DOWNLOAD KrafTu - Puzzle [album 2009] - OUT!

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Kraker
tanar

Post by Kraker »

Suna ok ceea ce am auzit pe myspace.Bafta in continuare!
Red Scorpion
fratele meu tu esti baiat

Post by Red Scorpion »

lansare cand?
sunt un om simplu
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

... l-am ascultat de vo 3 ori pe fuga .. îmi place ce am prins pana acu ... tăt asa și la mai mare ! :)
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
dagmar

Post by dagmar »

Interviu cu KrafTu

Interviul intreg se gaseste aici : http://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... 955#304955

Teaser

dagmar : Salut ! Iti multumesc ca ai acceptat sa dai acest interviu !

KrafTu : Este placerea mea !

dagmar : As vrea sa iti spun ca acest interviu a fost cerut de catre cei care iti asculta muzica chiar de cand ai anuntat promo-ul albumului, deoarece au vrut sa te cunoasca mai bine. Pentru ei, spune-ne te rog cate ceva despre KrafTu…

KrafTu : KrafTu este o masca pentru Popescu Dan Florin, nascut in Craiova, pe 4 martie.
Sunt elev momentan si ma ocup destul de mult de muzica ; este pe primul plan.

[…]

dagmar : Sa incepem prin a discuta despre albumul « Puzzle » care a aparut de curand. Poveste-ne, te rog, despre « elementele acestui puzzle ».

KrafTu : Pe album sunt bucati din viata mea, diferite filme, momente, trairi. Este ego-rap, ce-am simtit, am scris. Albumul este chill, mie imi da o stare de bine, ma bine dispune, este adevarat ca sunt si piese triste pe care le ascult si ma linistesc. Pe album am colaborat cu Dricu, atat MC cat si producator, cu ViolLent, Lecart. De productie s-a ocupat Dricu, Watavu, Mef15to, XPL si Mitza.

[…]

dagmar : Am ajuns la sfarsitul acestui interviu. Spune-ne la ce ne putem astepta in viitor de la artistul KrafTu ?

KrafTu : De la un album fooarte tare, eu merg mai departe, muzica fac din placere, nu din obligatie sau alte chestii. Nu scriu asa aiurea, nu fac o piesa pentru ca trebuie sa scot un material, scriu cand am inspiratie pe beaturi cu feeling.
www.cia-online.ro
www.cia.myforum.ro

Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
KrafTu
dimineata verific forumu

Post by KrafTu »

Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

i'll be there! :D
paulio
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paulio »

bafta acolo!
dagmar

Post by dagmar »

cade joi :(( :cry: tre sa-mi bag concediu la serv :lol:
www.cia-online.ro
www.cia.myforum.ro

Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

puteai să rezolvi de un afiş mai tare
dagmar

Post by dagmar »

maine seara e lansarea :twisted: :twisted: :bow: petrecere frumoasa si succes kraftu
www.cia-online.ro
www.cia.myforum.ro

Twenty

Post by Twenty »

Pacat ca e joi si nu vineri :? Joi work pana la 7.

Dar promit ca voi cumpara albumul :)

Same ca cel de deasupra mea, urez. :)
"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

poi incepe la noo,taty...ai timp berechet :lol:
Twenty

Post by Twenty »

Sunt in Slatina, nu stiu daca ajung asa repede pana acolo :) :D Chit ca ajung sau nu, have fun :wink:
"Save your drama for your mama, cuz I don't give a fuck.. You don't now me, I don't know you and this is where is gonna stop!!"
nostradamus

Post by nostradamus »

concertu e anuntat la 9...cantarea probabil osa inceapa dupa 10...cu masina faci 40-50 de min ...deci practic nu e imposibil...asta asa informativ, daca chiar vrei sa te duci...
KrafTu
dimineata verific forumu

Post by KrafTu »

Ma ce sa zic, va salut, eu acum imi repet piesele, o sa fie marfa la lansare, marfa la propriu si la figurat, pentru fumatori. Dupa lansare o sa pun si albumul la download, e totul bine, ascultati muzica daca va place. Multumesc de feedback.
Post Reply