Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
chiar nu intele care e problema unora...mama ce nasol a fost ce kkt si pana acum au postat doar aia din provincie care fac pariu ca nici nu au fost la eveniment.....\
oricum krush e tata lor si a rupt capu!
Word!!! Eu m-am simtit foarte tare .... super reusit... in ceea ce priveste caldura a fost ok ca si asa vreau sa slabesc )
Who ever heard of a CUT that don't bleed, a SCRATCH that don't itch?
Daya wrote:sunt tareee curioasa mallone....din ceea ce ai auzit la web....(presupun k erau tot persoane avizate...tare curioasa sunt ce anume da acel aviz..despre un aviz este vb, nu??) ai considerat tu k poti sa exprimi aici o parere despre cum a fost...?
e interesant cum unii care nici nu au fost prezenti la un eveniment se gasesc sa arunce cu c***t in tot ceea cea avut legatura cu acesta (dj, set, organizare, locatie, etc)...
evident au fost si parti mai putin bune...dar m-au afectat atat de putin incat setul lui krush m-a facut cu adevarat fericita...
putine concerte le-am mai simtit la intensitatea asta...sugar hill e unul dintre ele...
dar pe krush chiar il asteptam de mult...
un pic de respect totusi pt el si pt organizatori...din cauza acestor comentarii nu avem parte de prea multe concerte...
Bai hai sa nu despicam firu'n 4 si sa facem din tzantzar armasar total inutil. Recunosc,nu am fost la acest event,dar eu doar am expus parerile celor cu care am vorbit. Scurt pe doi si nimic mai mult.
Respect Dj Krush,asta fara discutii..imi pare rau ca poate nu trebuia sa zic ce-am zis...dar asta e ...important e daka v-ati simtit bine la acest concert,nu e important ce am spus eu
acum 3 luni nu speram ca o sa stau vreodata la 0,5 m de Krush.Setul lui a fost exemplar iar emotiile si entuziasmul au invins caldura si fumul.Un eveniment de care o sa imi aduc aminte cu f mare placere......
din pacate nu am putu ajunge.intamplari neprevazute m-au lasat fara bani.........insa am vazut pe un blog o inregistrare (o parte) a prestatiei lui krush si mi-a placut f mult ce am auzit acolo -deci sunt sigura ca a fost ceva special.
daca mai exista materiale video postate undevav-as ruga un link.