MASK Records
am fost in spital pana acum,no problemo,nu eu sunt ala care face scandal,ci altii,cu ironiile lor gratuite offtopic,nu am comentat niciodata la o parere a altora despre ceea ce fac,indiferent ca a fost buna sau proasta,ca nu ma cred nush ce pula mea de star,ci la comentariile aiurea,ironiile si jignirile aduse mie,nu muzicii mele,ca,sa fim seriosi,niciunu de la promovare/download nu are o cariera muzicala in spate...ar trebui sa vezi asta,kraftule,nu sa imi faci mie observatiile astea anapoda,da,aveti dreptate,si tu si kelloo si barsanu,nu o sa mai stau geana pe forumu asta,ca nu am absolut nimic de castigat,e pierdere de timp.pt mai multe explicatii,ma gasiti in chitare,la o bere.
Sorry baieti, dar suna amatorial ceea ce faceti. Plus, dupa cum s-a mai spus, label inseamna sa fi inregistrat la registrul comertului, sa ai firma, in principiu.
Apoi sa iti vinzi muzica si sa platesti dari la stat.
Succes cu crew-ul vostru, dar trebuie sa invatati sa inotati daca vreti sa va mentineti cu capul la suprafata, acum aveti doar impresia ca stiti.
Sper sa nu o luati in nume de rau, deoarece imbratisarea criticilor e calea spre perfectiune.
Noroc!
PS: Nu toti sunt facuti pentru a fi producatori. Faceti asta in incercarea de a salva niste bani, dar e incorecta mentalitatea. Mai bine aveti o piesa buna decat zeci de piese proaste. Poti sa ai versurile cele mai elaborate si flow-ul fluviilor, daca instrumentalul suna slab, neinspirand prestatii sau ascultatori.
Strangeti bani si investiti in instrumentale misto si timp la studio.
Contactati-ma daca v-ar interesa ceva.
Pace.
Apoi sa iti vinzi muzica si sa platesti dari la stat.
Succes cu crew-ul vostru, dar trebuie sa invatati sa inotati daca vreti sa va mentineti cu capul la suprafata, acum aveti doar impresia ca stiti.
Sper sa nu o luati in nume de rau, deoarece imbratisarea criticilor e calea spre perfectiune.
Noroc!
PS: Nu toti sunt facuti pentru a fi producatori. Faceti asta in incercarea de a salva niste bani, dar e incorecta mentalitatea. Mai bine aveti o piesa buna decat zeci de piese proaste. Poti sa ai versurile cele mai elaborate si flow-ul fluviilor, daca instrumentalul suna slab, neinspirand prestatii sau ascultatori.
Strangeti bani si investiti in instrumentale misto si timp la studio.
Contactati-ma daca v-ar interesa ceva.
Pace.

I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
O noua piesa promo,Barsanu-Taxator la Tiribomba,este piesa care va da numele albumului.
www.myspace.com/barsanu Auditie placuta!
www.myspace.com/barsanu Auditie placuta!
CDP-Potentialul de Putere(ft.Boka),prod.Soare,master:AfrikaNu
click aici pt ascultare
www.myspace.com/drboka