da ma da. pt ca eu intai ascult... si dak imi place il cumpar...Mirelinho wrote:de cand a aparut pe net albumul, e mai interesata lumea de material ...
apropo... albumul e foarte bun. o evolutie in bine a celor de la CIA. bv lor.
aCEL wrote:da ma da. pt ca eu intai ascult... si dak imi place il cumpar...Mirelinho wrote:de cand a aparut pe net albumul, e mai interesata lumea de material ...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
vezi ca tu mananci cacat...ca esti prost si te ia gura pe dinainte? dak e sa comparam colectiile... te fac praf fara discutie.. asa ca nu comenta ca nu o sa sacrific eu 20 lei caci pt mine aastia nu sunt bani... ca pt tine. vrei sa il cumpar maine si sa iti fac poza cu el sa te simti tu bine?Mirelinho wrote:aCEL wrote:da ma da. pt ca eu intai ascult... si dak imi place il cumpar...Mirelinho wrote:de cand a aparut pe net albumul, e mai interesata lumea de material ...
bine bah,dar acum ca iti place,sacrifici 20 de ron pt un album ? Nu ne minti, toti stim ca nu
interesanta gandirea ta... a aparut pe filelist un c***t! intai il gusti si dupa aia il cumperi,nu?