Freeestyle (Arsonists) la Bucuresti / 2 iunie
Moderator: dan
-
- Splashinator
nuj nene.. nu vreau sa fiu inteles gresit dar faza asta cu reducerea de 5 ron daca ai fost la celelalte concerte, si prezezentarea biletului ca sa beneficiezi de reducere.. nuj.. mie nu-mi prea place.. am fost la concertele alea pt sufletelul meu.. si e cam aiurea sa ma folosesc de chestia asta(de biletele alea) ca sa platesc mai putin un bilet la un concert care e tot pt sufletelul meu..
ce a facut jmt-ul.. de a org un concert free pt fanii lor.. da.. e f ok chestia.. dar reducerile la bilet de la 25 la 20.. sunt cam aiurea..
iar pe unii chiar nu ii inteleg.. vine freestyle in romania... arsoniiiiiiiiiiiiiiiiiiists.. si ei comenteaza pt ca nu au si ei reducerea de 5jdemii
ma rog.. asta-i parerea mea
ce a facut jmt-ul.. de a org un concert free pt fanii lor.. da.. e f ok chestia.. dar reducerile la bilet de la 25 la 20.. sunt cam aiurea..
iar pe unii chiar nu ii inteleg.. vine freestyle in romania... arsoniiiiiiiiiiiiiiiiiiists.. si ei comenteaza pt ca nu au si ei reducerea de 5jdemii

pay full...Daniel-San wrote:nuj nene.. nu vreau sa fiu inteles gresit dar faza asta cu reducerea de 5 ron daca ai fost la celelalte concerte, si prezezentarea biletului ca sa beneficiezi de reducere.. nuj.. mie nu-mi prea place.. am fost la concertele alea pt sufletelul meu.. si e cam aiurea sa ma folosesc de chestia asta(de biletele alea) ca sa platesc mai putin un bilet la un concert care e tot pt sufletelul meu..

-
- Splashinator
- Bazooka Joe
- trendy guy
Lasand ironiile deoparte ... Vreau doar sa va spun ca a fost ideea mea de rasplata a publicului fidel. Atat a fost posibil acum. Poate la un concert viitor veti avea bautura inclusa in pret, poate o reducere mai mare.
De acum incolo stiti sa pastrati biletele alea. Oricum eu va multumesc ca sunteti interesati de aceste evenimente si participati la ele. Oameni precum Freestyle daca ma intrebati in '99 cand ascultam asiduu "As the world burns" daca sper ca vor ajunge vreodata aici ... va radeam in fata.
ps: O VESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU TOATA LUMEA. DE CATEVA ZILE SUBURBIA ESTE DOTATA CU INSTALATIE DE AER CONDITIONAT.
De acum incolo stiti sa pastrati biletele alea. Oricum eu va multumesc ca sunteti interesati de aceste evenimente si participati la ele. Oameni precum Freestyle daca ma intrebati in '99 cand ascultam asiduu "As the world burns" daca sper ca vor ajunge vreodata aici ... va radeam in fata.
ps: O VESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU TOATA LUMEA. DE CATEVA ZILE SUBURBIA ESTE DOTATA CU INSTALATIE DE AER CONDITIONAT.
muie copos