Ceilalti (Urmeaza chestii noi)
-
- fratele meu tu esti baiat
-
- tanar
-
- tanar
Ce ma amuza pe mine la piesa asta
)...este ca astia saracii care o canta nici macar nu erau nascutzi la revolutzie
)...dar ei o canta, oricum o piesa pe care o potzi canta doar in club gen SUBURBIA
)... e praffff
Adica nu inteleg pana la urma ce este hip hop -ul
)...cica un mod de viata o caterinca cu budinca:))... ce trupa frate... normal HADES , ce potzi sa le ceri
)
ce C#%^T

Adica nu inteleg pana la urma ce este hip hop -ul

ce C#%^T
asa e frate niste sclavi astia cu piesa lor. nici nu erau nascuti la revolutie, sau daca erau nascuti pe vremea aia mestecau paine cu sana
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi
-
- tanar
iti zic eu vik, ca nu erau nascutzi
...cred ca mai mult de 18 ani nu au:))..
Naspa... asta e traiasca hip-hop-ul, MARFA RAU, cred ca o sa ascult piesa asta non-stop, este belea.
Eu zic ca avem cu ce sa ne laudam... noi astia raperii
)...
PAREREA MEA ESTE CA AU STRICAT O PIESA DE CARE NIMENI NU TREBUIA SA SE ATINGA...

Naspa... asta e traiasca hip-hop-ul, MARFA RAU, cred ca o sa ascult piesa asta non-stop, este belea.
Eu zic ca avem cu ce sa ne laudam... noi astia raperii

PAREREA MEA ESTE CA AU STRICAT O PIESA DE CARE NIMENI NU TREBUIA SA SE ATINGA...
despre ce piesa e vorba?MadaGascaR wrote:iti zic eu vik, ca nu erau nascutzi...cred ca mai mult de 18 ani nu au:))..
Eu zic ca avem cu ce sa ne laudam... noi astia raperii)...
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
Prietene :
1. piesa care era acum in discute e asta de pe www.ceilalti.ro si se numeste " Vom trece peste " .
2. Eram toti nascuti la revolutie, avem 22 si respectiv 23 de ani iar Brugner nu cred ca mai are nevoie de prezentari de genu asl pls
3. piesa lu valeriu sterian ramane, nu a stricat-o nimeni.
4. poti sa asculti ce piese vrei in cluburi gen gen
5. cati ani ai si mai ales de ce ?
1. piesa care era acum in discute e asta de pe www.ceilalti.ro si se numeste " Vom trece peste " .
2. Eram toti nascuti la revolutie, avem 22 si respectiv 23 de ani iar Brugner nu cred ca mai are nevoie de prezentari de genu asl pls
3. piesa lu valeriu sterian ramane, nu a stricat-o nimeni.
4. poti sa asculti ce piese vrei in cluburi gen gen
5. cati ani ai si mai ales de ce ?
-
- tanar
-
- tanar
2. Eram toti nascuti la revolutie, avem 22 si respectiv 23 de ani iar Brugner nu cred ca mai are nevoie de prezentari de genu asl pls ...ok si daca faci o scadere cat iti da ???? ( iti da ceva de genul gem cu lapte sau dinti de lapte sau ce ??)
3. piesa lu valeriu sterian ramane, nu a stricat-o nimeni. ( normal ca ramne , dar
4. poti sa asculti ce piese vrei in cluburi gen gen ( gen ce?, se poate asculta undeva??
)..sau sau
5. cati ani ai si mai ales de ce ? ( Frate pssssss , avem 9 ani ..si am fost in Piata Revolutiei, ok stiu ca nu avem ce cauta atunci pe acolo dar, dar...ramai cu sechele
))
Deci gura mica...
2. Eram toti nascuti la revolutie, avem 22 si respectiv 23 de ani iar Brugner nu cred ca mai are nevoie de prezentari de genu asl pls ...ok si daca faci o scadere cat iti da ???? ( iti da ceva de genul gem cu lapte sau dinti de lapte sau ce ??)
3. piesa lu valeriu sterian ramane, nu a stricat-o nimeni. ( normal ca ramne , dar
4. poti sa asculti ce piese vrei in cluburi gen gen ( gen ce?, se poate asculta undeva??

5. cati ani ai si mai ales de ce ? ( Frate pssssss , avem 9 ani ..si am fost in Piata Revolutiei, ok stiu ca nu avem ce cauta atunci pe acolo dar, dar...ramai cu sechele

Deci gura mica...
se vede ca ai ramas cu sechele.
hai sa incheiem aici schimbul asta de replici.
hai sa incheiem aici schimbul asta de replici.
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi