Blanquito wrote:pe tine te-a pus pe lista aia ... a celor ce trebuie sa dea de baut
Am pus-o
sa nu tio puna bajetii buni ca atunci e panica:))
Aveti "baieti buni" printre rapperi la timisoara !?!
Apropo cine mai pleaca din Bucuresti cu trenul ?!?
Bine eu merg numai cu acceleratul ,defapt exista o ruta cu personalul pana la videle si de acolo accelerat pana in timisoara (nord) si costa cam 56ron ( fara reducere) e ieftin zic eu. Plecarea find pe data de 23.10 la 23:10 din basarab si ajunge in timisoara nord pe data de 24.10 la 08:54.
prodigy2007 wrote:eu sunt din bucuresti si am trimis mail la the_urban_vibes, dar nu mi s-a raspuns la mail . Am introdus adresa si la mess si nu mi s-a raspuns. Cum pot fii sigur de rezervare? Altfel nu se pot cumpara sau rezerva?
poti te rog sa mai incerci odata... [email protected] daca nu merge lasa un mesaj privat
multumesc.
WrongNigga wrote:mai nou si sa lipesti afise cu caracter rep e o infractiune.
salutam paznicii batrani si frustrati si politistii comunitari imbracati in haine civile care nu se legitimeaza.
ba menule , nu are nici o legatura ca afisu era cu "caracter rep" ......nu e "din cauza de la hip hop" !!! va place voua sa o ardeti anti politie !!daca lipesc afise cu "concert Stana Izbasa" tot iau amenda !!