CONCERT NECRO 30 Octombrie @ FIRE
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- fratele meu tu esti baiat
nici mie nu prea mi-a placut(oricum nu pot sa zic ca imi place el necro)...mai mult m-am amuzat.intr-adevar da piesele bine live. dar ma rog...mi s-a parut f interesant cand tot cerea mosh pit si aia in fatza au facut si badigardu a inceput sa le care picioare in cap.marfa
participanti asa la show putini multi erau pasivi ca mine uitandu-se la urs
participanti asa la show putini multi erau pasivi ca mine uitandu-se la urs
-
- Professional Hater
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
da
da le-au zis apoi ca asta-i mersu si nu s-a mai intamplat nimic. mi s-a parut ca live s-a descurcat foarte foarte bine. pe piese nu-i unul dintre preferatii mei, dar prefar sa-l vad intr-un concert pe el decat niste negri care ma lasa total rece.
aia cu antisexismu si-au luat niste bucati de la unu si-au venit cu garda. nu cred ca s-a mai intamplat ceva
totusi "agresoru" i-a dat si uneia cu o sticla in cap. amuzant per total 

aia cu antisexismu si-au luat niste bucati de la unu si-au venit cu garda. nu cred ca s-a mai intamplat ceva

Nu a fost vorba de "picioare în cap", doar au încercat să potolească atmosfera prin îmbrânceli până a intervenit Necro.biologie_tziganu wrote:nici mie nu prea mi-a placut(oricum nu pot sa zic ca imi place el necro)...mai mult m-am amuzat.intr-adevar da piesele bine live. dar ma rog...mi s-a parut f interesant cand tot cerea mosh pit si aia in fatza au facut si badigardu a inceput sa le care picioare in cap.marfa
Sunt curios câţi din cei care au venit aseară pentru concert au citit pliantul ăla cu "Sabotaţi concertul lui Necro" şi au decis să se întoarcă acasă.[/b]
Un alt gen de persoană.
- Chill Will
- the funky man
hahahahha
)))))))) date-n plm , ce-au ajuns si astia...
sa-mi sugi pula , nu...date-n mortii tai aleia/aluia cu ideea ^

sa-mi sugi pula , nu...date-n mortii tai aleia/aluia cu ideea ^
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
-
- Professional Hater