The big payback! Atentat la viata reparilor!
December 10th, 2008 by Smut
Ca de obicei Bazooka mi-a luat-o inainte si pe partea de filme. Chiar zilele trecute ma gandeam sa bag aici pe site Who’s the Man? care cred ca este comedia suprema cu rapperi si pentru rapperi. Mi se pare unul dintre cele mai rare si cele mai misto filme centrate asupra hip-hopului. Pelicula ii are drept personaje principale pe Doctor Dre ...
Back on my B.S.
December 10th, 2008 by Smut
Sau back on my bullshit, inapoi pe felia mea.
DJ Premier incaz ca nu stiati, eu nu stiam

, face o emisiune pe Sirius Satellite Radio numita Live From HeadQCuorterz(mai multe detalii despre asta si alte show-uri la genu rep aici)....
Reply 2 “Where are they now?” Part 4
December 11th, 2008 by Smut
Somnoros, dar cu chef de a scrie. Sper sa nu trag rasolul aici cu partea numaru 4. So, let’s see what’s up doc.
Verse 15 “Positive K, Father MC, The Skinny Boys”
Positive K
Nu sunt multe de spus despre Positive K. The Skills Dat Pay Da Bills este singurul proiect care ni l-a impartisit oficial, iesit in 1992 ...
Oh shit! The new Atmoshphere!
December 11th, 2008 by Smut
Eh, nu este vorba de vreun nou album Atmosphere ci despre ceva extrem de asemanator. Sadistik este un MC din Seattle care ne aduce foarte bine aminte de Slug si de Atmosphere...
In zeghe madafaca!!
December 11th, 2008 by Bazooka
Va mai amintiti revista Liceenii si pagina ei de hiphop unde apareau formatii despre care nu auzisei nimic pana atunci , iar despre unele dintre ele nu auzeai nici dupa? Cam asta este si povestea articolului ...
http://www.proudlyhiphop.ro/