Favorites for 2008

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

sunteti tari ca blugii dupa ce s-au uscat :lol:
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Da eMCee wrote:isi pune avatar masina de numarat banii si voi o ardeti in analize psihologice,care e ala frustatu?
q.e.d.
forum inchis.
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

te luasi de uzzi...gie!
KrafTu
dimineata verific forumu

Post by KrafTu »

Atmosphere, Murs, Gym Class Heroes si cateva piese de la Reef + EV.
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

normal ca era o exagerare treaba cu 90-96 (io as zice 90-99), pt ca eu unu-s recunoscator ca exista trupe gen JMT, ca Cypress mai scot albume, etc etc, DAR exista un motiv pentru care se numeste golden era. Toata chestia asta coincide, cred eu, cu expunerea pe care o are un gen de muzica. Hiphopul a intrat cu fruntea-nainte si pula sculata in mainstream, si o vreme a facut regulile, pentru ca a prins in forma lui pura, direct din ghetouri si cacat. evident ca le-a luat cativa ani corporatiilor sa-si spuna cuvantul, apoi a-nceput bastardizarea cu pop si alte chestii... asa se-ntampla cu mai tot ceea ce devine mainstream. daca nu devenea mainstream, pula mai pupam noi yo mtv raps si probabil forumul asta nici nu exista :) eu sunt destul de chill la modul ca oricum totul e ciclic, si multe din aberatiile numite rap acum o sa se duca in pula cu satelitul in cativa ani, si revine that ruff rugged shit pentru batranii satului 8) pentru ca daca-mi ziceai acu vreo 10+ ani ca hiphop o sa insemne cateva tarfe masculine imbracate-n clovni si cu autotune pe voce, iti radeam in nas, dar dati putin pe mtv si minunati-va :roll: my 2 eurocents

[
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

dar asta incerc sa zic frate... ca sunt si artisti de care spui - clovni bla bla...dar sunt si artisti fff tari in zilele astea ... care trebuiesc sustinuti ... ma gandeam sa le trimitem niste bretele ceva impreuna cu o felicitare ... nu ai cum sa spui ca repu e mort cand marco polo a aparut pe 50 de cacaturi in ultimii ani si e doar un exemplu ... check also kev brown si baietii de la low budget , rawkus , babygrande , justus league ...avem europa cu nicolay , full one ... producatorii balcanici etc etc etccccc.... Francezii au graffiti si pe case in plm... mergi pe autostrada si vezi totu pictat... si vorbim noi ca paraitii ca e repu dus si tre sa ascultam numa golden era shit sa fim raw pe forum. unde e realitatea?
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

bai, ca esti tu fanatic marco polo si i-ai urmarit cacatu pe 50 de mixtape-uri asta e alta treaba. e parerea ta. ok, pentru tine hipapu asta de acum este egal cu hipapu de acu 15 ani.
eu sunt de alta parere.

daca vorbeam asa, era ok. da' trebuie tu sa faci pe moise al repului si sa desparti marea moarta a forumului in paispe.

nu am zis ca nu ascult hipap dupa 96. am zis ca pentru mine "adevaratul" hipap e in perioada aia.
mai ascult si eu pumpkinhead, devin, cage, aesop rock, mf doom si alte nebunii, dar pana la urma fiecare asculta ce vrea. eu prefer sa ascult rep, dnb, breakbeat si alte nebunii. tu preferi altceva. ok? bun
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

pai bine... treaba e mai complicata... sau sa zicem ca sunt io forumist frustrat... dar daca tot mai e cacat bun de ce nu e promovat ? Va stiu warm-upurile cu dj premier si wu tang pe de rost - si NU CONTEST valoarea si importanta lor... dar nu poti sa faci atmosfera rep asa ... nu suntem istorici ... deviez , dar cacatu e echivalent cu criza economica in plm.... ne speriem ca prostii si in lipsa altor solutii bagam caseta cu Scholly D si plangem in colt. Si la rep nu e doar muzica ... e reprezentarea societatii... si societatea din prezent nu se pupa cu trecutu ala... io asta nu inteleg. REPET : Unii gandesc prea mult ... altii sunt mai superficiali , dreptate in ambele cazuri... vorbim pentru ca d-aia e forum si nu e doar muzica de dat din cur.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

faza cu warm-upurile e discutabila. sunt oarecum putini dj-i care pun muzica la evenimente, si aia baga ce stiu ei ca ar avea efect si ar facea lumea sa se adune intr-un cerc, sa danseze, sa tipe versuri si chestii de genu cum erau in fire anu trecut si pe alocuri in suburbia.

avem putini dj-i si public putin. eu daca as fi mixa as mixa ce-mi place si ce apreciaza lumea.
uite, la revolution a fost super show si nu a mixat chestii gen lil wayne, pharell, devin, mf doom si d-astea. a mixat ce e pe stilu lui si na.. nu stiu, a fost un super party facut de un super dj. si cam asta e treaba.
Rainbows And Lsd
dimineata verific forumu

Post by Rainbows And Lsd »

vast aire si ludacris. altceva nu m-a lovit
anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

tirati-va mah cu discutiile astea de aici.
luati o camera!
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

nu va mai certati, sau ce faceti voi acolo, pe topicu asta

best of 08
:arrow:
Image
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

faci un clasament coaie?...chiar nu vad ce rau face offtopicul pe topicul asta...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Image

:)
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

=))))))))))
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Post Reply