PHilarmoniC - Spre renastere [EP DOWNLOAD]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Alejo
tanar

Post by Alejo »

ce caterinca :))))) hmmm......devi!!!tu zici k pup in fund si am zis clar k nu imi place materialu....ori nu ti-ai baut votca ta de toate zilele in propriu tau stil de carmolist notoriu.....ori ai kf de gargara k ai dat o grama de chestiuni la modu bla bla pe aici...pai daca asta inseamna a pupa in fund...vreau sa zic k esti foarte naspa si ai un mare dushman(intre ochi).dar am zis chestiile astea in sensu bun....oricum cred k o sa intelegi dn asta ca esti foarte tare ...dupa cum am vazut eu ca interpretezi vorbele. :butch2: si daca vrei un numar de la phc...de telefon normal...cere si tu:))nu mai fi frustrata pe forum.
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Am ascultat si eu promo-ul mai bine zis incercat ca n-am putut sa-l ascult pana la capat ... deci albumu pare a fi slab.

Cand am vazut 4 pagini la topicul asta , am crezut ca e ceva de capul "omului" dar se pare ca nu e ...
PaCePa
tanar

Post by PaCePa »

ce repede procesezi Black son fi atent daca 2 nuci stau pe o craca k vad k le ai zi care e femeia? :mrgreen: ( nu ma refer la ur mother ) :butch2:
primii pasi: adutzi aminte cine esti..consulta oglinda..!!!!
Alexsay
fratele meu tu esti baiat

Post by Alexsay »

PaCePa wrote:ce repede procesezi Black son fi atent daca 2 nuci stau pe o craca k vad k le ai zi care e femeia? :mrgreen: ( nu ma refer la ur mother ) :butch2:
Daca nu ai nimic de spus despre matrialul omului PHilarmoniC cerele id-u la alora cu care vrei sa te certi si continuati discutiile neinteresante pe mess :wink:
DiNO wrote: 115kg in viu.
Si totusi continua sa manance cacat...
Image
DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
NskY
#

Post by NskY »

ar fi super sa revenim cu totii la topic. :)
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

mariane, daca mai face vre-unu urat inchide-l
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

^word!
PaCePa
tanar

Post by PaCePa »

ma bucur k v-ati calmat....

ideea e in felul urmator si vorbesc doar celor care au ascultat ep cap coada sa isi dea cu parerea doar strict la acest material si sa si argumenteze k asa e frumos daca place sau nu...aici nu e vorba de sinceritate ci doar de felul de a percepe ceea ce aude..

bafta..!!!!! :bow: :mrgreen:
primii pasi: adutzi aminte cine esti..consulta oglinda..!!!!
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

Asu
tanar

Post by Asu »

aha
NskY
#

Post by NskY »

Asu wrote:aha
no offence.. ai vreo problema? v`as ruga pe toti sa va abtineti de acum inainte de la posturi de genul, in care nu ziceti nimic. :arrow:
Post Reply