Poate nu am prins eu ironia, dar Isaac Hayes nu e...mort?DiNO wrote:sa vina isaac hayes
BESTFEST 2009
@aghiuta: nu ai de ce sa-ti faci griji, era o chestie interna, personala si pur aluziva la media care este (vezi postul de televiziune care a anuntat Bon Jovi la Bucuresti dupa ce pana si babele de la mine din bloc s-au prins ca nu mai au de ce sa barfeasca pe acesta tema)
@dino: treaba e simpla. Abonamentele de trei zile sunt valabile doar pentru 2, 3 si 4 iulie si doar in pre-sale. Pentru Ziua Zero exista bilete de Ziua Zero, pentru Aftershock exista bilete de Aftershock. De asemenea, exista si bilete de o zi pentru 2,3, sau 4 iulie. more info+prices @ www.myticket.ro. sau reteaua Diverta. sunt mai ieftine acum decat mai incolo.
@pr0n: de ce sau cum sa uiti de mine? eu nu inteleg cum ai putea...
@dino: treaba e simpla. Abonamentele de trei zile sunt valabile doar pentru 2, 3 si 4 iulie si doar in pre-sale. Pentru Ziua Zero exista bilete de Ziua Zero, pentru Aftershock exista bilete de Aftershock. De asemenea, exista si bilete de o zi pentru 2,3, sau 4 iulie. more info+prices @ www.myticket.ro. sau reteaua Diverta. sunt mai ieftine acum decat mai incolo.
@pr0n: de ce sau cum sa uiti de mine? eu nu inteleg cum ai putea...

Beware the beast man...
- christian k.
- vatraș local
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
mamaaa..sper sa o lase mai usor cu trupele indie ca deja sunt cam multe...inteleg ca e la moda dar plm.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."