Hip-Hop Monden (de prin media)
- Fu2-10Gura
- rapperu vostru preferat
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
cat am fost pe vas toti columbienii,jamaicanii,costaricani,mexicani,indieni etc...toti stiau cacatu asta de piesa...deci nu ma mira...bulangii aia au gasit reteta:))
...mi-am amintit de un interviu cu urecheatu ala de la ozone in care omu zicea ca stie ca lumea considera versurile lor puerile dar ca nimeni nu stie cate zile pierde sa gaseasca versurile astea care sa ramana in cap...si e adevarat...si daca-ti place si daca nu tot iti ramane in cap...
...mi-am amintit de un interviu cu urecheatu ala de la ozone in care omu zicea ca stie ca lumea considera versurile lor puerile dar ca nimeni nu stie cate zile pierde sa gaseasca versurile astea care sa ramana in cap...si e adevarat...si daca-ti place si daca nu tot iti ramane in cap...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
- paulio
- spre 5000 de posturi, e ok
http://www.vdtonline.ro/index.php?id=1009633 e vb de Kanye West
-
- The Drunken Master
el nu are cum sa fie baiat cuminte...el este o fetita cuminte...
a atacat paparazii pt un pic de street credibility.la grammy plangea de nervi ca un emoist in culise ca nu i-au dat aia premiu...acum vreo 2 ani.
sa nu poti accepta cu demnitate ca este altu mai bun ca tine..si sa plangi pt asta..nu e rep..si nici prea ..masculin
a atacat paparazii pt un pic de street credibility.la grammy plangea de nervi ca un emoist in culise ca nu i-au dat aia premiu...acum vreo 2 ani.
sa nu poti accepta cu demnitate ca este altu mai bun ca tine..si sa plangi pt asta..nu e rep..si nici prea ..masculin
peepee in ya girl's eyebrow
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
si ce e rau in a plange frate?DexStaR wrote:el nu are cum sa fie baiat cuminte...el este o fetita cuminte...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."