi permite financiar

etc.

Personal o sa fac tot posibilul sa vin ... adica serios..NU se poate rata asa ceva... :shock: nasol (temporal vbind) k e si concertu jmt soon...mai am si alte "escapade" prin tzara...but who knows...sa dea domnu sa vdm totzi acolo :) ...rappin 2 da beat 8)

BIG UP HADES EVENTS !

i said a hip hop the hippie the hippie to the hip hip hop, and you dont stop
the rock it ...
Show a la Krem @ Facebook:
Image
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

ba...si minculescu mai sta pe scaun ...ca e batran...dar suna bine ... ce pula mea o dati in cacaturi acum...promoe avea plete...afu-ra avea ochelari...rafik a bagat timberlake...shg sunt batrani...biletu va zic eu cat o sa fie daca imi dati o bere la concert... cat despre promotii cu bilete urmariti uonline ...cred...sau giniti'i pe aia care le cumpara si dati'le in cap...

cand nu erau concerte va plangeati ca nu sunt....acum va futeti in cur fara motiv...poti sa vi, vino...nu poti/nu vrei/nu te intereseaza nu veni neamule ca nu o sa planga nimeni dupa tine... !avea unu la status cand cu rafik ceva de genu: sa va vad gangsterilor unde sunteti acum ...gie! dar a uitat cand ii injura pe dobitocii aia care au pus evenimentele joia sau duminica cand el avea scoala...poate si altii au treaba...

A! si tu'ti neamu ma'tii de roman coclit nu mai rupe afishele de pe stalpi ...

Pace la wc-uri sub colace...
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

era doar o parere vis-a-vis de unele motive pt care unii nu or sa vina ..uarevah :roll: fiecare se descurca cum poate
Show a la Krem @ Facebook:
Image
Locked