urban wrote:momentan sunt aburit de aburii alcoolului .. deci..
aburit?? eu zic ca esti la un pas de coma alcoolica la ce aberezi..
meggadon wrote:eu i-am avzut la un show ceva nu mai stiu si daca batraneii astia pot canta mai mult de 3 piese ma tai cu lama

)
logic ca nu vor presta la aproape 50 de ani cat au.. la fel cum concertau acum 20 de ani.. dar NU asta este important...
important e ca asta.. cam este o ocazie unica in viata.. cine stie cat si daca vor mai fi prezenti pe scena, ca sa nu mai zic de scena din romania..
nuj nene.. eu nu inteleg ce atatea controverse.. sunt SUGARHILL GANG neneeeeee.. voi sunteti nebuni la cap??? deci la asha un concert.. trebuie sa vii chiar daca nu esti fan sau daca singura melodie pe care o stii de la ei este rapper's delight.. chiar daca au 50 de ani si nu pot canta mai mult de 3 piese.. chiar daca vin si se asaza pe cate un scaunel in mijlocul scenei sa te uiti la ei, si ei la tine, ca la muzeul figurilor de ceara..
e ca si cum ai studia filozofia de o viata.. si ar veni mahatma ghandi sa iti tina o prelegere.. ca si cum lupti de-o viata impotriva rasismului.. si vine martin luther king sa iti povesteasca despre cum era pe vremea aia..
ma rog.. dar eu nu inteleg multe.. de ex. cum mai era posibil, dupa ce s-a dat si audio-ul la teaser, sa mai exista pronosticuri de genul: the roots, dj shadow, premier, rakim, jeru, pete rock.. si muuulti multi altii

...poate la misto.. ca altfel nu pot sa imi imaginez
chiar daca nu ai trait pe vremea aia.. dar iti place, indragesti si respecti old school-ul.. nu ai cum sa ratezi asha ceva..