ce caterinca )))) hmmm......devi!!!tu zici k pup in fund si am zis clar k nu imi place materialu....ori nu ti-ai baut votca ta de toate zilele in propriu tau stil de carmolist notoriu.....ori ai kf de gargara k ai dat o grama de chestiuni la modu bla bla pe aici...pai daca asta inseamna a pupa in fund...vreau sa zic k esti foarte naspa si ai un mare dushman(intre ochi).dar am zis chestiile astea in sensu bun....oricum cred k o sa intelegi dn asta ca esti foarte tare ...dupa cum am vazut eu ca interpretezi vorbele. si daca vrei un numar de la phc...de telefon normal...cere si tu:))nu mai fi frustrata pe forum.
PaCePa wrote:ce repede procesezi Black son fi atent daca 2 nuci stau pe o craca k vad k le ai zi care e femeia? ( nu ma refer la ur mother )
Daca nu ai nimic de spus despre matrialul omului PHilarmoniC cerele id-u la alora cu care vrei sa te certi si continuati discutiile neinteresante pe mess
ideea e in felul urmator si vorbesc doar celor care au ascultat ep cap coada sa isi dea cu parerea doar strict la acest material si sa si argumenteze k asa e frumos daca place sau nu...aici nu e vorba de sinceritate ci doar de felul de a percepe ceea ce aude..
bafta..!!!!!
primii pasi: adutzi aminte cine esti..consulta oglinda..!!!!