PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti
Moderator: dan
-
- Splashinator
chill mha...ca nu sunt date oficiale...nici nu cred ca sunt cele adevarate...Zodiak wrote:eu am o singura intrebare: cum apreciaza acesti bloggeri numarul de oameni? 300-400-500-600... ?
ps: de date personale si astea faceti si voi schimb pe messenger, pm, nu le mai dati la toata lumea asa...
mai bine ca le-ai sters...ca vroiam sa editez eu postul...dar inca nu m-am oprit din ras
-
- Splashinator
ia uite-l pe asta...nu ti-e mha rusine...nici versurile nu ti le stii?maerry wrote:ce retarda...ma bucur ca a retinut refrenu la piesa oricum..poate mai vine la concerte)))))))))))

de la : "si daca viata-i de cacat si esti de acord cu mine strigaaaaaaaaaaaa....."
la : "Cine crede ca viata e de cacat sa cante acum cu mine..."
of mai cristian mhai
-
- Professional Hater
-
- tanar
In dimineata de 5.11.2006 orele 02.00 aproximativ la concertul Promoe s-a pierdut una bucata ursulet
...e gri cu nasul albastru raspunde la numele de Scumpi, ultima data a fost vazut imbracat intr-o bluzita roz...cei care au informatii sunt rugati sa-mi dea un pm.
PS1: foarte serios...nu faceti misto ca suntem in doliu
PS2: sorry de offtopic
Multumesc anticipat

PS1: foarte serios...nu faceti misto ca suntem in doliu

PS2: sorry de offtopic
Multumesc anticipat

aproape_om wrote:si mai nou..cred ca am si id-ul...nuj sigur daca este al ei...dar putin ma interesaza...oricum nu ii dau add...dar cred ca stiu eu cui i-l dausakos wrote:ba esti nebun? cum draq ai aflat toate alea?![]()

Individa nu e proasta, doar tampita"Ora 12.40 Se termina recitalul lui Promoe. Intra pe scena Gogul Hip-hopist de la MTV, cica VJ cunoscut (parerea mea e ca nu merita osteneala sa ma apuc sa aflu cum il cheama). "

De obligat n-a obligat-o NIMENI sa vina/participe la acest eveniment
Alegerea a fost a ei.
Dar, cand te duci intr-un loc in care nu'ti face placere:
1. Nu sta cu batu'n cur s'o arzi la modu' asta "superior"
2. Prin ce spune ea acolo in nici un caz nu da dovada de o inteligenta sclipitoare..sumethin' like "i'm the best fuck the rest"; ba dimpotriva
[Universu' ca universu', dar prostia umana.....sa te fereasca sfantu! mai ales daca prostu' e proasta]
3. daca e frustrata.............................................well.......................................atunci e explicabil, doar pe blogul propriu si personal putea sa spuna asta, altfel nu ii publica nimeni ce a debitat
4. Imi lasa impresia ca a venit ca proasta'n targ doar sa se afle-n treaba[vorba din batrani..deh...] -ca in rest m'a lamurit...refuleaza inteligenta & cultura & bunul simt
and
5. Inainte sa scrie, ar fi trebuit sa invete sa gandeasca[i-ar fi prins tare bine]. Decat sa arunci vorbele doar de dragu' de a te face auzit/remarcat, mai bine taci

*JUST LET THE PPL. FEEL THE MUSIC*
and I rest my case here
I'm out

In loc sa intrati acolo sa injurati si d'astea... ar trebui sa convingem astfel de oameni de cine suntem, ce facem si sa ii facem sa inteleaga... eu asta am facut. mi-a dat si add pe ym, am stat de vorba, i-am dat sa asculte diverse si a inceput sa inteleaga... chiar s-a oferit sa ne ajute in promovare la urmatoarele evenimente... deci, depinde de noi!
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)