URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Da0s
un domn / doamna

Post by Da0s »

Piesa care au cantat-o se numeste "Prea multe de spus" ..de pe Loop Records :wink:
Sh00t To KiLL!
Image
Da0s
un domn / doamna

Post by Da0s »

RapX wrote:Am revenit.:) este topic creat special pt capturi le gasiti pe toate acolo.
Bine`ai revenit! :wink:
Sh00t To KiLL!
Image
skasibo
tanar

Post by skasibo »

Mersi Da0s. Asta e una din piese. Cealalta cum se numeste?
Alcoul ucide incet ! Si ce daca ?! Nu ma grabesc nicaieri !
Da0s
un domn / doamna

Post by Da0s »

Pai eu am impresia ca doar p-aia au cantat-o ..adica doar o piesa.. :roll:
Sh00t To KiLL!
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

skasibo wrote:Mersi Da0s. Asta e una din piese. Cealalta cum se numeste?
au mai dat un freestyle pe un negativ de-afara
muie copos
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

erau versurile piesei O zi ciudata de pe album daca nu ma inshel .... negativu era al lui dre parca ....
99.9%
skasibo
tanar

Post by skasibo »

Da preacher ai dreptate era "O zi ciudata". Mersi
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

mah ce se intampla cu emisiunea?? apar niste clipuri total aiurea, iris maxima... de la alea cu batteluri a sarit la parzitii si p urma iris...huh?? :x
skasibo
tanar

Post by skasibo »

Asa e under_alk. Iris-Maxima. Nu credeam c-o sa vad asa ceva la Urban Groove. Probabil vreo eroare a celor de la TVK
alka

Post by alka »

cu siguranta. nu mai e emisunea...probabil k e aceeasi chestie k intr-o luni parca...prima reluare cu CTC, nu mai stiu exact ziua...il asteptam p brugner cu detalii
RapX
sub.solist

Post by RapX »

NU e la Urban Groove,au astia prb cu capu d la tvk,a nu se intelege ca videoclipurile alea au legatura cu urban groove.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

under_alk wrote:mah ce se intampla cu emisiunea?? apar niste clipuri total aiurea, iris maxima... de la alea cu batteluri a sarit la parzitii si p urma iris...huh?? :x
de la ala cu battle-ul a fost bine ca a sarit la Parazitii, dar Iris si David Bowie nu sunt de la noi. Aceeasi profesionisti desavarsiti Tvk. Din pacate, cu ocazia acestei erori ni s-a confirmat un zvon.

PARAZITII SUNT INTERZISI DIN ORICE FORMA DE MEDIA (radio sau TV). Acum este oficial. Este clar ca trebuie sa facem ceva...
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

BRUGNER_okocha wrote:
under_alk wrote:mah ce se intampla cu emisiunea?? apar niste clipuri total aiurea, iris maxima... de la alea cu batteluri a sarit la parzitii si p urma iris...huh?? :x
de la ala cu battle-ul a fost bine ca a sarit la Parazitii, dar Iris si David Bowie nu sunt de la noi. Aceeasi profesionisti desavarsiti Tvk. Din pacate, cu ocazia acestei erori ni s-a confirmat un zvon.

PARAZITII SUNT INTERZISI DIN ORICE FORMA DE MEDIA (radio sau TV). Acum este oficial. Este clar ca trebuie sa facem ceva...
in loc de clipul cu David Bowie si Iris trebuiau sa intre 2 clipuri Parazitii
alka

Post by alka »

brugnere...pai la cat incepe emisunea? nu la 9? eu am venit la tv la 8 55 asa si am vazut de cand i-ai "pasat microfonu" lui ron...luni incepe de la 9 nu?...cat despre parazitii si cna..."cna-u nostru are alte legi" nuj...e trist c s intampla, ar trebui sa ne strangem toata reparaia si sa protestam :roll:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

under_alk wrote:brugnere...pai la cat incepe emisunea? nu la 9? eu am venit la tv la 8 55 asa si am vazut de cand i-ai "pasat microfonu" lui ron...luni incepe de la 9 nu?...cat despre parazitii si cna..."cna-u nostru are alte legi" nuj...e trist c s intampla, ar trebui sa ne strangem toata reparaia si sa protestam :roll:
mah din cate stiu eu, la ora 21:05. Asa scrie pe site-ul TvK. Apropos, pe site-ul TvK gasiti acum primele 4 editii, cu conditia de a va loga. (www.klumea.tv), la sectiunea Downloads...
Last edited by BRUGNER_okocha on Sat Dec 24, 2005 12:39 am, edited 1 time in total.
Post Reply