Madonna in Romania!
Moderator: .etalosed
llasa'l acuma si pe Pharell frate,ca nu e cine stie ce.Pharell,Madonna...tot acelasi coco comercial e...
drop it like it's hot drop it like it's hot ...
drop it like it's hot drop it like it's hot ...

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
^ WHAT? WHAT? WHAT? WHAT?
si, care e problema in fond? daca exista..
madonna - voce mediocra. de aici incepem, da?
NIGGA WWW-HHHHHHH-AA-TTTTTTTTTTT!?!
sa spui ca madonna are voce "mediocra" e total untrue, nejustificat si intra la categoria de reply-uri pe care le consider [...] mi s-a mai spus ca prince e un netalentat/muzician mediocru; nu stiu unde va e capul, sincer. de ce o are mediocra, ca nu e la fel de groovy ca a ninei simone, sau la fel de ascutita ca a cristinei? gandeste-te ce s-ar intampla daca singurele pasari care ne-ar canta ar fi privighetoarele
come on, dude, poti sa apreciezi o voce buna chiar daca apartine celei mai bogate dive pop din muzica. + ca in acest gen, vocea conteaza mai putin ca in samba sau jazz sa zicem, aici se impletesc o gramada de chestii ce tin de o infatisare demna, curaj, stil, indemanare.. si nu stiu cum sa va spun dar ultimele ei piese, consider that she's fucking 60 sau cat o mai avea
, sunt mult peste 70% din ce iese acum in state. cu asta i-as raspunde si lui kenshin, pe care-l asteptam sa posteze contra din moment ce se discuta despre milfs gen (dupa alte doua topicuri o sa cred ca e gay, literally), multe dintre ultimele ei piese si le-a scris singura, si chiar daca nu le-ar fi scris singura, she fucking earned it, nu-mi spune ca tu nu ai sta cu ea in sus la anii astia si ai lasa oameni competenti sa-ti faca treaba. HAHA! si sa zici ca n-a avut nicio contributie la ce a facut E MOST STUPID SHIT EVER. e ca si cum ai spune ca vizual/live michael jackson e lame.
bine ca o comentati pe madonna si cand vine vorba de any winehouse/alexandrina hristov va udati toti. frumos paradox.
si, care e problema in fond? daca exista..
daca nu erai tu, cred ca iesea uratDFB wrote:Ah, come on fata. Se ia una bucata de carne semi-talentata, se arunca in patul catorva nume mari si rezulta prima Donna. Se cauta, you know, talent, se gaseste o voce mediocra si ceva frumusete. Se realizeaza ca nu sunt suficiente asa ca se ajunge la "don't fuck with religion, fuck Madonna". Faza prinde si de atunci pana azi se sapa fantana de single-uri ce poarta numele oportunistei. Cand iti permiti, sari si-n film si ramai socat: you suck at it! Well fancy that? Asa ca te intorci la ce inca tine, muzica pentru azi, facuta de oamenii de azi. Ar trebui sa-i "give her props" pentru ce?
Cea mai relevanta experienta personala (si ar trebui sa sublinieze cat de accentuat se poate ce e fenomenul Maddonna):
Am avut camera mea de prin clasa a 6-a si aveam si TV si combina coae. Undeva, prin clasa a 9-a, inainte de culcare dau pe TVR1 ca sa prind filmu de noapte. In Bed With Madonna. Shiiiiit, nu mi-e somn, facem check-up - Material Girl (heh, cute), Like A Virgin (oh, naughty naughty you), La Isla Bonita (eh, ok), Die Another Day (awesome) - si ma hotarasc sa ma uit. Si raman fascinat, dau volumul mai incet ca sa nu apara mama-mea si fac o laba trista gandind: fuck, Madonna's hot! Ca s-o vad dup-aia rapping in American Life. Yeah right.

sa spui ca madonna are voce "mediocra" e total untrue, nejustificat si intra la categoria de reply-uri pe care le consider [...] mi s-a mai spus ca prince e un netalentat/muzician mediocru; nu stiu unde va e capul, sincer. de ce o are mediocra, ca nu e la fel de groovy ca a ninei simone, sau la fel de ascutita ca a cristinei? gandeste-te ce s-ar intampla daca singurele pasari care ne-ar canta ar fi privighetoarele

you just never know when you're living in a golden age.
si ce plm..mai bine te ascultam pe tine cum ragai la microfoane de 2 ron cand tragi piese-n beci . mai bine iti vedem cocina unde mananci decat sa o vedem pe madonaB0ka wrote:ok..."hei,domnule digei,pune cantecu ala,eu vreau sa dansez cu 'mai beibeeeei'"pe vocea aia cu 50 de mii de efecte...mi-a deschis toate orizonturile...Mallone wrote:fara suparare,dar incearca sa fi putintel mai open minded.B0ka wrote:vai,cat de mult nu ma intereseaza ca vine madona in romania...topic inutil...
Madona a supt pula da' e smechera acum fraere ... te ingroapa in bani la ce ora vrea pizda ei ... e puternica - si oamenii puternici vor fi intotdeauna mediatizati/idolatrizati etc.
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
paraca esti fan gigi becaliStefan P wrote: Madona a supt p*** da' e smechera acum fraere ... te ingroapa in bani la ce ora vrea p**** ei ... e puternica - si oamenii puternici vor fi intotdeauna mediatizati/idolatrizati etc.

daca vb despre vocea madonei,mediocra e cea mai buna caracterizare,are dreptate stalONE...daca vb despre THE ARTIST MADONNA

O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
- Chewbacca2
- hanzo
Stii la ce ma refeream, nu trebuia sa mi te lauzi, multumesc.Kenshin wrote:reality check, homie - nu-si face ea nicio muzica de ani de zile. de fapt ma intreb daca si-a facut vreo piesa vreodata... singura chestie pozitiva a fost ca le-a dat o paine de mancat producatorilor, si pe unii i-a scos din anonimat chiar (mirwais cu "music"). deci poa' sa aiba piese catchy, si unele chiar tari, n-are nicio contributie, si pe langa asta sunt convins ca ar suna infinit mai bine cantate de alte gagici mai putin faimoase (si batrane). mie-mi place de liam de la prodigy - madonna e shefa lui (maverick records), si l preseaza sa ii produca un album de cel putin 10 ani. si evident asta refuza constant.Chewbacca2 wrote:muzica pe care o face[a],
Sunteti frustrati ca a ajuns cum a ajuns bazandu'se pe BJ (a dat si pe la 2Pac, pare'mi'se), dar asta nu inseamna ca nu are si alte talente ascunse.
Mie personal insa nu imi place ca ii sponsorizeaza pe popo. Not cool.
da,fraere,da aici nu ma intereseaza cati bani are,si gutza te ingroapa in bani cand vrea pula lui, asculta,coae,gutza,de la 9 seara de cand te cheama ma-ta in casa pana te bagi la somnik pufos...
acum:
1:nu ma cunosti,fraere!
2:nu stii ce avem noi si unde tragem,asa ca taci in plm,cu impresiile tale rasuflate la adresa mea!
3:ragaielile mele sunt muuult peste grohaielile tale!
4:oamenii puternici vor fi intotdeauna mediatizati/idolatrizati etc. pt ca masele sunt vai mortzii lor,la fel ca vitele...aici vorbim de elite,care fac ceva constructiv pt omenire,iar raportul productie/consum este supraunitar.
5:have a nice evening...no reply...
acum:
1:nu ma cunosti,fraere!
2:nu stii ce avem noi si unde tragem,asa ca taci in plm,cu impresiile tale rasuflate la adresa mea!
3:ragaielile mele sunt muuult peste grohaielile tale!
4:oamenii puternici vor fi intotdeauna mediatizati/idolatrizati etc. pt ca masele sunt vai mortzii lor,la fel ca vitele...aici vorbim de elite,care fac ceva constructiv pt omenire,iar raportul productie/consum este supraunitar.
5:have a nice evening...no reply...
boka si stefan p, sau stefan p si boka, daca va mai tot faultati asa pe unde va prindeti, va luati avert.
continuati cu madonna pe un ton mai de doamne-ajuta.
mie mi se pare ok femeia + ca are un show pe care nu cred ca cineva din tara asta si-ar dori sa-l piarda daca ar avea ocazia sa-l vada.
iar aia cu "nu si-a compus piesele" e like wtf? de cand fiecare artist/artista trebuie sa-si compuna piesele? textieri, compozitori si solisti au fost de cand lumea.
una e in hip hop, alta e in pop.
continuati cu madonna pe un ton mai de doamne-ajuta.
mie mi se pare ok femeia + ca are un show pe care nu cred ca cineva din tara asta si-ar dori sa-l piarda daca ar avea ocazia sa-l vada.
iar aia cu "nu si-a compus piesele" e like wtf? de cand fiecare artist/artista trebuie sa-si compuna piesele? textieri, compozitori si solisti au fost de cand lumea.
una e in hip hop, alta e in pop.
Sa stii ca asta cu Michael Jackson mi-a venit in minte prima oara imediat dupa ce am dat "trimite" sambata. Nu, inca nu gasesc la Madonna particularitati care sa ma convinga ca nu e efort depus doar "to make it and big".Sun|Rah wrote:daca nu erai tu, cred ca iesea uratmadonna - voce mediocra. de aici incepem, da?
sa spui ca madonna are voce "mediocra" e total untrue, nejustificat si intra la categoria de reply-uri pe care le consider [...] mi s-a mai spus ca prince e un netalentat/muzician mediocru; nu stiu unde va e capul, sincer. de ce o are mediocra, ca nu e la fel de groovy ca a ninei simone, sau la fel de ascutita ca a cristinei? gandeste-te ce s-ar intampla daca singurele pasari care ne-ar canta ar fi privighetoarelecome on, dude, poti sa apreciezi o voce buna chiar daca apartine celei mai bogate dive pop din muzica. + ca in acest gen, vocea conteaza mai putin ca in samba sau jazz sa zicem, aici se impletesc o gramada de chestii ce tin de o infatisare demna, curaj, stil, indemanare.. si nu stiu cum sa va spun dar ultimele ei piese, consider that she's fucking 60 sau cat o mai avea
, sunt mult peste 70% din ce iese acum in state. cu asta i-as raspunde si lui kenshin, pe care-l asteptam sa posteze contra din moment ce se discuta despre milfs gen (dupa alte doua topicuri o sa cred ca e gay, literally), multe dintre ultimele ei piese si le-a scris singura, si chiar daca nu le-ar fi scris singura, she fucking earned it, nu-mi spune ca tu nu ai sta cu ea in sus la anii astia si ai lasa oameni competenti sa-ti faca treaba. HAHA! si sa zici ca n-a avut nicio contributie la ce a facut E MOST STUPID SHIT EVER. e ca si cum ai spune ca vizual/live michael jackson e lame.
bine ca o comentati pe madonna si cand vine vorba de any winehouse/alexandrina hristov va udati toti. frumos paradox.
- Kaen Shine
- Shiftee
nu, aberant e sa il compari pe michael jackson cu madonna.
e foarte normal sa fii pop sensation si sa iti scrie altii piesele, da. vezi backstreet boys, n'sync, etc. dar nu vad pe nimeni sa se buluceasca sa prinda backstreet boys in caz ca se reunesc, de aia ziceam ca e vorba de ligi diferite. daca vrei sa accezi acolo sus, you better write your own shit. si aici nu e vorba de hiphop, unde poti foarte bine sa ai lirica si delivery si sa habar n-ai sa pui doua note una langa alta, e vorba de asa zisa muzica buna, cu toate ghilimelele de rigoare. in pana mea, pe mine ma enerveaza ca e pusa pe picior de egalitate ca si importanta muzicala cu sting, bono, etc, oameni autentic talentati, care nu depind de un producator in voga sau care mai e trendul in dance in ziua de azi. aia ma enerveaza. ca e o diva pop gen aguillera/britney/tot restul de atacul clonelor, nu neaga nimeni. ca e transformata intr-o legenda etc mi se pare aberant. are cam aceeasi importanta in muzica mondiala ca si modern talking si alphaville - omg they rocked the 80s, cui ii pasa, gata, la culcare. si daca as primi bilet la concert, l-as vinde in minutul urmator
e foarte normal sa fii pop sensation si sa iti scrie altii piesele, da. vezi backstreet boys, n'sync, etc. dar nu vad pe nimeni sa se buluceasca sa prinda backstreet boys in caz ca se reunesc, de aia ziceam ca e vorba de ligi diferite. daca vrei sa accezi acolo sus, you better write your own shit. si aici nu e vorba de hiphop, unde poti foarte bine sa ai lirica si delivery si sa habar n-ai sa pui doua note una langa alta, e vorba de asa zisa muzica buna, cu toate ghilimelele de rigoare. in pana mea, pe mine ma enerveaza ca e pusa pe picior de egalitate ca si importanta muzicala cu sting, bono, etc, oameni autentic talentati, care nu depind de un producator in voga sau care mai e trendul in dance in ziua de azi. aia ma enerveaza. ca e o diva pop gen aguillera/britney/tot restul de atacul clonelor, nu neaga nimeni. ca e transformata intr-o legenda etc mi se pare aberant. are cam aceeasi importanta in muzica mondiala ca si modern talking si alphaville - omg they rocked the 80s, cui ii pasa, gata, la culcare. si daca as primi bilet la concert, l-as vinde in minutul urmator

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Kaen Shine
- Shiftee
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
=)) fratioare nici eu nu ma omor dupa madonna dar totusi are o cariera de treijde ani si mereu a fost in top...mereu s-a reinventat...poate daca isi scria singura materialele nu mai ajungea atat de sus...e greu sa faci chestii hot mereu fara sa apelezi la producatorii la moda...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)