cu siguranta. nu mai e emisunea...probabil k e aceeasi chestie k intr-o luni parca...prima reluare cu CTC, nu mai stiu exact ziua...il asteptam p brugner cu detalii
under_alk wrote:mah ce se intampla cu emisiunea?? apar niste clipuri total aiurea, iris maxima... de la alea cu batteluri a sarit la parzitii si p urma iris...huh??
de la ala cu battle-ul a fost bine ca a sarit la Parazitii, dar Iris si David Bowie nu sunt de la noi. Aceeasi profesionisti desavarsiti Tvk. Din pacate, cu ocazia acestei erori ni s-a confirmat un zvon.
PARAZITII SUNT INTERZISI DIN ORICE FORMA DE MEDIA (radio sau TV). Acum este oficial. Este clar ca trebuie sa facem ceva...
under_alk wrote:mah ce se intampla cu emisiunea?? apar niste clipuri total aiurea, iris maxima... de la alea cu batteluri a sarit la parzitii si p urma iris...huh??
de la ala cu battle-ul a fost bine ca a sarit la Parazitii, dar Iris si David Bowie nu sunt de la noi. Aceeasi profesionisti desavarsiti Tvk. Din pacate, cu ocazia acestei erori ni s-a confirmat un zvon.
PARAZITII SUNT INTERZISI DIN ORICE FORMA DE MEDIA (radio sau TV). Acum este oficial. Este clar ca trebuie sa facem ceva...
in loc de clipul cu David Bowie si Iris trebuiau sa intre 2 clipuri Parazitii
brugnere...pai la cat incepe emisunea? nu la 9? eu am venit la tv la 8 55 asa si am vazut de cand i-ai "pasat microfonu" lui ron...luni incepe de la 9 nu?...cat despre parazitii si cna..."cna-u nostru are alte legi" nuj...e trist c s intampla, ar trebui sa ne strangem toata reparaia si sa protestam
under_alk wrote:brugnere...pai la cat incepe emisunea? nu la 9? eu am venit la tv la 8 55 asa si am vazut de cand i-ai "pasat microfonu" lui ron...luni incepe de la 9 nu?...cat despre parazitii si cna..."cna-u nostru are alte legi" nuj...e trist c s intampla, ar trebui sa ne strangem toata reparaia si sa protestam
mah din cate stiu eu, la ora 21:05. Asa scrie pe site-ul TvK. Apropos, pe site-ul TvK gasiti acum primele 4 editii, cu conditia de a va loga. (www.klumea.tv), la sectiunea Downloads...
Last edited by BRUGNER_okocha on Sat Dec 24, 2005 12:39 am, edited 1 time in total.