Pai majoritatea sunt la ciordeli violuri si dat in cap....in rest sunt niste oameni deosebiti....si datorita alora nu pot sa plec eu linistit in vacanta...Dementu` wrote:imi place calitatea clipului. piesa merge.
ce aveti ma cu aia plecati din tara?
Tonik Obiektiv, Cainele, K-trina & Power pe Vinil [Clip]
-
- rapperu vostru preferat
Melodia e la fel de praf precum ma asteptam....tonik nu imi place de nici o culoare....alea nu sunt idei sunt avorturi verbale scrise pe genunchi si nici macar versuri ca multe au rima alba...ori plm...muzica cu rima alba e aiurea....tipu ala de canta in autobuz, al carui nume nu ma intereseaza sa il retin, e praf praf praf praf....gagica are ceva in ea si e singura care e mai rasarita, deci mai rasarita nu rasarita...
Loveste cu umbra sabiei tale
cum ma? e hipap adevarat.
eu unu' nu as putea sa ascult piesa asta, ma zgarie pe creier la modu' cel mai serios. nu-mi place, ma dezgusta.
E..
ORIBILA!
din cauza specimenelor astora nu-mi prea place mie hipapu romanesc. in afara de cateva trupe pe care le pot numara pe degetele de la o singura mana, restu' nu sunt interesante. nu-mi spun nimic.
eu unu' nu as putea sa ascult piesa asta, ma zgarie pe creier la modu' cel mai serios. nu-mi place, ma dezgusta.
E..
ORIBILA!
din cauza specimenelor astora nu-mi prea place mie hipapu romanesc. in afara de cateva trupe pe care le pot numara pe degetele de la o singura mana, restu' nu sunt interesante. nu-mi spun nimic.
-
- un domn / doamna
am mai ascultat piesa....tot nu`mi place...in autobuz tot atmosfera de inmormantare...tipa cu loppypopul...hmmm ....buna de una mica...(asta e compliment!)
preacher devine kam foarte dubios la ce link a dat...pai bine mah...pe site`uri din astea pierzi timpul tu?grav! ....
):)):))
):)):))....eu de 1 an sunt plekat din tzara...si nu`s nici la capsuni si nici la ciordeli sau violuri...job normal...mai sunt si din astia...sorry 4 u daca ai suferit vreo drama/tragedie/deziluzie...plm...nimeni nu`i perfect...fiecare tara are specimenele lor...iar noi din nefericire...avem multi mai multi decat altii...si din cauz alor tre sa sufere si altzii....
preacher devine kam foarte dubios la ce link a dat...pai bine mah...pe site`uri din astea pierzi timpul tu?grav! ....

cristi_yori wrote:Pai majoritatea sunt la ciordeli violuri si dat in cap....in rest sunt niste oameni deosebiti....si datorita alora nu pot sa plec eu linistit in vacanta...Dementu` wrote:ce aveti ma cu aia plecati din tara?

dead man walkin`...
-
- rapperu vostru preferat
-
- TheRapist
-
- tanar
Eu am ajuns pe forumul asta din greseala..si nu prea m-am putut abtine.
Nu sunt de partea cuiva nici a celor care critica nici a celor care lauda..poate de partea regizorului care a facut clipul, cunoscandu-l asa mai de departe dar nu asta voiam sa spun.
Ideea e ca m-au uimit anumite commenturi de pe aici si tare as fi curioasa sa stiu daca sunt facute din pura critica sau din maxima invidie.REPET nu sunt de partea celor care lauda.Nu ma omoara melodia nici cei care canta se vede ca nu au in primul rand banii celor de la Ozone sau ai Andreei Balan, la nivelul lor vorbim de altceva..de ambitie, de pasiune...cred ca si clipul tot din pasiune a fost facut...din cate il cunosc eu pe Alex Ceausu .Ideea e ca nu e etic si moral sa ii bagam in noroi chiar asa..pentru ca e un produs OK pana la urma...mult mai bun decat multe de pe piata in primul rand (are ceva relativ nou la noi, adica reggae, are videoclip bun, are un refren care se poate fluiera si nu e cantat fals, are subiect si iti ramane in minte si pe retina) si alta idee importanta... E usor sa vorbesti...
Voi mai interveni daca simt ca nu ma pot stapanii;)) imi cer scuze daca am deranjat pe unii sau pe altii...am spus doar o parere:p
Nu sunt de partea cuiva nici a celor care critica nici a celor care lauda..poate de partea regizorului care a facut clipul, cunoscandu-l asa mai de departe dar nu asta voiam sa spun.
Ideea e ca m-au uimit anumite commenturi de pe aici si tare as fi curioasa sa stiu daca sunt facute din pura critica sau din maxima invidie.REPET nu sunt de partea celor care lauda.Nu ma omoara melodia nici cei care canta se vede ca nu au in primul rand banii celor de la Ozone sau ai Andreei Balan, la nivelul lor vorbim de altceva..de ambitie, de pasiune...cred ca si clipul tot din pasiune a fost facut...din cate il cunosc eu pe Alex Ceausu .Ideea e ca nu e etic si moral sa ii bagam in noroi chiar asa..pentru ca e un produs OK pana la urma...mult mai bun decat multe de pe piata in primul rand (are ceva relativ nou la noi, adica reggae, are videoclip bun, are un refren care se poate fluiera si nu e cantat fals, are subiect si iti ramane in minte si pe retina) si alta idee importanta... E usor sa vorbesti...
Voi mai interveni daca simt ca nu ma pot stapanii;)) imi cer scuze daca am deranjat pe unii sau pe altii...am spus doar o parere:p
Pai si ti se pare corect ca in 2008 RAGGAE sa fie NOU la noi ? si unde e dde fapt acel Raggae despre care spui..arata-mi si mie... unde baga Cainele ? Ce e Raggae acolo ? Adica plm... hai sa dau si io in pian ca sunt clasic asa... bat spre Chopin un pic , nu ? Vedeti-va ma de treaba si daca sariti in sustinerea artistului nu mai veniti cu cacaturi de care plm nici voi n-aveti habar.
Daca tie-ti palce sa vezi piata asta asa cu raggae abia in 2008.. n-ai decat. Si o fi nou pt Romania dar io ascult muzica de peste tot a unor oameni care o fac de 50 de ori mai bine. Te invit la Patrice pe 23 Iunie !
Daca tie-ti palce sa vezi piata asta asa cu raggae abia in 2008.. n-ai decat. Si o fi nou pt Romania dar io ascult muzica de peste tot a unor oameni care o fac de 50 de ori mai bine. Te invit la Patrice pe 23 Iunie !
asta e k-trina?andreutza81 wrote:Eu am ajuns pe forumul asta din greseala..si nu prea m-am putut abtine.

cand tu zici critici io zic man-ca-tori
ba da-va-n cacat... am inteles frate va luati de tonik ca nu o arde rep cu subinteles...de aia ca seamana cu carmen serban... da ati ajuns voi niste mucosi pe un forum sa faceti bot la cainele?:)))... lasati-o moarta bai copii... sunteti cunoscatori Raggae acuma eh?:>
)... deci ca sa termin offtopicul _|_ celor care s-au legat de Cainele...nu-mi pasa cine sunt
Piesa... e mediocra... tonik... nu pot sa zic ca e un mc bun...e un mc... tipa de pe refren nu falseaza dar are o voce care ma deranjeaza... Cainele o da bine... clipul e destul de ok

Piesa... e mediocra... tonik... nu pot sa zic ca e un mc bun...e un mc... tipa de pe refren nu falseaza dar are o voce care ma deranjeaza... Cainele o da bine... clipul e destul de ok
FOUS TA CAGOULE!!!