mihai.lazar wrote:N.N.D. - Asta este greu (1995). Albumul se numea "Crima si Pedeapsa" si da este actualul N&D, Nick ... care canta dance de proasta calitate...
A mai fost o caseta , avea coperta alba cu multe poze. Era o piesa de la E.L.I.T.A pe ea cu crangace si nebunii , daca o ai fa o fapta buna.
se numea Real Hip Hop vol. 1. Piesa cu Crangace nu era de la ELITA .. era LIRIC parca. Caseta aia nu o mai am .. a ramas pe la Buldogu ex Giganzii. Dar am vazut-o la cineva de curand...nu mai stiu la cine. da ma documentez )
Mariansky a iesit pe piata cum ieseau atunci albumele...erau tot un fel de bootleguri. nu existau timbre, drepturi de autor. A iesit la Amma Music in 1995. Si da..se gasea la tarabe. Erau 2 insi in formatie, Nick si Dan. Cred ca aveau vreo 15 ani ... poate pune koma coperta scanata
da da L.I.R.I.C.
Apropo Buldogu ar trebuii sa stie daca Classified au avut vreodata vreo piesa scoasa pe caseta sau ceva de genu , i-am vazut in niste concerte impreuna. Foarte tari erau Classidied astia
Au existat Rap Attack-urile de la teatrul Ion Creanga si alte manifestari "sportive" undeva langa Apaca "Ecran Club" (acum e ceva cu targ de turism) si miscarile de la Polivalenta (unde se strangeau cateva MII (2, 3-5) de oameni la trupele astea romanesti (1995-1996)
In 1997 a maia vut loc un concert mare la Polivalenta. A fost DJ Hi-Tek atunci adus de Sleek ..si toata floarea miscarii romanesti ..de la gangsta la underground
As avea o intrebare... ce se mai aude de trupele astea vechi ? Exista posibilitatea sa fie contactati sau sa mai cante vreodata ? Si inca o intrebare la care nu mi s-a rapsuns...exista vreo posibilitate sa faceti rost de casetele din arhiva Primei TV ?