Ice T vs. Soulja Boy
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- rapperu vostru preferat
Ice-t trebuia sa zica ce a zis si trebuia sa o zica mai demult. Nu conteaza ca e pustiul asta sau un alt negru incult ca si asta care vrea sa faca bani din nimic facand nimic. Si pentru ca lumea vorbeste de Ice-t ca vrea promovoare va invit sa urmariti un filmulet cu alt greu din industrie. Ori il sustine pe Ice-t pentru a-l promova pe batran ori are ceva cu pustiu....voi hotarati
Snoop Dog
http://youtube.com/watch?v=qjwisBvSoDE
Plus multe alte beefuri irelevante prin prisma faptului ca tot felul de oagari se folosesc de numele lui 50 cent si altii....
Bah frate in primul rand piciul ala trebuia sa taca si sa ii ceara scuze senseiului nu sa dea un raspuns atat de imatur si de lipsit de substanta ca s-a facut mai de cacat decat daca tacea si trecea neobservat prin scandal
Snoop Dog
http://youtube.com/watch?v=qjwisBvSoDE
Plus multe alte beefuri irelevante prin prisma faptului ca tot felul de oagari se folosesc de numele lui 50 cent si altii....
Bah frate in primul rand piciul ala trebuia sa taca si sa ii ceara scuze senseiului nu sa dea un raspuns atat de imatur si de lipsit de substanta ca s-a facut mai de cacat decat daca tacea si trecea neobservat prin scandal
Loveste cu umbra sabiei tale
cristi_yori...te refereai la tine cand ai spus ca "s-a facut mai de c**** decat daca tacea si trecea neobservat prin scandal"?... ce sensei visezi bai baiatule?... termin-o... v-ati gasit multi acuma sa ziceti ca "ice-t are dreptate frate"...de ce?..."ptr ca suntem under, e vechi deci sigur are dreptate...el nu face muzica ptr bani frate asculta-mi cuvantul o face ptr suflet"... just like a bunch of emos...treziti-va bai copii odata
FOUS TA CAGOULE!!!
-
- rapperu vostru preferat
Gecko wrote:cristi_yori...te refereai la tine cand ai spus ca "s-a facut mai de c**** decat daca tacea si trecea neobservat prin scandal"?... ce sensei visezi bai baiatule?... termin-o... v-ati gasit multi acuma sa ziceti ca "ice-t are dreptate frate"...de ce?..."ptr ca suntem under, e vechi deci sigur are dreptate...el nu face muzica ptr bani frate asculta-mi cuvantul o face ptr suflet"... just like a bunch of emos...treziti-va bai copii odata
In primul rand ma bucur ca intri in trendul celor care arunca cu sintagma "copii...(combinat cu orice)"...bah sincer as vrea sa fiu copil sa nu mai am griji...
revenind iti zic ca nimeni nu canta doar pentru suflet exista un echilibru in raportul pret/suflet. in al doilea rand nu am facut altceva sa exemplific ca mai sunt si altii care au aceeasi parere despre ce se intampla.
Si acum ascult cu placere Get low sau Hey now, o parte din soundtrack-ul Step up 2 si alte filme de genu deci nu despre cat de under e unul sau altu e vorba ci despre faptul ca EU SUNT DE ACORD CU EL. Tu ai ascultat melodia lu asta? Frate e praf, pana si oamenii cei mai infocati dupa muzica asemanatoare o ocolesc....
Nu am spus asta pentru ca a zis Ice-t ci pentru ca am avut ocazia din moment ce era deschis topicul.....si nu sunt hater cum ar zice unii: fuck omule asta e in america, cum crezi ca as putea sa urasc pe unul care are niste posibilitati total diferite de ale mele, mai bune sau mai rele.....
Inca o data, te felicit pentru faza "treziti-va bai copii odata"....
Loveste cu umbra sabiei tale
-
- Niciodata un nimeni
gecko si boka,voi sunteti colegi de camin ?Gecko wrote:cand o sa fii absolvent al conservatorului sa spui ca e praf...pana atunci zi ca nu iti place si atat

trebuie sa fii absolvent de conservator ca sa spui ca o piesa e praf ? stiai ca si minodora manelista ( minodora la maxxim ) a absolvit conservatorul ? adica minodora la maxxim e mai indreptatita decat unul ca brugner sa catalogheze o piesa rep ? raspunde-mi la intrebarile astea si pot muri fericit.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Gecko wrote:da sunt foarte constient...si asa as face cu oricine ar face o faza de genul, poate sa fie el cel mai smecher rapper... pustiu ala e mai bun decat jumate de forumul asta ...asta inseamna ca toti astia ar merita un "eat a dick"?...nu stiu daca ti-ar place sa primesti un mesaj de genu din partea lui ice-t

daca as primi un mesaj de genu asta de la yce-t,mi-as cere scuze si i-as promite ca pe viitor voi munci mai mult si voi scoate piese mai bune(crede-ma ca as fi mult mai apreciat in ochii lui si ai lumii,dupa o faza de genu asta),dupa care m-as imbata de fericire pt ca nu in fiecare zi te baga yce-t in seama.
Mallone,e cald rau in giulesti,nu?

Scarface tine si el cu Soulja Boy
http://www.missinfo.tv/index.php/2008/0 ... olsort-of/
Kanye West tine si el cu Soulja Boy
Soulja boy is fresh ass hell and is actually the true meaning of what hip hop is sposed to be. He came from the hood, made his own beats, made up a new saying, new sound and a new dance with one song. He had all of America rapping this summer. If that ain't Hip Hop then what is? A bunch of wannabe keep it real rappers that ain't even relevant, recycling samples trying to act like it's 96 again and all they do is hate on new shit? Niggas always talk about the golden age but for a 13 year old kid, this is the golden age!!! That song was so dope cause everything he said had a hidden meaning... that's Nas level shit... he just put it over some steel drums which is also some Nas shit if you had the 2nd album cassette with the bonus track "Silent Murder" on it. In closing... new niggas get ya money$$$$$$$$$$ Keep this shit fresh and original.... ain't no fuckin' rules to this shit and that's what real hip hop is to me.
http://www.missinfo.tv/index.php/2008/0 ... olsort-of/
Kanye West tine si el cu Soulja Boy
Soulja boy is fresh ass hell and is actually the true meaning of what hip hop is sposed to be. He came from the hood, made his own beats, made up a new saying, new sound and a new dance with one song. He had all of America rapping this summer. If that ain't Hip Hop then what is? A bunch of wannabe keep it real rappers that ain't even relevant, recycling samples trying to act like it's 96 again and all they do is hate on new shit? Niggas always talk about the golden age but for a 13 year old kid, this is the golden age!!! That song was so dope cause everything he said had a hidden meaning... that's Nas level shit... he just put it over some steel drums which is also some Nas shit if you had the 2nd album cassette with the bonus track "Silent Murder" on it. In closing... new niggas get ya money$$$$$$$$$$ Keep this shit fresh and original.... ain't no fuckin' rules to this shit and that's what real hip hop is to me.
- christian k.
- vatraș local
Soulja Boy are dreptate cand zice ca Ice T ar trebui sa il felicite pentru ceea ce a reusit sa faca. Adica pe langa faptul ca s-a mutat din "hood", a si reusit sa-si stranga o avere pe care nu o faci din 2 pasi si in + are si foarte multi fani in America si nu numai. Un lucru foarte greu de realizat, mai ales cand ai doar 17 ani... 

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!