rappy_oradea wrote:am fost la tipografie,miercuri sunt gata cd`urile ! cred ca de vineri-sambata va fi pe tarabele sunetesubsol !
Sper ca faci in multe exemplare k sigur o sa se vanda
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
dupa repetate ascultari din putinul care e, tind sa cred ca featu' cu Sisu o sa fie ceva hit, da surprinzator de bine pe bucatica aia, si guess who si cumicu la fel, restu feat.urilor nu ma atrag cu nimic.
promoul asta are unele piese de te oftici ca`i doar un promo si sunt asa de scurte...sunt piese care ma rup grav...hai cu albumu
P.S.: Cat va costa albumul ?
Dj STM wrote:promoul asta are unele piese de te oftici ca`i doar un promo si sunt asa de scurte...sunt piese care ma rup grav...hai cu albumu
P.S.: Cat va costa albumul ?
Da`l dreq pe rappy , ma oftica...se imbogateste cu albumu asta la kti vor sa il cumpere .... )
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.