bine mah, tu esti mai smart pants asa. da esti prost daca n-ai inteles ce vreau sa zic. ia zi parazitii cum is cu fuck you Romania? si-au promovat piesa in State?stefan p wrote:Pai da ba Pitzigoi .. atat ca Mafia nu-si promova albumele in sectia de politie =)) Dai punchuri subtile ?
10Tone - Cina cea de taina (video)
- psychedeliic
 - mr. blonde

koolmarz wrote:Nu .. chiar nu e la figurat.. chiar o asculti la risc.. si daca nu ti place chiar ai belit p***'nsky wrote:pe piesa "declaratie de razboi" am auzit un vers foarte dubios. "daca nu`ti place beatu, benzen iti sparge capu". e la figurat, dar nu mi se pare ca da bine, gen daca ascult o piesa, o ascult la risc? daca nu`mi place am belit p***.![]()
Multumesc lu Koma ptr promtitudine. Good Job![]()
Simbad si noi avem o parere pozitiva despre tine.![]()
Forumistii nu au viata.. forumistii sunt de c****.
Sunrah mai du te drqu si tu si madlib si mf doom.
Sper sa ne regasim cu totii la snoop dogg.. sa stam la o bere si sa radem pe seama acestui topic.
Multumim ptr sprijin sustinatorilor.![]()
Va pupa tata .. pe toti.
you just never know when you're living in a golden age.

- Rey
 - dimineata verific forumu

ne revenim si noi? hai.. mai cu talent
piesa se downloadeaza de aici : www.myspace.com/reyskdron
aici e clipu : http://www.youtube.com/watch?v=Lwb6Ux1-aYA
si gata.

piesa se downloadeaza de aici : www.myspace.com/reyskdron
aici e clipu : http://www.youtube.com/watch?v=Lwb6Ux1-aYA
si gata.
da ma, super piesa, inafara de ultimul...Dezea cred ca e, cam slabut, sorry 

clipu` mi se pare tare, nu trebuie calitate maxima neaparat, tre` sa intelegi ideea, e un clip de rap mai under, in viziunea celor care l-au creat asa arata...mie imi place mult genul asta de clip + ca, banuiesc ca e foarte distractiv la filmare, e si sentimentu` ca faci tu singur ceva, foarte tare

bafta in continuare, mai astept piese asa

clipu` mi se pare tare, nu trebuie calitate maxima neaparat, tre` sa intelegi ideea, e un clip de rap mai under, in viziunea celor care l-au creat asa arata...mie imi place mult genul asta de clip + ca, banuiesc ca e foarte distractiv la filmare, e si sentimentu` ca faci tu singur ceva, foarte tare
bafta in continuare, mai astept piese asa
Piesa este foarte tare! Cel mai mult imi place partea lui Dezea. In ceea ce priveste clipul (si asta cred ca e principala tema de discutie) ar fi fost cu totul si cu totul altfel daca ar fi fost postata doar piesa... e o disconcordanta destul de mare. FORMA SI CONTINUT!!! retineti: FORMA SI CONTINUT!!! Iar in cazul clipului FORMA e foarte tare... CONTINUTUL nu prea... daca discutam doar despre piesa... era altceva... 
In alta ordine de idei, nu sunt absolut deloc de acord cu injuriile adresate forumistilor. Atata timp cat cineva isi da cu parerea despre ceea ce faci, trebuie respectat pentru faptul ca a rupt din timpul lui pentru a o face. Nimeni n-o sa-mi scoata din cap asta.
PS: Ca si prezenta scenica Sorinake rupe norma
PS2: Simbad e printre cei mai impartiali si mai tari oameni de pe forumul asta!
PS3: Tony trebuie reclamat la cei care se ocupa pentru drepturile handicapatilor pentru postul de mai sus.
PS4: www.leasa.ro - Ce credeati ca scriu atat fara sa-mi fac reclama?! neah....

In alta ordine de idei, nu sunt absolut deloc de acord cu injuriile adresate forumistilor. Atata timp cat cineva isi da cu parerea despre ceea ce faci, trebuie respectat pentru faptul ca a rupt din timpul lui pentru a o face. Nimeni n-o sa-mi scoata din cap asta.
PS: Ca si prezenta scenica Sorinake rupe norma
PS2: Simbad e printre cei mai impartiali si mai tari oameni de pe forumul asta!
PS3: Tony trebuie reclamat la cei care se ocupa pentru drepturile handicapatilor pentru postul de mai sus.
PS4: www.leasa.ro - Ce credeati ca scriu atat fara sa-mi fac reclama?! neah....
- Rey
 - dimineata verific forumu

Exile wrote:nu-mi place. titlul imi inspira a altceva.
ps : al treilea asculta prea mult punchline
m-am saturat bagamias pula-n ma-sa de treaba... m-am saturat...
chiar asa ti-ai dat tu seama din strofa aia ca ascult io punchline? hai las-o in sloboz nepoate... ca tu esti lazarus.
sa moara diaconescu.
- Suzy
 - Viata mea e pe forum. w00t!

nu inteleg de ce mai postati piesele pe forum daca mereu iese asa scandal si va bagati pula in toti fara motiv.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."