Persi FLU & Petron Nela - PIUA [2007 album download]
Moderator: .etalosed
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- tanar
Comunicat presa
Aflati de multe ori la granita dintre stiluri care ne duc cu gandul unde nu am mai fost niciodata si probabil multi dintre voi nu veti putea ajunge deoarece este oarecum improbabil sa intelegeti ritmuri pe care nici noi nu le intelegem deoarece sunt neinteles de neintelese am hotarat sa dam drumul la materialul numarul doi.
Va marca destine va inchide chisturi si rani deschise de coasele ancestrale si va impinge orice moment al nebulozitatii dincolo de permisivitatea noastra la efort necontrolat.
Pentru asta exista: Tulmez Muf vs Persi Flu - "Winzip" L.P. 2007
Aflati de multe ori la granita dintre stiluri care ne duc cu gandul unde nu am mai fost niciodata si probabil multi dintre voi nu veti putea ajunge deoarece este oarecum improbabil sa intelegeti ritmuri pe care nici noi nu le intelegem deoarece sunt neinteles de neintelese am hotarat sa dam drumul la materialul numarul doi.
Va marca destine va inchide chisturi si rani deschise de coasele ancestrale si va impinge orice moment al nebulozitatii dincolo de permisivitatea noastra la efort necontrolat.
Pentru asta exista: Tulmez Muf vs Persi Flu - "Winzip" L.P. 2007
winzip
=)))))
Apasa
preacher wrote:o futem pe ma-ta si o futem foarte tare
il avem pe dino cu noi care rupe bilete la intrare
mai iese? cand iese? de ce nu mai iese odata?
Apasa
preacher wrote:o futem pe ma-ta si o futem foarte tare
il avem pe dino cu noi care rupe bilete la intrare
-
- Splashinator