Quester wrote:Da' ce sunt mah asa de scumpe ?
Cu banii de pe 2 sau 3 biciclete imi iua masina...
(Intradevar mi-ar placea sa incerc asa ceva :X arata bine )
Imi pare rau ca pui problema asa. Daca mai cauti un pic pe net, prin Europa, preturile sunt ca X2, cel putin; ca sa nu mai zic pe la noi... Pt noi nu e chiar o afacere - e mai mult un hobby.
Oricum fiecare face ce vrea cu banii lui.
Si daca e sa calculam iti mai dau cateva idei - cu banii pe 2-3 bicle poti sa-ti mai iei:
- 3600 buc franzela alba
- 1565,21 bergenbier la doza
- 300 sticle de votca "stalingrad" la litru
- 30 bilete la bestfest
etc
no offense!
Nu sunt expert cand vine vb de lowrides...dar sunt curios sa vad cum merge una...nu cred ca as putea sa imi iau una prea curand...
totusi la 300 euro una e destul de scumpa...tre sa muncesc ceva pt bani astia...
Si da se gasesc masini la 600 e aduse din germania...sau direct de acolo
Si sa stii ca atata paine nu-mi iau...ca prosteste,...cica...
baaa futu-va-n masinile alea de 300-500 de euro(la care se adauga inca atati euro cel putin toate alea,itp, rar, asigurari, rovigniete, un full). ce masina e aia in pula mea...de o seama cu bunicu? plus ca nu se stie daca poti sa-ti faci toate taxele...sau sa-ti permiti asigurarea. voi chiar v-ati pus contra asea...e foarte simplu: iti place, ai bani, iei...nu iti place/nu ai bani...nu iei. gasiti motive si alte argumente ca ar fi naspa. vulpea cand nu ajunge la pizda...zice ca e nespalata.
plus ca mai are rost sa zic faptul ca voi comparati...O MASINA cu o BICICLETA!?!?
In legatura cu masina adapter are dreptate...(dar ca sa iti iei una sa te dai 2 luni merge)
Am zis ca sunt destul de scumpe...si eram curios DE CE? de ce puii mei sunt asa de scumpe!
Nu am bani sa imi iau una cel putin nu acum!Si unde stau eu...ma f*t in ea bicicleta ca scoti untu din tine pana ajung la mine acasa! (Cand o sa fiu mare "repar"si o sa am bani sa-i intorc cu placa de surf...o sa apar in toale largi cu 5 lighiane de bling blinguri....o sa ies din hummerul meu limuzina si o sa apas pe un buton ca sa iasa o platforma pe care o sa fie un lowride)
Si da...vulpea cand ajunge la p*zda zice ca e nespalata!!!
PT CA E!!!!!!!!
stai frate ca nu inteleg - cum adica cu carucior pe-o parte? poate in fata sau in spate, nu?
si daca mergi cu bicleta prin oras esti looser?? n-as zice. daca ar fi in bucuresti piste, mai putin jeg samd, eu numai cu bicicleta as merge, cat ar permite vremea.
cat despre diversitate; la primavara o sa gasesti la noi, cruisere, beach, city, triciclete etc
apropos - azi am achizitionat un "pegas cu sa lunga" d-ala cu coarne - primul lowrider din romania ( cine isi mai aduce aminte de model)
maine il aranjez! pt nostalgici invitatie la o tura
Quester wrote:Da' ce sunt mah asa de scumpe ?
Cu banii de pe 2 sau 3 biciclete imi iua masina...
(Intradevar mi-ar placea sa incerc asa ceva :X arata bine )
Imi pare rau ca pui problema asa. Daca mai cauti un pic pe net, prin Europa, preturile sunt ca X2, cel putin; ca sa nu mai zic pe la noi... Pt noi nu e chiar o afacere - e mai mult un hobby.
Oricum fiecare face ce vrea cu banii lui.
Si daca e sa calculam iti mai dau cateva idei - cu banii pe 2-3 bicle poti sa-ti mai iei:
- 3600 buc franzela alba
- 1565,21 bergenbier la doza
- 300 sticle de votca "stalingrad" la litru
- 30 bilete la bestfest
etc
no offense!
Nu sunt expert cand vine vb de lowrides...dar sunt curios sa vad cum merge una...nu cred ca as putea sa imi iau una prea curand...
totusi la 300 euro una e destul de scumpa...tre sa muncesc ceva pt bani astia...
Si da se gasesc masini la 600 e aduse din germania...sau direct de acolo
Si sa stii ca atata paine nu-mi iau...ca prosteste,...cica...
te astept la depozit sa faci o plimbare cu biclele- vezi adresa la contact, pe site
adapter wrote:baaa futu-va-n masinile alea de 300-500 de euro(la care se adauga inca atati euro cel putin toate alea,itp, rar, asigurari, rovigniete, un full). ce masina e aia in p*** mea...de o seama cu bunicu? plus ca nu se stie daca poti sa-ti faci toate taxele...sau sa-ti permiti asigurarea. voi chiar v-ati pus contra asea...e foarte simplu: iti place, ai bani, iei...nu iti place/nu ai bani...nu iei. gasiti motive si alte argumente ca ar fi naspa. vulpea cand nu ajunge la p****...zice ca e nespalata.
plus ca mai are rost sa zic faptul ca voi comparati...O MASINA cu o BICICLETA!?!?
as dori sa stiu ce consum au bicicletele astea.
nu te enerva nene - a zis si el...
oricum asta cu comparatia... ma cam ataca si pe mine. mai apare cate unul care o da ca " pai cu banii astia imi cumpar nush ce..." indiferent la ce vrea sa cumpere sau ce si-ar lua -PLM cine te tine sa nu-ti cumperi ce vrei??
adapter wrote:as dori sa stiu ce consum au bicicletele astea.
calorii.
*
eu am o ultima intrebare, dupa care cand ajung in Bucuresti imi iau una, dupa ce o probez:
- toate modelele de San Diego sunt la fel nu ? nu difera culoare, nimic. gen daca 10 insi cumpara 10 San Diego, sunt toate la fel ?
Buna intrebare!
Din pacate acum la biciclete nu difera decat culorile, la fiecare model (Pt SanDiego rosu si negru).
anul asta singura modalitate pe care o avem noi pt custom sunt ceva accesorii - dar din primavara pregatim surprize - ma refer la vopsitorie proprie, personalizare, pimp si nu numai.
ma taty mai stiti motoarele alea cu carucior intr-o parte?sau boxa pt un singur om...sau cum i-o zice...credeam k o sa inventati si o bicicleta de-aia
nu,eu nu consider ca esti un loozer ca umbli cu bicicleta...dar,din pacate asta e mentalitatea astora de pe aici:"ia uite-l ba si pe asta:are 22 de ani si umbla tot cu bicicleta,ca nu a fost in stare sa isi ia o masina,e un loozer."crede-ma ca am auzit kkturi destea destul de des...dar multi nu stiu ca eu cu bicicleta fac Brazda-1 mai(cei din Craiova stiu de4spre ce vb)in 7 minute,iar cu masina peste 10...sa nu mai vb de amprenta pozitiva pe care mersul pe bicicleta si-o pune asupra starii tale de sanatate...imi pare bine ca diversificati piata asta a bicicletelor,pt ca asa puteti atrage mai multa lume
adapter wrote:baaa futu-va-n masinile alea de 300-500 de euro(la care se adauga inca atati euro cel putin toate alea,itp, rar, asigurari, rovigniete, un full). ce masina e aia in p*** mea...de o seama cu bunicu? plus ca nu se stie daca poti sa-ti faci toate taxele...sau sa-ti permiti asigurarea. voi chiar v-ati pus contra asea...e foarte simplu: iti place, ai bani, iei...nu iti place/nu ai bani...nu iei. gasiti motive si alte argumente ca ar fi naspa. vulpea cand nu ajunge la p****...zice ca e nespalata.
as dori sa stiu ce consum au bicicletele astea.
nu te enerva nene - a zis si el...
oricum asta cu comparatia... ma cam ataca si pe mine. mai apare cate unul care o da ca " pai cu banii astia imi cumpar nush ce..." indiferent la ce vrea sa cumpere sau ce si-ar lua -PLM cine te tine sa nu-ti cumperi ce vrei??
Fiti cuminte
Mai oameni buni...ce naiba...
I mean...c'mon...)
Eu am fost curios ca nu stiam de ce e asa de scumpa...
Si nu am scris aia cu intentia sa te atac...pur si simplu am facut o comparatie...adica am zis si eu...deci nu dati cu parul...
B0ka wrote:ma taty mai stiti motoarele alea cu carucior intr-o parte?sau boxa pt un singur om...sau cum i-o zice...credeam k o sa inventati si o bicicleta de-aia
nu,eu nu consider ca esti un loozer ca umbli cu bicicleta...dar,din pacate asta e mentalitatea astora de pe aici:"ia uite-l ba si pe asta:are 22 de ani si umbla tot cu bicicleta,ca nu a fost in stare sa isi ia o masina,e un loozer."crede-ma ca am auzit kkturi destea destul de des...dar multi nu stiu ca eu cu bicicleta fac Brazda-1 mai(cei din Craiova stiu de4spre ce vb)in 7 minute,iar cu masina peste 10...sa nu mai vb de amprenta pozitiva pe care mersul pe bicicleta si-o pune asupra starii tale de sanatate...imi pare bine ca diversificati piata asta a bicicletelor,pt ca asa puteti atrage mai multa lume
) acum am inteles!! Caruciorul ala lateral .... e vb de "attach" sau in romaneste atash
daca tu-ti faci griji ca mergi be bicicleta la 22 de ani, sau nu ca-ti faci griji dar te preocupa ca vb lumea... sa stii ca io am 10 in plus si n-am nici o treaba
multi inainte!
iti dai seama ca nu imi fac griji,dar ma deranjaza comentariile pe tema asta,in directia asta,nu imi place sa fiu catalogat drept loozer pt un lucru nobil,zic eu
back 2 the buiseness:aveti low ride-uri si pt 1,86 si 113 kile?