HHROMANESC - În continuă mişcare!
-
- spre 5000 de posturi, e ok
http://www.hhromanesc.ro/articles.php?article_id=12
Intreb de curiozitate....pe chestia asta ati luat bani?
- cristian.hhr
- fratele meu tu esti baiat
Nu s-a luat niciun ban pe nimic din ce există acolo, totul e făcut în timpul liber, de dragul de a face.tzele wrote:http://www.hhromanesc.ro/articles.php?article_id=12
Mallone, oamenii care îi am acolo în pagina "artişti" sunt primii, site-ul nu este bine promovat, însă am vrut ceva (puţin) mai nou decât ce văd pe site-urile generale de hiphop. Normal că nu sunt promovaţi destul, când nici site-ul nu este cunoscut îndeajuns. În mare parte, ai dreptate, mulţi nu-ţi trag piesa de pe net, dacă nu te cunosc, tocmai asta vreau să "schimb" (dacă pot să spun aşa...)
- cristian.hhr
Dacă poţi dă-mi mai multe detalii, în ce fel să se actualizeze?
EDIT:
Ultimele articole:
(recomandări "arhivate") Câteva "metode clasice de sinucidere"
(recomandări "arhivate") Cu eticheta "made in românia"
(recenzii)Imperiul liric - Apreciază
(recenzii)Stele Verzi - Eu nu pot să scriu un final fericit
EDIT:
Ultimele articole:
(recomandări "arhivate") Cu eticheta "made in românia"
(recenzii)Imperiul liric - Apreciază
(recenzii)Stele Verzi - Eu nu pot să scriu un final fericit
Foarte tare HHROMANESC.RO! E promovat cam putin ce-i drept, dar putin si bun. Alte comentarii nu-si au rostul!
SUSTINEM MISCAREA!
SUSTINEM MISCAREA!
"...vreti concerte incendiare, dati-va foc..."
www.myspace.com/spatiulmeu
-
- TheRapist
-
- spre 5000 de posturi, e ok
[quote="cristian.hhr"]
Credeam ca scrii ceva de Cage-suicidal failure....
"tried to hang myself and I fell free from the rope
broke both my arms,my neck smashed my themar
got up somehow and lived in front of a beamer
cracked my ribcage, look what you did cage,your dying
but im not dead yet im still trying"
uau
Credeam ca scrii ceva de Cage-suicidal failure....

uau
Voi tot nu intelegeti fratilor? Mai si vorbiti vulgar, de parca asta va face sa pareti mai duri... baaa e vorba despre miscarea UNDERGROUND! Nu ma intereseaza albumele scoase oficial, nu in acest topic pt ca nu despre asta e vorba! Si sincer acum, in caz ca, prin absurd, as avea albumul "Condoleante", dar nu am fost niciodata la un concert Parazitii sau solo etc... ti se pare ca sustin miscarea suficient? Mie nu, mi se pare ca sustin casa de discuri a artistului si foarte putin pe el. Deci... iesiti din casa...
o mica rectificare,taty:IMI BAG PULA in conceptele underground,gangsta si mainstream din Romania,pentru ca nu sunt ceea ce credeti voi,ci abia acum tind sa devina ceea ce sunt definite foarte usor de unii...rapperi...in tzarisoara noastra ar trebui eliminate conceptele astea pana cand vom incepe sa ne lovim serios de ele...deocamdata exista muzica proasta sau buna...si la asta ar trebui sa ne raportam...asta nu inseamna ca nu sustin albumele mai putin promovate,ci doar sustin ca nu trebuie sa li se puna direct eticheta"UNDERGROUND".pace!
B0ka tu ai dreptate pt. ca sincer, m-am exprimat eu gresit 
Eram pe fuga si am cam scris prostii, ce-i drept, am fost enervat de unele remarci...
Voiam defapt sa ma refer la artistii "necomerciali" si asta nu ca sound, deci e cat de cat OK spus si "underground".
In fine, faza e ca multi nu sustin un anumit portal pt ca nu le place un anumit artist. Asta nu inseamna ca e vina tuturor ca nu e pe gustul lui...
Pareri si pareri... toate bune

Eram pe fuga si am cam scris prostii, ce-i drept, am fost enervat de unele remarci...
Voiam defapt sa ma refer la artistii "necomerciali" si asta nu ca sound, deci e cat de cat OK spus si "underground".
In fine, faza e ca multi nu sustin un anumit portal pt ca nu le place un anumit artist. Asta nu inseamna ca e vina tuturor ca nu e pe gustul lui...
Pareri si pareri... toate bune
- cristian.hhr
Da, nu am cumpărat albumul, nu cred că sunt singurul care n-a luat un proiect în original. În 2004, în 2004 nu deţineam un pc, aveam un Panasonic bătrân pe care chinuiam casete vechi, Întotdeauna pentru totdeauna ş.a.m.d. .ciupy wrote:sustineti miscarea si nenea ala ce a scris articolul nu stie de cine e produs intrumentalul la "metode clasice de sinucidere", iar asta pentru ca... nu a cumparat albumul! dar nu cumparand albumele in original se sustine miscarea nu?
Da, cumpărând albumele în original se susţine mişcarea (hiphop), nu înţeleg de ce vă manifestaţi atât când auziţi "Susţinem Mişcarea!", nu este vorba că noi *(eu) susţin mişcarea, se adresează grupului de persoane ce cumpără, mişcă hoitu la un concert în weekend.
Nu ştiu de cine este produs instrumentalul, vezi tu, decât să mă piş direct pe mine şi să scriu într-un articol cum că: "...proiectu a meritat cumpărat, d'aia am şi făcut-o" când eu nici nu-l am, mai bine spun ce dracu îmi zace în cap, "în rafturi"... "Susţinem Mişcarea! - "În contiună mişcare!"
Cum zice Phane: "...Stau prost cu engleza!"tzele wrote:cristian.hhr wrote:
Credeam ca scrii ceva de Cage-suicidal failure....![]()
![]()
![]()
uau