Negative la download
-
- fratele meu tu esti baiat
Instrumentale
Da.
- proiectele nu mai exista, nu are rost sa mai intrebati !
- mc-ul sa precizeze ca instrumentalul este produs de mine - > Prod. de Vitrigo Revers.
- de data asta imi permit sa fiu selectiv, astept oferte pe PM, eu decid cui, ce instrumental las.
Download
Parola: 2C3F87
- mc-ul sa precizeze ca instrumentalul este produs de mine - > Prod. de Vitrigo Revers.
- de data asta imi permit sa fiu selectiv, astept oferte pe PM, eu decid cui, ce instrumental las.
Download
Vreau sa vand un instrumental, da' nu gasesc.
Toti MC'ii sa apelezi la mine. Nu stiu eu de astea.
http://www.myspace.com/vitrigorevers
-
- fratele meu tu esti baiat
Re: Instrumentale
2 am dat: Dos - > Logic / 2 in 1 - > ObsesivVitrigo Revers wrote:Da.
Download
Mai ramane unul: Ah !
Vreau sa vand un instrumental, da' nu gasesc.
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
Nu stiu sigur Shannon daca te-ai referit la VST sau VSTi??
Exista vsti-uri care suna bine si vsti-uri pur si simplu comune/unele suna chiar nasol.
Daca tie Mef, de exemplu iti place Slayer din FL, inseamna ca nu ai auzit altceva sau chiar o chitara adevarata. Nu cunosc eu foarte tare FL, dar stiu ca nici nu se compara cu unele vst-uri scoase de firme mari.
De exemplu exista din seria de vst-uri de la East West Quantum Leap, un vst cu tobe parca, care doar ala ocupa 120 de Gb.
East West fac unele dintre cele mai realistice si mai tari VSTi-uri.
Totusi si pretul lor este pe masura si ma indoiesc ca veti gasi variante bune pe net, eu unul as fi bucuros sa gasesc.
Mai sunt vsti-uri de calitate, destule, trebuie doar sa experimentati si sa vedeti ce va place.
ACUM: Daca era vorba de VST-uri, care nu sunt instrumente, sunt pentru procesarea sunetului, gen Compressoare, Reverb. Delay, Filtre, Eq, Tape simulators, etc etc, aia e o alta mancare de peste.
Astea trebuie sa sti sa le maiestresti si sa le folosesti.
Astea sunt diferite precum femeile, desi par toate la fel anatomic, fiecare e unica in felul ei.
Sunt multe VST-uri care pur si simplu suna prost, iar cele care suna bine, sunt in principiu foarte scumpe, gen Waves Mercury care e 6000 de dolari.
Desigur, bine ca exista piraterie.
Pace voua!
Exista vsti-uri care suna bine si vsti-uri pur si simplu comune/unele suna chiar nasol.
Daca tie Mef, de exemplu iti place Slayer din FL, inseamna ca nu ai auzit altceva sau chiar o chitara adevarata. Nu cunosc eu foarte tare FL, dar stiu ca nici nu se compara cu unele vst-uri scoase de firme mari.
De exemplu exista din seria de vst-uri de la East West Quantum Leap, un vst cu tobe parca, care doar ala ocupa 120 de Gb.
East West fac unele dintre cele mai realistice si mai tari VSTi-uri.
Totusi si pretul lor este pe masura si ma indoiesc ca veti gasi variante bune pe net, eu unul as fi bucuros sa gasesc.
Mai sunt vsti-uri de calitate, destule, trebuie doar sa experimentati si sa vedeti ce va place.
ACUM: Daca era vorba de VST-uri, care nu sunt instrumente, sunt pentru procesarea sunetului, gen Compressoare, Reverb. Delay, Filtre, Eq, Tape simulators, etc etc, aia e o alta mancare de peste.
Astea trebuie sa sti sa le maiestresti si sa le folosesti.
Astea sunt diferite precum femeile, desi par toate la fel anatomic, fiecare e unica in felul ei.
Sunt multe VST-uri care pur si simplu suna prost, iar cele care suna bine, sunt in principiu foarte scumpe, gen Waves Mercury care e 6000 de dolari.
Desigur, bine ca exista piraterie.
Pace voua!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
- Mef
- spre 5000 de posturi, e ok
cred ca nu m-ai inteles prietene
eu nu am zis ca FL are cele mai bune vst-uri, ci ca are cateva bune din care poti sa scoti ceva frumos daca stii cum.
aici e vorba si de gusturi, ca daca mie-mi place un vst care pt tine suna nasol nu pot sa il cataloghez ca nasol ca asa zice lumea.
iar baietii care tot intrebati de vst-uri .. fiti mai concreti
VST acopera tot subiectu asta, cineva care ar vrea sa va ajute nici n-ar sti ce sa va recomande atat timp cat voi nu spuneti ce anume cautati.
numai bine!
eu nu am zis ca FL are cele mai bune vst-uri, ci ca are cateva bune din care poti sa scoti ceva frumos daca stii cum.
aici e vorba si de gusturi, ca daca mie-mi place un vst care pt tine suna nasol nu pot sa il cataloghez ca nasol ca asa zice lumea.
iar baietii care tot intrebati de vst-uri .. fiti mai concreti
VST acopera tot subiectu asta, cineva care ar vrea sa va ajute nici n-ar sti ce sa va recomande atat timp cat voi nu spuneti ce anume cautati.
numai bine!
Re: Negative la download
faceam ordine prin pc si am dat de un proiect mai vechi.. luati de aici si bagati pe el daca vreti : http://www.zshare.net/audio/6214134363d68382/
- Clue ofSS
- spre 5000 de posturi, e ok
Care aveti curaj sa puneti un beat bunicel la download?:D
Beaturile Fresh&Fonky se platesc.. rereori freebies, dar what the heck, ma gandesc ca as putea pune unul doar de dragul solidaritatii fata de rapperul flamand din Romania.
LE: Asta abia peste o luna si ceva ca acum nu sunt in tara.
Noroc!
LE: Asta abia peste o luna si ceva ca acum nu sunt in tara.
Noroc!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?