Prea penala faza cu videoclipurile parazitilor

La reluarile de luni si miercuri tot asa vor fi videoclipurile ?

Adevarul e undeva la mijloc, insa in timp ce tu, eu si altii ca noi ne ridicam sa aparam drepturile Hiphop-ului in ceea ce priveste cenzura aplicata unor formatii de renume din partea CNA-ului, aceste formatii nu dau doi bani pe actiunile noastre, asa ca, parerea mea ar fi ca nu ar trebui sa dati atata credit pe formatii deja consacrate pe simplul motiv ca-si pot duce si singure de grija, mai ales la cati bani fac de pe urma fraierilor ca noi care-i consideram inca "de-ai nostri"...under_alk wrote:brugnere...pai la cat incepe emisunea? nu la 9? eu am venit la tv la 8 55 asa si am vazut de cand i-ai "pasat microfonu" lui ron...luni incepe de la 9 nu?...cat despre parazitii si cna..."cna-u nostru are alte legi" nuj...e trist c s intampla, ar trebui sa ne strangem toata reparaia si sa protestam
Da, bine spus; din pacate, din provincie fiind, momentan nu putem emite live in toata tara decat pe internet, ma refer la emisiunea Hip-Hop Hours. Insa din ianuarie 2006 se va redeschide site-ul si vom adauga pe langa inregistrarile din fiecare saptamana o gramada de chestii interesante pentru iubitorii de cultura, atentie, in LIMBA ROM?âN??, sa fie intelese de cat mai multi; nu dau detalii pentru ca sunt doar in stadiul de idei, momentan.Maed1 wrote:initierea in ale Hiphopului nu se face doar prin vizionarea unei singure emisiuni sau doar prin participarea in calitate d spectator la un singur concert sau ascultand un singur album d Rap.....aprop(r)ierea d cunostinte se face treptat, in timp, p mai multe cai....parerea meaStar wrote:Mai Brugner..ash avea si eu o propunere : De ce nu faci o emisiune de culturalizare a hip-hop-ului,unde sa-i invetzi pe cei care nu shtiu foarte multe,despre acest fenomen (hip-hop) . Eu spun ca ar fi multe de spus intr-o asemenea emisiune,nu doar sa aflam lucruri despre Ad Litteram (etc. ). Chiar cei de la Hip-Hop-Hours s-au gandit la acest lucru ..![]()
.Eu am venit cu aceasta propunere
gandindu-ma sa invatzam cat mai multe..si incetul cu incetul sa iubim tot mai mult hip-hop-ul
da asa este, nu se poate invata tot dintr-o data!!! Insa asemenea emisiuni se vor face. Odata cu venirea lui 2006, emisiunea se va mai moderniza in prop de 50% cel putin, si aici ne referim la partea grafica. Deocamdata, ne-am propus sa terminam niste editii deja promise, dupa care, vom avea cel putin o luna de zile, editii educative... LA MULTI ANI tuturor!!!Maed1 wrote:initierea in ale Hiphopului nu se face doar prin vizionarea unei singure emisiuni sau doar prin participarea in calitate d spectator la un singur concert sau ascultand un singur album d Rap.....aprop(r)ierea d cunostinte se face treptat, in timp, p mai multe cai....parerea meaStar wrote:Mai Brugner..ash avea si eu o propunere : De ce nu faci o emisiune de culturalizare a hip-hop-ului,unde sa-i invetzi pe cei care nu shtiu foarte multe,despre acest fenomen (hip-hop) . Eu spun ca ar fi multe de spus intr-o asemenea emisiune,nu doar sa aflam lucruri despre Ad Litteram (etc. ). Chiar cei de la Hip-Hop-Hours s-au gandit la acest lucru ..![]()
.Eu am venit cu aceasta propunere
gandindu-ma sa invatzam cat mai multe..si incetul cu incetul sa iubim tot mai mult hip-hop-ul
imi pare rau ca am uitat sa mentionez. In aceasta seara se reia editia cu numarul 8, cea care prezinta "Battle OFF The Dome - editia 2", si interviul cu Parazitii!!! Din cauza faptului ca cei de la TVK nu lucreaza de ieri, si nu am avut cum sa incarcam emisiunea!!!under_alk wrote:in seara asta mai e urban groove?? dak da cine e invitat?
La rugamintea mea nu au aparut pe net alte materiale de la battle..srangem ce se poate strange si vom face un documentar din toata povesteaCreeruMic wrote:Mare noroc ca ati dat si in seara asta, sa vad si eu finalami-a placut... mi-a trezit niste amintiri ...
... daca tot a trebuit sa cenzurati, n-ati putea sa bagati niste material mai complet la download ? macar mai incolo... E calitatea prea buna si evenimentul prea tare ca sa se piarda asa in arhiva cna