Leasa Dragos - Altfel
Re: Leasa Dragos - Altfel
A durat mai putin decat ma asteptam deoarece am reusit intr-un timp foarte scurt sa obtinem drepturile de folosire ale instrumentalului acestei piese:
Youtube-ul a actionat in consecinta dupa cum puteti vedea aici:
http://brugner.greenchannel.ro/?p=1860
Acum nu mai avem negative din 93, cum zicea naighba aici: http://brugner.greenchannel.ro/?p=1983 ne-am emancipat si noi.
Consecinta e clara. Orice folosire a instrumentalului piesei "1 la suta" fara acordul nostru de catre "Grupul de rezistenta" din acest moment, devine ilegala!
Youtube-ul a actionat in consecinta dupa cum puteti vedea aici:
http://brugner.greenchannel.ro/?p=1860
Acum nu mai avem negative din 93, cum zicea naighba aici: http://brugner.greenchannel.ro/?p=1983 ne-am emancipat si noi.
Consecinta e clara. Orice folosire a instrumentalului piesei "1 la suta" fara acordul nostru de catre "Grupul de rezistenta" din acest moment, devine ilegala!
- divine.component
- adevarat sa mor de nu
Piesa celor de la Grupul de Rezistenta foloseste doar acelasi sample, nu e acelasi negativ.
Intre decisia comisiei de copyright a youtube si parerea ta, da-mi voie sa le dau crezare lor. Sper totusi sa nu mergem mai departe. Din tot sufletul imi doresc ca cei de la Grupul de rezistenta sa nu fie in afara legii. Mai ales cea care tine de etica, un capitol la care pana acum au fost cam pe dinafara!
Va urez sa aveti in continuare parte de o vara minunata!
Va urez sa aveti in continuare parte de o vara minunata!
- MetaMorph
- fratele meu tu esti baiat
Adica tu de acum ai drepturi exclusive asupra beat-ului facut de Double L, sau cum, ca n-am inteles mare lucru din ce-ai vrut sa zici.
-
- rapperu vostru preferat
hai frate ca asemanarea e prea mare ca sa zici ca au samplat din acelasi loc..
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
D I F E R E N T Z A
- divine.component
- adevarat sa mor de nu
daca nu ai mai vazut asta, inseamna ca nu s-a mai intamplat, nu?SaYwhaT wrote:hai frate ca asemanarea e prea mare ca sa zici ca au samplat din acelasi loc..
uite aici.
si sample'ul folosit in toate 3:
zeilor.
-
- dimineata verific forumu
Leasa,deja prostia ta se extinde spre extreme foarte urate...In primul rand instrumentalele pieselor de rep se pot folosi de catre oricine,oricand.In al doilea rand,GDR (de fapt producatorul,Double L) au folosit un sample dintr-o melodie funk/soul a anilor 70.In al treilea rand oricine poate sa faca smecheria cu "Copyright claim" -ul pe You Tube.
- divine.component
- adevarat sa mor de nu
scoate-i si pe astia de pe youtube
-
- TheRapist
o mare prostie si imbecilitate ce se intampla aici ! Refuz sa mai citesc topicul asta
Nu credeam ca o arzi asa prost mai leasa !

Va anunt in premiera nationala ca in curand voi mai da drumul unei piese. Desi intial am hotarat sa dau drumul doar piesei Teorema axiomei aplicabila-n pivnita, m-am gandit ca voi cei care postati pe acest forum minunat care ne formeaza ca oameni meritati cu prisosinta sa mai dau drumul la o piesa. Sper ca sariti in sus de bucurie si ardeti de nerabdare in asteptarea ei!
se numeste filozofie, right ?
Pfai
Leasa tu cati ani ai? 28? Si la 28 te comporti asa? E trist frate...

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
daca bagai asta era mai ok
Vă rog frumos, haideţi să nu facem justiţie pe forum! Următoarea piesă se numeşte: "Peşte cu cocoaşă" Toate cele bune!
ce semnifica acest titlu ?