Freeestyle (Arsonists) la Bucuresti / 2 iunie

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

JaBy
dimineata verific forumu

Post by JaBy »

plm pai nu e corect. sper sa nu se mai repete faza...
0722 deja imi suna cunoscut
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

ce nu e corect. ca nu ai stiut sa iti pastrezi biletele? asta e ... alta data nu ai sa mai arunci biletele
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

nuj nene.. nu vreau sa fiu inteles gresit dar faza asta cu reducerea de 5 ron daca ai fost la celelalte concerte, si prezezentarea biletului ca sa beneficiezi de reducere.. nuj.. mie nu-mi prea place.. am fost la concertele alea pt sufletelul meu.. si e cam aiurea sa ma folosesc de chestia asta(de biletele alea) ca sa platesc mai putin un bilet la un concert care e tot pt sufletelul meu..
ce a facut jmt-ul.. de a org un concert free pt fanii lor.. da.. e f ok chestia.. dar reducerile la bilet de la 25 la 20.. sunt cam aiurea..
iar pe unii chiar nu ii inteleg.. vine freestyle in romania... arsoniiiiiiiiiiiiiiiiiiists.. si ei comenteaza pt ca nu au si ei reducerea de 5jdemii
ma rog.. asta-i parerea mea :)
Image
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

daca am biletul de la urmatorul concert organizat de Hades Records, intru moka?

da, e vorba de concertul 2Pac din iarna..
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Daniel-San wrote:nuj nene.. nu vreau sa fiu inteles gresit dar faza asta cu reducerea de 5 ron daca ai fost la celelalte concerte, si prezezentarea biletului ca sa beneficiezi de reducere.. nuj.. mie nu-mi prea place.. am fost la concertele alea pt sufletelul meu.. si e cam aiurea sa ma folosesc de chestia asta(de biletele alea) ca sa platesc mai putin un bilet la un concert care e tot pt sufletelul meu..
ce a facut jmt-ul.. de a org un concert free pt fanii lor.. da.. e f ok chestia.. dar reducerile la bilet de la 25 la 20.. sunt cam aiurea..
iar pe unii chiar nu ii inteleg.. vine freestyle in romania... arsoniiiiiiiiiiiiiiiiiiists.. si ei comenteaza pt ca nu au si ei reducerea de 5jdemii
ma rog.. asta-i parerea mea :)
pay full... :)
Image
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

DiNO wrote:pay full... :)
i will :) ... dar nu era vb de asta.. era vb de idee :)
Image
Image
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

daca nu intru MOCA nici n-am ce cauta acolo...

p.s. baiatu fara bilete ti le dau eu pe ale mele,le am pe toate.poate iti face reducere de 5 ron ptr fiecare
esti penal
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Lasand ironiile deoparte ... Vreau doar sa va spun ca a fost ideea mea de rasplata a publicului fidel. Atat a fost posibil acum. Poate la un concert viitor veti avea bautura inclusa in pret, poate o reducere mai mare.
De acum incolo stiti sa pastrati biletele alea. Oricum eu va multumesc ca sunteti interesati de aceste evenimente si participati la ele. Oameni precum Freestyle daca ma intrebati in '99 cand ascultam asiduu "As the world burns" daca sper ca vor ajunge vreodata aici ... va radeam in fata.

ps: O VESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU TOATA LUMEA. DE CATEVA ZILE SUBURBIA ESTE DOTATA CU INSTALATIE DE AER CONDITIONAT.
muie copos
dan
Pop

Post by dan »

dap.. asa e .. suburbia are aer conditionat :wink:
caine
fratele meu tu esti baiat

Post by caine »

eu vroiam sa zic asta cacat......moa moa moa....e racoare si tare veniti cat mai multi
rave or die
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

[youtube]http://youtube.com/watch?v=s6h4sLyh9e8&mode=related&search=[/youtube]

[youtube]http://youtube.com/watch?v=QTKeO8A9iiM&mode=related&search=[/youtube]

[youtube]http://youtube.com/watch?v=j24vbYwvUis&mode=related&search=[/youtube]
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

caine wrote:eu vroiam sa zic asta cacat......moa moa moa....e racoare si tare veniti cat mai multi
la c enoroc avem noi..o sa se strice atunci.. :D
Image
dan
Pop

Post by dan »

e mai probabil ca daca va fi aglomeratie mare sa nu faca fata :? dar sa speram ca va fi aglomeratie si ca va face si fata :roll:
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

sunt doua... si pana sambata cel mai probabil vor fi trei...x 26000btu...

o sa fie aer...

o sa fie show...
Image
caine
fratele meu tu esti baiat

Post by caine »

de azi sunt 3....cald tot o sa fie nu e nicaieri racoare da o sa putem respira:D

si nu o sa se strice:D
rave or die
Post Reply