nope...is doar o kestie fabuloasa..kare itzi ureaza o seara mirifikSanzEeK wrote:Esti reala?
WeedLadddy
- WeedLadddy
- tanar
- Icey
- fratele meu tu esti baiat
Esti o chestie care fabuleaza, in nici un caz o chestie fabuloasa. Spune-mi, ai avut sau ai in plan sa ai relatii sexuale cu marius moga?WeedLadddy wrote:nope...is doar o kestie fabuloasa..kare itzi ureaza o seara mirifikSanzEeK wrote:Esti reala?
[Daca urmezi calea dreapta, la prima curba o sa te lovesti de ceva sau o sa pici] http://cdtm.wordpress.com

- WeedLadddy
- tanar
dha...si nu numai....oh mein gott wie doff kann ein mensch nur sein...Icey wrote:Esti o chestie care fabuleaza, in nici un caz o chestie fabuloasa. Spune-mi, ai avut sau ai in plan sa ai relatii sexuale cu marius moga?WeedLadddy wrote:nope...is doar o kestie fabuloasa..kare itzi ureaza o seara mirifikSanzEeK wrote:Esti reala?
Take me away
Like I overdosed on cocaine
Like I overdosed on cocaine
WeedLadddy wrote:dha...si nu numai....oh mein gott wie doff kann ein mensch nur sein...Icey wrote:Esti o chestie care fabuleaza, in nici un caz o chestie fabuloasa. Spune-mi, ai avut sau ai in plan sa ai relatii sexuale cu marius moga?WeedLadddy wrote: nope...is doar o kestie fabuloasa..kare itzi ureaza o seara mirifik
du bist doffer als ihm
tschus :-h
- WeedLadddy
- tanar
- WeedLadddy
- tanar
ba, serios acum, lasa-ne-n pula mea, vezi-ti de stelele de pe picioare, de cariera, poate copii, scoala, casa, caini s.a.m.dWeedLadddy wrote:da ce.s zdreanta s stiu italiana??//SanzEeK wrote:Ahahahahahhaha.))))))
Te iau cu italiana? Sau sarba ?
sraba ok
si btw nu mai lua totul asa personal ....k e totul doar fun...sau doar nu iei in serios tot kktu d aici???/k daka da,viata nu e p forum beibi
- Icey
- fratele meu tu esti baiat
e fun sa fi proasta? gee...mereu am avut impresia ca e ceva dureros.WeedLadddy wrote:k e totul doar fun
[Daca urmezi calea dreapta, la prima curba o sa te lovesti de ceva sau o sa pici] http://cdtm.wordpress.com